maro74 27.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Czy ktoś z was może mi powiedzieć ile się czeka w Enei na warunki ?. Słyszałem , że min 2 miechy . Można to jakoś przyśpieszyć?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mi mapki wystarczyly takie z wydzialu geodezji za 10 zl z pieczytka A to plan zasadniczy sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 27.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mi mapki wystarczyly takie z wydzialu geodezji za 10 zl z pieczytka A to plan zasadniczy sie nazywa Wazne aby ta mapa zawierala fragment sieci do ktorej chce sie wpiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 27.04.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam Was czy wiecie może jak znaleźć listę rankingową wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Bryta jak cegly??? Bardzo Ladne Jeszcze musze tylko wybrac dachowke .W poniedzialek zaczynam objazd po hurtowniach . nie mam aparatu ale jak teraz bede jechala to zrobie fotke....mms pojdzie...Bryta ta cegla ryflowana zdecydowanie lepiej wyglada przy brazowym dachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji..... czyli widze nic sie u nich nie zmienilo....... Bryta mam namiar na porzadnego producenta rolet.....cena moze i nie najnizsza ( dotyczy to tego co wkladaja do skrzynek itop) ale nawet jak cos to sie pojawiaja niemalze od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Azalka Gratuluje! Swietnie, ze w koncu znalazlas swoje miejsce na Ziemi! Grunt, ze masz ja zaklepana Wszytko inne sie pieknie ulozy. BO NIE MA INNEGO WYJSCIA :) Dzieki Wam bardzo za dobre slowko i wszystkim innym! Ja nie do konca jestem akurat ta dzialka zachwycona, to nie calkiem jest to, co mi sie marzylo. Mialo byc 1500-1800 pod lasem, a jest niecale 900 na polu Ale... mniej do grodzenia bedzie Wazne, ze las na tyle blisko, ze mozna pojsc na spacer, ze sucho, ze sasiedzi wygladaja na sympatycznych. Teska nie chciala wczesniej znalezc tej dzialki w Koscinie Widocznie tak mialo byc! wczoraj po poludniu sie dowiedzialam, zreszta chyba finansowo poza zasiegiem jest...wiec sie kobieto ciesz dzialka ta co kupilas...no!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam Was czy wiecie może jak znaleźć listę rankingową wykonawców? witaj napisz meila do Klausa, on ci w odpowiedzi wysle liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Czy ktoś z was może mi powiedzieć ile się czeka w Enei na warunki ?. Słyszałem , że min 2 miechy . Można to jakoś przyśpieszyć?. Dzwonić, męczyć, dręczyć, najlepiej kilka razy dziennie. Mi się udało kilka spraw przyspieszyć. Zwykle wystarczyła grzeczna rozmowa, tylko czasem byłem zmuszany do ostrzejszej reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji..... czyli widze nic sie u nich nie zmienilo....... Bryta mam namiar na porzadnego producenta rolet.....cena moze i nie najnizsza ( dotyczy to tego co wkladaja do skrzynek itop) ale nawet jak cos to sie pojawiaja niemalze od razu To ja tez poprosze o namiar. A moze podeslij Klausowi od razu, zeby na liste wkleil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no tak...i piatkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Czy ktoś z was może mi powiedzieć ile się czeka w Enei na warunki ?. Słyszałem , że min 2 miechy . Można to jakoś przyśpieszyć?. najlepiej wybrać sie osobiście do pokoju 132 (chyba) na pierwsze pietro, przyjmują we wtorek i piatek8.00-13.00, jest tam dwóch młodych mężczyzn (wysłać żonę) lub bezposrednio do kierowniczki (iść samemu), ładnie poprosic, ze ekipa na jesień lub cos tam, a póżniej dzwonić lub wybrać się znów bezposrednio za tydzień. W moim przypadku podziałało, warunki miałam za parę dni, a z tego co wiem to teraz przeszło 2 miesiące. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam starych i nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 wczoraj po poludniu sie dowiedzialam, zreszta chyba finansowo poza zasiegiem jest...wiec sie kobieto ciesz dzialka ta co kupilas...no!!!! Sie ciesze Sie uparlam na to miejsce i mam. Z tego, co ogladalam dotad, uwazam, ze naprawde jest fajna. Moi sprzedajacy mieli 2 dzialki. Chetni na obie znalezli sie w 24 godziny, w niecale 48 obie byly zadatkowane... A jak na nieuzbrojone tanie nie sa. To sie nazywa glod ziemi, co? Czy azalie i rododendrony beda mi tam rosly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 27.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Dziękuję serdecznie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji..... czyli widze nic sie u nich nie zmienilo....... Bryta mam namiar na porzadnego producenta rolet.....cena moze i nie najnizsza ( dotyczy to tego co wkladaja do skrzynek itop) ale nawet jak cos to sie pojawiaja niemalze od razu Mam od Ciebie telefon .Nie wiesz czy robi tez markizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam starych i nowych ^ A jak tam u Ciebie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.04.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 To ja tez poprosze o namiar. A moze podeslij Klausowi od razu, zeby na liste wkleil? Przypominam za swojego sąsiada Klausa, iż by dostać listę należy wysłać do niego e-mail o tytule LISTA z prośbą o dopisanie do listy wysyłkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam was i mam pytanko. Czy możecie polecić jakąś solidną i atrakcyjną cenowo firmę do zrobienia nawodnienia, no i oczywiście najpierw projektu tego nawodnienia. Wyciągam zapytanie. Nie mówcie, że nikt z was nie korzystał z takich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam piątkowo melduję ze strop rozszalowany - wyszło super jutro koniec więźby ale dekarze dopiero mogą wejść 15 maja , będzie czas na zrobienie innych równie ważnych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts