maksiu 05.03.2004 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wiecie co.. obejrzalem wczoraj wieczorem Pasje... naprawde mocny film, koniecznie trzeba go obejrzec, choc momentami cieżko wysiedziec i patrzeć na mękę. Powiem krótko.. Gipson odwalił kawał porządnej roboty, po tym filmie już nic nie bedzie takie jak wcześniej, skończą sie hollywood'kie wyobrazenia męki Jezusa, gdzie wszystko jest śliczne i kolorowe, a rzymianie i zydzi usmiechaja się do siebie. Ten film pokazuje wszystko zupełnie inaczej i jest bardzo przekonujący.Jeszcze raz polecam, poprostu to trzeba zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.03.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No to planów na najbliższe dni, poza budowaniem wrzucam kino. Maksiu, dzięki za rekomendacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.03.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 dzień dobry Maksiu gdzie tą Pasje widziałeś? dzięki za rekomendację taka krytyka mi odpowiada a nie oceniajacy obrazki panowie niektórzy przypadkowi krytycy filmowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Iwona: w domu.. dostalem od kolegi na 2 plytkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 maksiu - czy można chcieć poprosić o kopijki filmiku? w albumie Dom Czupurków wkleiłam nowe zdjęcia - zobaczcie co kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.03.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Józia przesłalam na priv wiadomość jeżeli nie doszla to podaję nr Muratora 7/2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dzięki, dostałam, ale mam probem co wkleić. A dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Niech będzie, że uciekam przed Józiem, ........... albo przed Ryśkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Zmieniłam, tamto było zbyt nieprzyzwiote.Dostałabym od Maksia naganę.Pierwotnie było to: http://obrazki.babiniec.pl/Ludzie/awantura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Józiu: ja widziałem co było wcześniej.. to twoja sprawa co sobie wklejasz.. daleki jestem od przyznawania nagany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Teska - i co z tymi kafelkarzami? wywaliłaś ich? a robota zrobiona? relaksik - info na smski* Dam dobrze płatną pracę papierkową na budowie: trzepanie worków po cemencie. *Poszerzaj swoje horyzonty - wyburz dom z naprzeciwka! *Sprzedam chłopa rocznik 1966r, mało używany, lekko zarysowana maska, odpala na zawołanie, możliwe wycieki. Cena do uzgodnienia lub wymiana na młodszy rocznik. JAZDA PRÓBNA GRATIS !!! * Jaka jest różnica pomiędzy traktorem a krową? Jak traktor nawali to stoi, a jak krowa nawali to idzie dalej... * Budzę się rano, cały pokój we krwi! co jest - myślę. Zaglądam pod łóżko, a tam ranne pantofle! *Trzy etapy w życiu mężczyzny: 1.Chcę ją mieć!!! 2.Mam ją!!! 3.Mam jej już dosyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Józiu- tamto było bardzo, ale to bardzo.... czemu zmieniłaś?- Maksiu jest tolernacyjny (czasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Siedzę w pokoju, słyszę za oknem tupanie- wyglądam. patrzę a tu zbieg okoliczności. Idzie człek drogą patrzy a tam z góry lecą wióry- wchodzi na góre- a tam dziadek struga z siebie wariata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 BIKOSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.03.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bikosiu, wiem, że było fajne, ale JA LATAŁAM Z GOŁYM BIUSTEM!! Grupy z całego kraju by nas odwiedzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.03.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mbz, Delfinek jeszcze jakoś ciągnie, ale twojego ulubionego Colloseum to już nie ma. To znaczy stoi ale nie wyświetla. To wielka szkoda bo tak duza sale, z takim dzwiekiem, to naprawde spotyka sie bardzo zadko, a wiem, co mowie, bo bylam w wielu kinach w wielu miastach. Podobna spotkalam tylko w Kinepolis w Poznaniu. Najczesciej wszystkie multipleksy maja sale male, jak sie blisko siedzi, to widzi sie tylko wycinek ekranu, a dzwiek jest ustawiony za glosno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mi tam się Twój biust podobał- myślę, że mojemu mężusiowi tez Maksiu- a o so chozi? Roman W- ja chyba czytałam w pijanym widzie- przecież napisałeś wyrażnie, że z materiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.03.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No i 11.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 nie zgadzam się 11.54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bikosa... jak mozesz sugerowac ze jestem tolerancyjny tylko czasami.. no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts