Teska 04.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej tam na rogu jechalam teraz BK cala masa Czy jak bys tam tedy jechala to mogla bys spisac mi do nich numer telefonu . Bo nie wiem jak tam z moim Ytongiem (2 partia ) ok jutro podjade to podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 04.05.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pytasz Teska o moją budowę? Kończą właśnie ściany szczytowe a ja latałam po sklepach cały dzień w poszukiwaniu czegoś taniego i sensownego na podłogę. Głowa mnie tylko rozbolała no o budowe.....chyba jakos podjade i podgladne... zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej tam na rogu jechalam teraz BK cala masa To weźcie namiar miłe koleżanki i podrzućcie biednemu Misiowi M3 Jogi Babu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Byłam tam dwie godziny temu i nie zauważyłam Ja jechalam tam wczoraj o okolo 10 mowimy o tej hurtowni jadac z lubieszyna za zakretem po prawej tam na rogu jechalam teraz BK cala masa To weźcie namiar miłe koleżanki i podrzućcie biednemu Misiowi M3 Jogi Babu! oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 04.05.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam wszystkich U mnie cos zaczyna byc widac Witam wszystkich, Bryta - gratulacje sasiadko Imponujace tempo,trzymam kciuki. A u mnie niezaplanowany przestoj po tym jak tynkarze mnie zrobili w ola Powodzenia i bezstresowego budowania Widzialam ze kolo Ciebie tez buduje sasiad przy samym lesie Tylko slyszalem, bo nie mialem okazji jeszcze zobaczyc na wlasne oczy. A za chwile rusza sasiad obok nas po lewej. Ciesze sie, bo na czas wprowadzki mysle,ze w okolicy znowu zapanuje wzgledna cisza. Oby Ci Ytong szybko dojechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam wszystkich U mnie cos zaczyna byc widac Witam wszystkich, Bryta - gratulacje sasiadko Imponujace tempo,trzymam kciuki. A u mnie niezaplanowany przestoj po tym jak tynkarze mnie zrobili w ola Powodzenia i bezstresowego budowania Widzialam ze kolo Ciebie tez buduje sasiad przy samym lesie Tylko slyszalem, bo nie mialem okazji jeszcze zobaczyc na wlasne oczy. A za chwile rusza sasiad obok nas po lewej. Ciesze sie, bo na czas wprowadzki mysle,ze w okolicy znowu zapanuje wzgledna cisza. Oby Ci Ytong szybko dojechal Dzieki tez bym chciala bo to niepotrzebne nerwy i robota stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Pytasz Teska o moją budowę? Kończą właśnie ściany szczytowe a ja latałam po sklepach cały dzień w poszukiwaniu czegoś taniego i sensownego na podłogę. Głowa mnie tylko rozbolała no o budowe.....chyba jakos podjade i podgladne... zapraszam a jak jestescie??? no daleko nie mam, na druga strone ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 sobotnio witam.... oststni cieplutki weekendzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 05.05.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam wszystkich Dziewczyny i chopaki, jak macie jakies rozsadne projekty "stodolek", podrzuccie prosze! Wlasnie przekopalam sie przez milion piaty katalog i zaraz sie zalamie... Podpierajzac sie WZ z sasiedniej uliczki, domek powinnam miec nie wyzszy niz 8m w kalenicy, zabudowa nie powinna przekroczyc 130-131m2. Czy jesli bedzie mial 8,05 to przelkna? a jasli powierzchnia zabudowy wynosi 134m2, odrzuca? Nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi znalezc domek, ktory li tylko takie warunki spaelnia...juz o moich wymaganiach nie wspomne. A jak znalazlam sliczniasty z zewnatrz, prosty i w moim ulubionym klimacie, to w srodku jest po prostu BEZNADZIEJNY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam wszystkich Dziewczyny i chopaki, jak macie jakies rozsadne projekty "stodolek", podrzuccie prosze! Wlasnie przekopalam sie przez milion piaty katalog i zaraz sie zalamie... Podpierajzac sie WZ z sasiedniej uliczki, domek powinnam miec nie wyzszy niz 8m w kalenicy, zabudowa nie powinna przekroczyc 130-131m2. Czy jesli bedzie mial 8,05 to przelkna? a jasli powierzchnia zabudowy wynosi 134m2, odrzuca? Nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi znalezc domek, ktory li tylko takie warunki spaelnia...juz o moich wymaganiach nie wspomne. A jak znalazlam sliczniasty z zewnatrz, prosty i w moim ulubionym klimacie, to w srodku jest po prostu BEZNADZIEJNY... spokojnie, w "stodołach" tylko ściany zewnętrzne są nośne (z reguły), resztę można sobie ustawić wg zachcianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 05.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Szydas, wlasnie przyuwazylam na Twoim awatarku domek, o ktorym bardzo mocno myslimy (Konkursowy) - jesli przelkna 8m zabudowy wiecej. Czy moge miec wielka prosbe w stylu "tak chcialabym na zywo zobaczyc Twoj domek"? Bardzo prosze... Z "Muratora" bierzemy pod uwage jeszcze dwa - Wspanialy z jednostanowiskowym garazem (18 cm za wysoki) i Miedzy Sosnami (3m2 za duza powierzchnia...). Gdyby ktos ze szczecinskiego forum budowal te domki, bylabym wdzieczna za pokazanie i pogadanie o nich ogromnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 05.05.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a jak jestescie??? no daleko nie mam, na druga strone ulicy różnie, jutro raczej od rana będziemy, jak zobaczysz małego dwulatka to my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 05.05.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.05.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Monka przeczytalam Azalka ja mam projekt z http://www.archon.pl moze juz przejrzalas ich projekty pamietam jeszcze http://www.archeton.pl http://www.archipelag.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 jeszczehttp://www.domus.wroc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 05.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 bryta,mam katalog archonu i archipelagu i muratora i domusa i archetonu i wunsch i wolanowski i co bys jeszcze chciala - chyba juz wszystko mam - i siedze i wyje do slonca (bo ksiezyca jeszcze niet), gdyz albo za wysokie albo za duza pow. zabudowy, albo jakies lukarny.A jak nazywa sie Twoja stodolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Dom pod Jarzabem Archonu (bez lukarn ,balkonow )ale ze spizarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Szydas, wlasnie przyuwazylam na Twoim awatarku domek, o ktorym bardzo mocno myslimy (Konkursowy) - jesli przelkna 8m zabudowy wiecej. Czy moge miec wielka prosbe w stylu "tak chcialabym na zywo zobaczyc Twoj domek"? Bardzo prosze... zapraszam serdecznie, ale jeśli chodzi o konkursowy to bez licznych zmian jest trochę mało funkcjonalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Wićka zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts