azalka 04.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Lud pracy wita piątkowo wszystkich weekendowych obiboków Ja dzis odbieram wycene mojej ziemi. Po wizycie rzeczoznawcy troche sie uspokoilam, ale na wszelki wypadek klepie zdrowaski od dwoch dni, zeby tylko wycena pokrywala sie z tym, co ja za nia place... Jesli wszystko bedzie ok, to najpozniej w poniedzialek biegniemy z dokumentami do banku... Wszystko mam popakowane w koszuleczki, koszulki spiete w teczuszce, oryginaly i kopie popotwierdzane, popodpinane - porzadek, ze strach! az mi sie chce smiac z samej siebie... Trzymajcie lapki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam Wszystkich . Co do tempa to niestety konczy mi sie Ytong dojechala tylko jedna partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam wszystkich U mnie cos zaczyna byc widac Witam wszystkich, Bryta - gratulacje sasiadko Imponujace tempo,trzymam kciuki. A u mnie niezaplanowany przestoj po tym jak tynkarze mnie zrobili w ola Powodzenia i bezstresowego budowania Widzialam ze kolo Ciebie tez buduje sasiad przy samym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam nowe i stare "twarze" Bryta - gratulacje!!! Azalka - trzymam kciuki Na miejscu po Promixie działa jakaś nowa hurtownia budowlana. Jakiś czas temu jak tamtędy przejeżdżałam to widziałam na placu BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.05.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jak dorze, że kończy się ten długi weekend, nic nie można załatwić. Brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.05.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jak dorze, że kończy się ten długi weekend, nic nie można załatwić. Brrr. Masz racje w Ytongu tez nie pracuja a ja nie mam juz materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 04.05.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jakiś czas temu jak tamtędy przejeżdżałam to widziałam na placu BK. BK stoi tam na placu, owszem trzy palety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.05.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam nowe i stare "twarze" Bryta - gratulacje!!! Azalka - trzymam kciuki Co do Promixu to firmy jako takiej nie ma i nie będzie - właściciel nie żyje. Natomist na miejscu po Promixie działa jakaś nowa hurtownia budowlana. Jakiś czas temu jak tamtędy przejeżdżałam to widziałam na placu BK. A SKĄD TE DRAMATYCZNE PLOTKI ?? BK stoi tam na placu, owszem trzy potluczone palety nie na sprzedaż. Jakie trzy palety mieli bardzo duzo BK caly przod nim zawalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 04.05.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jak dorze, że kończy się ten długi weekend, nic nie można załatwić. Brrr. Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej tam na rogu jechalam teraz BK cala masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 04.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Są dwie hurtownie w drodze na Lubieszyn, w starym Promixie (na Weleckiej) jest pełno ale porothermu. Dziś dowieziono BK w ogromnych ilościach do "Bricka" ale cały jest już sprzedany, przeładowywali go jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Są dwie hurtownie w drodze na Lubieszyn, w starym Promixie (na Weleckiej) jest pełno ale porothermu. Dziś dowieziono BK w ogromnych ilościach do "Bricka" ale cały jest już sprzedany, przeładowywali go jedynie. a to chyba zeby....bo Bk tam cale place.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Są dwie hurtownie w drodze na Lubieszyn, w starym Promixie (na Weleckiej) jest pełno ale porothermu. Dziś dowieziono BK w ogromnych ilościach do "Bricka" ale cały jest już sprzedany, przeładowywali go jedynie. jak tam postepy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 04.05.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pytasz Teska o moją budowę? Kończą właśnie ściany szczytowe a ja latałam po sklepach cały dzień w poszukiwaniu czegoś taniego i sensownego na podłogę. Głowa mnie tylko rozbolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.05.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej tam na rogu jechalam teraz BK cala masa Czy jak bys tam tedy jechala to mogla bys spisac mi do nich numer telefonu . Bo nie wiem jak tam z moim Ytongiem (2 partia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pytasz Teska o moją budowę? Kończą właśnie ściany szczytowe a ja latałam po sklepach cały dzień w poszukiwaniu czegoś taniego i sensownego na podłogę. Głowa mnie tylko rozbolała no o budowe.....chyba jakos podjade i podgladne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts