Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

fl1 ewamin napisał:

Dzień doberek w sobotni słoneczny poranek

Dzięki za informację o rem- budzie. Co prawda nie znam jeszcze szczegółów na temat ich opini (czekam właśnie na listę) ale to co poczytałam daje też już do myślenia.

Podaj na priv swój e-mail, bo na listę możesz hmm... trochę poczekać. Zwracałem sie prośbą bardzo dawno temu i do tej pory bez odpowiedzi. Dostałem w końcu, ale nie od Klausa. Zastanawiam sie jakie trzeba spełniac warunki, żeby zasłużyć na listę bezposrednio ze źródła. Moja jest aktualna na luty br. ale i tak mozna sie z niej duzo dowiedzieć i za to jestem Szanownemu Forum badzo wdzieczny. Pozdrawiam.

Hej, przesłałam Tobie maila z moim adresem :)

witam niedzielnie :lol: :lol:

o! to już niedziela? fajnie, jutro wrócę wreszcie do domu :wink: :D :D :D

ech..........ile godzin?

eee tam... kto by liczył i przejmował się takimi drobiazgami jak godziny?.... :wink: :D :D :D

dni?????

:D

no tak......przeciez kto by tam szedl do pracy na glupie np 12 godzin :lol: :lol:

heh, ciekawostka :D

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4096788.html

to coś dla aktualnych i przyszłych kredytobiorców - spłacać kredyt w ostatnim dozwolonym terminie :D

slyszlam ze ten bank to dno......ale to juz absurd.....

Omijac ten bank z daleka. To jakas niepowazna instytucja rodem z PRLu. Wiecej pisalem na swoim blogu.

heh, ciekawostka :D

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4096788.html

to coś dla aktualnych i przyszłych kredytobiorców - spłacać kredyt w ostatnim dozwolonym terminie :D

slyszlam ze ten bank to dno......ale to juz absurd.....

Omijac ten bank z daleka. To jakas niepowazna instytucja rodem z PRLu. Wiecej pisalem na swoim blogu.

wlasnie przy kawce zabieram sie za czytanie :lol: :lol:

Zastanawiam sie dzisiaj nad impregnacja wiezby. Wiadomo, ze cisnieniowa jest lepsza, ale boli mnie troche wydatek 165zl za kubik. Z drugiej strony impregnacja "tradycyjna" tez kosztuje. I tutaj pytanie - ile kosztuje plyn do impregnacji i ile go trzeba zuzyc na m3 drewna? Moze sie okaze, ze wcale nie jest to duzo tansze od impregnacji cisnieniowej. Przerabial juz ktos ten temat?