lalka 04.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 To ja poprosze dostawke do kozetki masażysty...ciut krotka moje 176cm celulitu sie nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 no to na koniec pracy, po ekstra masażach, chwila zadumy. temat: inna epokaZastanawialiście się nad faktem że ludzie zaczynający w tym roku studia są w większości urodzeni w roku 1984 (i mają już po 19 lat !!!)?* Nikt z nich nie pamięta prezydentury Gorbaczowa, a wiadomości o niej czerpią z felietonów.* Nigdy nie śpiewali "We are the world, we are the children..." razem z USA for Africa.* O tym, ze Czesław Miłosz zdobył nagrodę Nobla mogli słyszeć jedynie w szkole.* Mieli po 11 lat, gdy rozpadł się Związek Radziecki, a termin "zimna wojna" kojarzy im się zapewne z potyczkami Eskimosów z reniferami.* O zagrożeniu wojną atomową mogli słyszeć jedynie podczas sierpniowego kryzysu w 1991 roku o ile w ogóle pamiętają to wydarzenie.* Napis CCCP wygląda dla nich bardziej jak pomyłka w maszynopisaniu, niektórzy może kojarzą go z kilku części starszych przygód Bonda.* Raczej nie pamiętają, ze Niemcy nie zawsze były jednym krajem, chociaż może słyszeli w szkole lub w telewizji o Murze Berlińskim.* "Komunistyczna cześć Niemiec" brzmi dla nich jak "Część Japonii zamieszkała przez Murzynów".* AIDS istnieje od kiedy tylko pamiętają.* Nigdy nie grali na Commodore 64 czy Amidze 500.* Nie mieli tez okazji słuchać czarnych płyt, a "zdarta płyta" kojarzy im się z uszkodzonym chodnikiem.* Nigdy nie mieli w domu adaptera i nie grali w Pacmana w 2D.* "Gwiezdne wojny" to dla nich jeszcze jedna bajka, użyte w nich efekty specjalne są żałosne, a skróty typu R2D2 nie maja dla nich żadnego znaczenia.* Wielu z nich nie pamięta już czasów, gdy telewizja miała tylko 2 programy.* Telewizja kablowa, satelitarna i magnetowidy to standardowe wyposażenie mieszkań, a ich obsługa jest niemożliwa bez pilota.* Urodzili się w dwa lata po tym jak Sony wypuściło na rynek Walkmana, a wrotki z kolkami ułożonymi inaczej niż rolki są dla nich cokolwiek dziwnym wynalazkiem.* Nigdy nie słyszeli o "Pszczółce Mai", Stawiam na Tolka Banana", czy "Wakacjach z duchami".* Pele dla nich to Murzyn występujący w TV, a Maradona to leczący się z nałogu narkoman.* Kareen Abdul-Jabbar brzmi jak jakiś terrorysta - fundamentalista arabski.* Szurkowski robi coś dla sportowców i ma coś wspólnego z rowerami, a Lato i Szarmach chyba żyją gdzieś na emigracji i zajmują się importem-eksportem.* Nigdy podczas kąpieli nie myśleli o rekinach ze "Szczęk".* Michael Jackson dla nich zawsze był biały, a Tom Hanks zawsze występował w dramatach, bo komedie do niego nie pasują.* Stallone to starzejący się zabijaka, a nie młody chłopak z biednej rodziny, który stara się wygrać swoja pierwsza walkę bokserską.* Jak Travolta mógł być tancerzem z takim brzuchem?!* Soczewki kontaktowe zawsze były miękkie...* Alf to mocno archaiczna produkcja amerykańska, a "Muppet Show" to takie Fragglesy, tylko starsze wydanie.* Nie przeżywali chwil grozy z "Dempsey i Makepeace" czy załoga "Posterunku przy Hill Street".* Nie wiedzą że oranżadę piło się przez słomkę z plastikowej torebki* No i nie mają zielonego pojęcia kto to był Pankracy!!!!!!!!NO I JAK - NIE UWAZASZ, ZE JESTES Z INNEJ EPOKI ???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Żegnamy sie w nostalgicznym nastroju.Zrobiło mi się smutno. Kurczę, mam huśtawkę nastrojów.A najgorsze jest to, że muszę upiec ciasto do pracy na dzień kobiet, o czym przed chwilą zostałam poinformowana.Jak się podtrują, to więcej nie będąchcieli. Nie piekłam już z 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Józia zrób sernik na zimno z galaretką i owocami ..piec nie trzeba..zawsze wyrośnie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 04.03.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Józia co ty nie pękaj, ja bym skoczyła do piekarni na przeciwko i kupiła torta albo czego innego za 30 zł. Paluchy lizać i nie musisz się martwić czy nie przyjdzie ci lecieć do zsypu z zakalcem. A nastroje, tak czasami bywa, trzeba przeczekać. Mnie cholernie głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.03.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 To i ja dołączam się do klubu lekuchno zdołowanych - przesilenie wiosenne czy jaka cholera?! Czupurek - poczułam sie troszku staro, bo ja to wszystko pamiętam a i nierzadko wspominam np. oranżadę w proszku lizaną palcem z torebki - a co tam fajno było i basta!! Ale teraz jest lepiej i niech już tak zostanie na wieki wieków! AMEN! Dzisiaj idziemy z Teską na "Nigdy w życiu" - mam nadzieję na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.03.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 A pamiętacie jeszcze smak budyniu z lat 70 - 80 albo smak galaretki w czekoladzie.Ja pamiętam do dziś i żałuję że wymyślono chemię w przem. spożywczym.Kiedyś to był smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.03.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Apropos kina,to słuszałam,ze francuski film Pozory i złudzenia jest godny uwagi..Czy ktos moze juz widzial?? Graja w "biednym" Delfinie...Lubie to kino,ale martwie sie,ze jak otworzą multikino w Galaxy to bedzie Delfinkowi cięzko... Oj, to kino Delfin jeszcze jest? To bylo moje ulubione Lubilam jeszcze chodzic do Collosseum i siadac na samej gorze posrodku, bo przed trzema srodkowymi fotelami bylo calkiem pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witam! Tu się tyle dzieje a ja tylko latam budowa - sklepy. Ale za to idzie do przodu Ponawiam pytanie: Czy ma ktoś znajomości w telekomunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 hej w kinie było fajnie a ja pogoniłam ekipe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.03.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 dobry wieczór:) Teska czemu pogoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.03.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Teska, to tak po filmie ich pogoniłaś? W filmie fachowcy też byli nieźli ale domek śliczniutki wybudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.03.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 hmm, nikogo nie ma... Pozostanę więc w temacie i zadam pytanie: co sądzicie o wannie z hydromasażem? Czy nie lepszy to relaks od tego, jaki był proponowany rękami pana Rysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.03.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witam wszystkich! Serdeczne podziękowania dla Linki z mężem za miłe i ciepłe przyjęcie w nowym domku i informacje dotyczące budowy! Czuprek! Takie skrzyżowanie murzyna z ośmiornicą (patrz wcześniejsze posty) przydałoby się do sprzątania domu, mycia samochodu lub zamiast p. Rysia (do masażu) Teska, Mariusz R Model mojego samochodu z tym automatycznym światłem to tajemnica (ale wygoda i działa) A teraz serio: Bikosa, Czupurek koszt przyłączy (z materiałami): woda 150 mb: 16 000 prąd 150 mb: 2 000 gaz 20 m: 4 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.03.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 RomanW cała przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.03.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 hmm, nikogo nie ma... Pozostanę więc w temacie i zadam pytanie: co sądzicie o wannie z hydromasażem? Czy nie lepszy to relaks od tego, jaki był proponowany rękami pana Rysia? Wanna z hydromasażem - tak! Ale lepszym (bardziej ekologicznym) rozwiązaniem jest masażysta p. Rysio lub masażystka np. p. Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.03.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 hmm, bardziej ekologicznym powiadasz ciekawe, ciekawe. No cóż, przyznam, że nie korzystałam z masażu ekologicznego , więc nie mogę wypowiadać się jeszcze na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 04.03.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witam wszyskich wieczorowa pora teraz dopiero skonczylem czytac posty z dnia i po przeczytaniu postu z wywodem czupurka stierdzam ze wtedy było pieknie. Zdecydowanie wolalem tamte czasy esencja zycia musze sobie to wydrukowac chyba zeby nigdy nie zapomniec. A Roman jest niezy bardzo mnie rozbawil ale w tych czasach jakos nikt niechce pracowac za darmo to napiszcie ile ten Rysiu bierze za godzine he he Oczywiscie pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.03.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witam wszyskich wieczorowa pora teraz dopiero skonczylem czytac posty z dnia i po przeczytaniu postu z wywodem czupurka stierdzam ze wtedy było pieknie. Zdecydowanie wolalem tamte czasy esencja zycia musze sobie to wydrukowac chyba zeby nigdy nie zapomniec. A Roman jest niezy bardzo mnie rozbawil ale w tych czasach jakos nikt niechce pracowac za darmo to napiszcie ile ten Roman bierze za godzine he he oczywiście na myśli miałeś pana Rysia, a nie bogu ducha winnego RomanaW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.03.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Witam wieczorową porą Linka ja jestem na NIE... Wanna z hydromasażem to strata pieniążków...Wole dużą ,owalną zwykła + świeczki...Panel pod prysznic...a jak będę miała potrzebę masazu,to zawołam pana Rysia Pozdrawiam... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts