Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Bryta

jak cegly???

Bardzo Ladne :lol:

Jeszcze musze tylko wybrac dachowke .W poniedzialek zaczynam objazd po hurtowniach .

nie mam aparatu :lol: ale jak teraz bede jechala to zrobie fotke....mms pojdzie...Bryta ta cegla ryflowana zdecydowanie lepiej wyglada przy brazowym dachu....

Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales :lol:

zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej :D

To bardzo dobrze ze jestes zadowolony .

Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl :-?

Musze jeszcze wybrac rolety :lol:

jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji.....

czyli widze nic sie u nich nie zmienilo.......

Bryta mam namiar na porzadnego producenta rolet.....cena moze i nie najnizsza ( dotyczy to tego co wkladaja do skrzynek itop) ale nawet jak cos to sie pojawiaja niemalze od razu

Azalka

Gratuluje! Swietnie, ze w koncu znalazlas swoje miejsce na Ziemi! Grunt, ze masz ja zaklepana :) Wszytko inne sie pieknie ulozy. BO NIE MA INNEGO WYJSCIA :) :)

Dzieki Wam bardzo za dobre slowko i wszystkim innym!

Ja nie do konca jestem akurat ta dzialka zachwycona, to nie calkiem jest to, co mi sie marzylo. Mialo byc 1500-1800 pod lasem, a jest niecale 900 na polu :) Ale... mniej do grodzenia bedzie ;) Wazne, ze las na tyle blisko, ze mozna pojsc na spacer, ze sucho, ze sasiedzi wygladaja na sympatycznych.

Teska nie chciala wczesniej znalezc tej dzialki w Koscinie ;) Widocznie tak mialo byc!

wczoraj po poludniu sie dowiedzialam, zreszta chyba finansowo poza zasiegiem jest...wiec sie kobieto ciesz dzialka ta co kupilas...no!!!!

Witam wszystkich. Czy ktoś z was może mi powiedzieć ile się czeka w Enei na warunki ?. Słyszałem , że min 2 miechy :o . Można to jakoś przyśpieszyć?.

Dzwonić, męczyć, dręczyć, najlepiej kilka razy dziennie. Mi się udało kilka spraw przyspieszyć. Zwykle wystarczyła grzeczna rozmowa, tylko czasem byłem zmuszany do ostrzejszej reakcji.

zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej :D

Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl :-?

jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji.....

Bryta mam namiar na porzadnego producenta rolet.....cena moze i nie najnizsza ( dotyczy to tego co wkladaja do skrzynek itop) ale nawet jak cos to sie pojawiaja niemalze od razu

To ja tez poprosze o namiar. A moze podeslij Klausowi od razu, zeby na liste wkleil?

Witam wszystkich. Czy ktoś z was może mi powiedzieć ile się czeka w Enei na warunki ?. Słyszałem , że min 2 miechy :o . Można to jakoś przyśpieszyć?.

najlepiej wybrać sie osobiście do pokoju 132 (chyba) na pierwsze pietro, przyjmują we wtorek i piatek8.00-13.00, jest tam dwóch młodych mężczyzn (wysłać żonę) lub bezposrednio do kierowniczki (iść samemu), ładnie poprosic, ze ekipa na jesień lub cos tam, a póżniej dzwonić lub wybrać się znów bezposrednio za tydzień. W moim przypadku podziałało, warunki miałam za parę dni, a z tego co wiem to teraz przeszło 2 miesiące. :lol: :lol: Powodzenia

wczoraj po poludniu sie dowiedzialam, zreszta chyba finansowo poza zasiegiem jest...wiec sie kobieto ciesz dzialka ta co kupilas...no!!!!

Sie ciesze :) Sie uparlam na to miejsce i mam. Z tego, co ogladalam dotad, uwazam, ze naprawde jest fajna.

Moi sprzedajacy mieli 2 dzialki. Chetni na obie znalezli sie w 24 godziny, w niecale 48 obie byly zadatkowane... A jak na nieuzbrojone tanie nie sa. To sie nazywa glod ziemi, co?

Czy azalie i rododendrony beda mi tam rosly??

Mam od Ciebie telefon .Nie wiesz czy robi tez markizy :lol: