bodekku 01.06.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 pozdrawiam piatkowo! zyczenia dla wszystkich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Monka, wszystko do elewacji kupowałam w firmie Huma Farby z Poznania. Ponieważ można już dostac Reliusa w Szczecinie teraz zamierzałam kupic tynk w PSB (Mierzyn), jednak pani z którą negocjowałam (bardzo miła i kompetentna) od 1.06 przeniosła się w inne miejsce. Mam do niej telefon, jeśli jesteś zainteresowana prześlę Ci na priv. wysłałam priva witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 zyczenia dla wszystkich dzieci A moje dziecię od rana podniosło mi ciśnienie jest zestresowana meczem w którym bierze udział - bardzo boi się porażki i od rana beczy zwalając oczywiście na beznadziejny dzień dziecka, który ledwo co się zaczął ale już jest beznadziejny dodatkowe łzy potęguje fakt że wymyśliła sobie jakąś elektroniczną zabawkę na którą się nie zgadzamy Mam nadzieję że stres minie i popopłudnie będzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A czy Ty masz już ten tynk na elewacji? Nie, czekam na stabilizację pogody, bo silikat wymaga restrykcyjnego przestrzegania pewnych zasad. Ale kleje, grunt mam z Reliusa i tynk również taki będzie. A' propos, gdzie Ty kupujesz Reliusa? Też proszę o namiar. Mam kontakt z przedtawicielem, może przez niego warto? Witam Wszystkich . Jakiej produkcji jest Relius i czy tynk o ktorym mowicie jest juz barwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 O takich rzeczach piszecie w związku z elewacjami że Może ktoś mi prześle jakiś szybki kurs jaki tynk mam wybrać i gdzie kupić i na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dla mnie tez by przydal sie taki kurs . W niemczech bardzo popularny oprocz Knaufa jest tez Cekol ale nie slysze any ktos go robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Kurcze przez 2 tyg. nie mogłem się zalogować co się u licha dzieje z tym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Kurcze przez 2 tyg. nie mogłem się zalogować co się u licha dzieje z tym forum . Udalo Ci sie kupic material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.06.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A czy Ty masz już ten tynk na elewacji? Nie, czekam na stabilizację pogody, bo silikat wymaga restrykcyjnego przestrzegania pewnych zasad. Ale kleje, grunt mam z Reliusa i tynk również taki będzie. A' propos, gdzie Ty kupujesz Reliusa? Też proszę o namiar. Mam kontakt z przedtawicielem, może przez niego warto? Witam piątkowo. Rozmawiałam z przedstawicielem, p. Odejem, natomiast ewentualny zakup byłby właśnie przez Futura PSB w Mierzynie. A ta osoba, z którą Ty rozmawiałaś w hurtowni, dalej będzie zajmować się dystrybucją Reliusa? Jeśli tak, to prosiłabym o kontakt. Czy możesz napisać, jakie dostałaś ceny na materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Słuchajcie, jaką grubość mają bloczki betonu komórkowego na ściany działowe? 5cm? 6cm? 8cm?I jakie mają pozostałe wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Słuchajcie, jaką grubość mają bloczki betonu komórkowego na ściany działowe? 5cm? 6cm? 8cm? I jakie mają pozostałe wymiary? Ja mam zamowione 11,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.06.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A czy Ty masz już ten tynk na elewacji? Nie, czekam na stabilizację pogody, bo silikat wymaga restrykcyjnego przestrzegania pewnych zasad. Ale kleje, grunt mam z Reliusa i tynk również taki będzie. A' propos, gdzie Ty kupujesz Reliusa? Też proszę o namiar. Mam kontakt z przedtawicielem, może przez niego warto? Witam Wszystkich . Jakiej produkcji jest Relius i czy tynk o ktorym mowicie jest juz barwiony Relius należy do koncernu BASF. Trobe ma u siebie tynk silikatowy, ja myślę o mineralnym, który w tej firmie jest produkowany tylko biały. Robią teź inne rodzaje tynku, w tym barwione w masie Bryta, a jaką reputację w Niemczech mają tynki Knaufa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.06.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Słuchajcie, jaką grubość mają bloczki betonu komórkowego na ściany działowe? 5cm? 6cm? 8cm? I jakie mają pozostałe wymiary? Ja mam zamowione 11,5 A są cieńsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Słuchajcie, jaką grubość mają bloczki betonu komórkowego na ściany działowe? 5cm? 6cm? 8cm? I jakie mają pozostałe wymiary? Ja mam zamowione 11,5 A są cieńsze? Są - Solbet ale czy nie będziesz miała problemów "akustycznych" przy cienkich ścianach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Słuchajcie, jaką grubość mają bloczki betonu komórkowego na ściany działowe? 5cm? 6cm? 8cm? I jakie mają pozostałe wymiary? Ja mam zamowione 11,5 A są cieńsze? Są - Solbet ale czy nie będziesz miała problemów "akustycznych" przy cienkich ścianach ?? Mam do przestawienia tylko jedną małą ściankę pod schodami (niecałe 2m2), w której i tak są drzwi, więc nie przewiduję sensacji akustycznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A czy Ty masz już ten tynk na elewacji? Nie, czekam na stabilizację pogody, bo silikat wymaga restrykcyjnego przestrzegania pewnych zasad. Ale kleje, grunt mam z Reliusa i tynk również taki będzie. A' propos, gdzie Ty kupujesz Reliusa? Też proszę o namiar. Mam kontakt z przedtawicielem, może przez niego warto? Witam Wszystkich . Jakiej produkcji jest Relius i czy tynk o ktorym mowicie jest juz barwiony Relius należy do koncernu BASF. Trobe ma u siebie tynk silikatowy, ja myślę o mineralnym, który w tej firmie jest produkowany tylko biały. Robią teź inne rodzaje tynku, w tym barwione w masie Bryta, a jaką reputację w Niemczech mają tynki Knaufa? Bardzo dobra i sa popularne duzy udzial w rynku ma tez Maxit i bardzo duzo sprzedaje Cekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Kurcze przez 2 tyg. nie mogłem się zalogować co się u licha dzieje z tym forum . Udalo Ci sie kupic material Jeszcze nie, okazuje się że ten BK Porit mają w realbudzie , ale jeszce robi mi rozeznanie w Niemczech narzeczony (Niemiec) mojej koleżanki. I zobaczę co mi wynajdzie wtedy zdecyduję co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Kurcze przez 2 tyg. nie mogłem się zalogować co się u licha dzieje z tym forum . Udalo Ci sie kupic material Jeszcze nie, okazuje się że ten BK Porit mają w realbudzie , ale jeszce robi mi rozeznanie w Niemczech narzeczony (Niemiec) mojej koleżanki. I zobaczę co mi wynajdzie wtedy zdecyduję co i jak. Ale w 1 czy 2 gatunku . Dosyc duzo materialu widzialam na Swierczewskiej od strony Enei wjerzdzajac po prawej ale czy on jest na sprzedaz to nie wiem . Ja jeszcze nie dostalam ceny na Ytonga ale terminy maja w niemczech do 2 tygodni a nie tak jak unas trzeba sie prosic o material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.06.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Kurcze przez 2 tyg. nie mogłem się zalogować co się u licha dzieje z tym forum . Udalo Ci sie kupic material Jeszcze nie, okazuje się że ten BK Porit mają w realbudzie , ale jeszce robi mi rozeznanie w Niemczech narzeczony (Niemiec) mojej koleżanki. I zobaczę co mi wynajdzie wtedy zdecyduję co i jak. Ale w 1 czy 2 gatunku . Dosyc duzo materialu widzialam na Swierczewskiej od strony Enei wjerzdzajac po prawej ale czy on jest na sprzedaz to nie wiem . Ja jeszcze nie dostalam ceny na Ytonga ale terminy maja w niemczech do 2 tygodni a nie tak jak unas trzeba sie prosic o material A kurcze o gatunek to nie pytałem. A na tej świerczewskiej to też mają ten niemiecki czy inny BK?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dla mnie tez by przydal sie taki kurs . W muratorze 6/2007 jest dosc obszerny artykul o tynkach i farbach. Warto przeczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts