Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam :wink:

Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej :lol:

tam na rogu jechalam teraz BK cala masa

Czy jak bys tam tedy jechala to mogla bys spisac mi do nich numer telefonu .

Bo nie wiem jak tam z moim Ytongiem (2 partia )

ok jutro podjade to podam.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej :lol:

To weźcie namiar miłe koleżanki i podrzućcie biednemu Misiowi M3 Jogi Babu! :-)

To weźcie namiar miłe koleżanki i podrzućcie biednemu Misiowi M3 Jogi Babu! :-)

oki :lol:

Witam wszystkich

U mnie cos zaczyna byc widac :D

Witam wszystkich,

Bryta - gratulacje sasiadko :D Imponujace tempo,trzymam kciuki.

A u mnie niezaplanowany przestoj po tym jak tynkarze mnie zrobili w ola :evil:

Powodzenia i bezstresowego budowania :) :)

Widzialam ze kolo Ciebie tez buduje sasiad przy samym lesie :lol:

Tylko slyszalem, bo nie mialem okazji jeszcze zobaczyc na wlasne oczy. A za chwile rusza sasiad obok nas po lewej. Ciesze sie, bo na czas wprowadzki mysle,ze w okolicy znowu zapanuje wzgledna cisza. Oby Ci Ytong szybko dojechal :)

Witam wszystkich

U mnie cos zaczyna byc widac :D

Witam wszystkich,

Bryta - gratulacje sasiadko :D Imponujace tempo,trzymam kciuki.

A u mnie niezaplanowany przestoj po tym jak tynkarze mnie zrobili w ola :evil:

Powodzenia i bezstresowego budowania :) :)

Widzialam ze kolo Ciebie tez buduje sasiad przy samym lesie :lol:

Tylko slyszalem, bo nie mialem okazji jeszcze zobaczyc na wlasne oczy. A za chwile rusza sasiad obok nas po lewej. Ciesze sie, bo na czas wprowadzki mysle,ze w okolicy znowu zapanuje wzgledna cisza. Oby Ci Ytong szybko dojechal :)

Dzieki tez bym chciala bo to niepotrzebne nerwy i robota stoi :lol:

Pytasz Teska o moją budowę? Kończą właśnie ściany szczytowe a ja latałam po sklepach cały dzień w poszukiwaniu czegoś taniego i sensownego na podłogę. Głowa mnie tylko rozbolała :(

no o budowe.....chyba jakos podjade i podgladne...

zapraszam :D

a jak jestescie??? no daleko nie mam, na druga strone ulicy :lol: :lol:

Witam wszystkich :)

Dziewczyny i chopaki, jak macie jakies rozsadne projekty "stodolek", podrzuccie prosze!

Wlasnie przekopalam sie przez milion piaty katalog i zaraz sie zalamie...

Podpierajzac sie WZ z sasiedniej uliczki, domek powinnam miec nie wyzszy niz 8m w kalenicy, zabudowa nie powinna przekroczyc 130-131m2.

Czy jesli bedzie mial 8,05 to przelkna? a jasli powierzchnia zabudowy wynosi 134m2, odrzuca?

Nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi znalezc domek, ktory li tylko takie warunki spaelnia...juz o moich wymaganiach nie wspomne.

A jak znalazlam sliczniasty z zewnatrz, prosty i w moim ulubionym klimacie, to w srodku jest po prostu BEZNADZIEJNY...

Witam wszystkich :)

Dziewczyny i chopaki, jak macie jakies rozsadne projekty "stodolek", podrzuccie prosze!

Wlasnie przekopalam sie przez milion piaty katalog i zaraz sie zalamie...

Podpierajzac sie WZ z sasiedniej uliczki, domek powinnam miec nie wyzszy niz 8m w kalenicy, zabudowa nie powinna przekroczyc 130-131m2.

Czy jesli bedzie mial 8,05 to przelkna? a jasli powierzchnia zabudowy wynosi 134m2, odrzuca?

Nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi znalezc domek, ktory li tylko takie warunki spaelnia...juz o moich wymaganiach nie wspomne.

A jak znalazlam sliczniasty z zewnatrz, prosty i w moim ulubionym klimacie, to w srodku jest po prostu BEZNADZIEJNY...

spokojnie, w "stodołach" tylko ściany zewnętrzne są nośne (z reguły), resztę można sobie ustawić wg zachcianek :D

Szydas, wlasnie przyuwazylam na Twoim awatarku domek, o ktorym bardzo mocno myslimy (Konkursowy) - jesli przelkna 8m zabudowy wiecej. Czy moge miec wielka prosbe w stylu "tak chcialabym na zywo zobaczyc Twoj domek"? Bardzo prosze...

Z "Muratora" bierzemy pod uwage jeszcze dwa - Wspanialy z jednostanowiskowym garazem (18 cm za wysoki) i Miedzy Sosnami (3m2 za duza powierzchnia...). Gdyby ktos ze szczecinskiego forum budowal te domki, bylabym wdzieczna za pokazanie i pogadanie o nich ogromnie...

bryta,

mam katalog archonu i archipelagu i muratora i domusa i archetonu i wunsch i wolanowski i co bys jeszcze chciala - chyba juz wszystko mam - i siedze i wyje do slonca (bo ksiezyca jeszcze niet), gdyz albo za wysokie albo za duza pow. zabudowy, albo jakies lukarny.

A jak nazywa sie Twoja stodolka?

Szydas, wlasnie przyuwazylam na Twoim awatarku domek, o ktorym bardzo mocno myslimy (Konkursowy) - jesli przelkna 8m zabudowy wiecej. Czy moge miec wielka prosbe w stylu "tak chcialabym na zywo zobaczyc Twoj domek"? Bardzo prosze...

zapraszam serdecznie, ale jeśli chodzi o konkursowy to bez licznych zmian jest trochę mało funkcjonalny....