Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

No jak pokojowo,mieszkaniowo,domowo się porobiło się ??????? :D

A ja walczę nadal z więźbą a Panowie z f-my PROSTER przywieźli troszku materiału na daszek -speedegonzales-

DIDI-mój samochód pali do 30 litrów,więc podaruj sobie ten litr? :wink:

przy spokojnej jeździe tylko 17 litrów więc please!! :evil:

Co do rezerwacji w Kinie Helios wystarczy że zrobisz http://www.heliosnet.pl i bilety masz bez stresowo.Tylko się zalogować musisz !!

A jesli ktoś chce mogę przynieść na spotkanie 50 kart rabatowych na bilety po 12 zł./szt. na dowolny seans.

Iwona G-ja też na Pasję udaję się w sobotę na 16.30-hehe

G&M-podałem namiary na bramy (tam ma gość najtanszego Wiśniowskiego)i tam zamirzam kupić ???podałem też telofon ale skoro cisza to sam się zdecyduję z Ulcią i Krzysiem może??

Teska-dzięki za gościnę.

Moja poczta też od wczoraj świruje :evil: Musiałam wszystko zciągać ze strony internetowej.

Pozdrawiam wszystkich, bo ostatnio nie mam czasu siedzieć na forum.

Aha, mam problemy z podłączeniem telefonu do domku. Dlatego pytam czy ktoś ma jakieś znajomości w telekomunikacji, chodzi mi o przyspieszenie terminu przyłączenia telefonu :wink:

przeczytałam wsie posty od wczoraj i teraz się przywitam

witam wszystkich, znowu jakiś śnieg padał

gosiunia - stronki oglądałam, niezłe.

prośba do jasia - chodzi o dylatacje podłogi. czy to prawda, że w miejscach dylatacji muszą kończyć się kafle i niczym ich nie można maskować?

wszystkim życzę miłego dnia

prośba do jasia - chodzi o dylatacje podłogi. czy to prawda, że w miejscach dylatacji muszą kończyć się kafle i niczym ich nie można maskować?

Nieprawda. Też miałam taki dylemat i też zdrowy rozsądek podpowiadał mi to, co tobie. Klej na dylatacji. Zapewniają (kształceni w budowaniu), że nic się nie stanie.