Iwona G 04.03.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 dzień dobry Bikosia : ty fruwasz boże jaki to etap budowy Józia musisz mnie pouczyć czyzbyś posadzki juz wylewała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 bikosa - bo może nikt nie skojarzył (ja np) --------------------------------------------------------------------Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "niech to szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, klata gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja cię kręcę! Ale wstyd przed Ryśkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 a to jest Rysiekhttp://www.masaze.pl/event/lux/Lux_01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 a męża nie widać, schował się w szafie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 04.03.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Super Czupurek rewelacyjny jest ten Rysiek bardzo mnie rozbawil Pozdrowienia dla wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czupurek, ty normalnie dzisiaj jesteś we frywolnym nastroju Jak ci kafle popękają to ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Zobaczcie te postyŚmiałam się przez pięć minuthttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 04.03.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dzyń, dzyń, dzyń u mnie sypie śnieg. Może jakieś prezenty, Mikołaj ................ albo niech ten Rysiek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Gosiunianajpierw się trzeba obejrzeć w lustrze czy nie widać celulitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 04.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Najpierw trzeba dobrze obejrzeć szafę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 A może trochę perwersyjnie...w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.03.2004 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Oj kobitki.. widze ze zaczynacie dostawać piątkowej głupawki.. i to już w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Maksiuwyluzuj, kiedys trzeba się odstresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czupurek, ty normalnie dzisiaj jesteś we frywolnym nastroju Jak ci kafle popękają to ci przejdzie no, no, tylko bez takich proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 dobre z tą budą >> > Pewna żwawa około 80-letnia staruszka wchodzi do apteki: >> > - Czy ma pan środki przeciwbólowe? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan leki na reumatyzm? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan viagrę? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan krem przeciw zmarszczkom? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan maść na hemoridy? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan leki na serce? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan leki antydepresyjne? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan leki nasenne? >> > - Tak, proszę pani. >> > - Czy ma pan leki wspomagające pamięć? >> > - Tak, proszę pani... >> > - Czy ma pan pieluchy dla dorosłych? >> > - Taak, proszę pani... >> > - Czy ma pan.... >> > - Niech pani przestanie, jest pani przecież w aptece, >> > mamy tu wszystkie potrzebne środki. Co pani potrzebuje? >> > - Pod koniec miesiąca wychodzę za mąż za mojego długoletniego >> > przyjaciela Leona. On ma 95 lat. Chciałabym po prostu wiedzieć, czy >> > możemy u pana zostawić listę >prezentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.03.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 do listy prezentów proponuję Ryśkahttp://www.masaze.pl/event/lux/Lux_04.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.03.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 A co jak już się ma cellulit i rozstępy, to ci się super facet nie należy. Z tego co wiem, to mężczyźni większość defektów dostrzegają dopiero wtedy, gdy im się o nich powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Czupurek - Rysiek ist the best!!!!! Uśmiałam się na głos z koleżanką, chociaż mi dzisiaj łeb tak na...... - przpraszam za wyrażanie się, ale tylko to słówko dobrze oddaje stan mojej główki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.03.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Wraca mężczyzna do domu, a z sypialni dochodzą go odgłosy ekstszy. Podchodzi do łóżka, odkrywa kołdrę i zastaje swoją żonę z adoratorem. Robi zdziwioną minę i mówi: no wie pan ja muszę, ale panu to się dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 S.P. - też dobre! Cieszę się, że u Ciebie nastąpiło rozpoczęcie sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts