Jancio Wodnik 04.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam serdecznie.... PROSZE O NAMIARY NA FIRME POSADZKARSKIE I TYNKARSKIE i info po ile to teraz???? ja też poproszę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.06.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie jeśli obsrane ściany mają być szczęściem ,to ja może zrezygnuję??? Znajomy miał pod okapem pełno gniazd jaskółek, obsrane było wszystko dokumentnie, a szczęście to też miał chyba zasrane bo mu tą chatę komornik zlicytował. Ja osobiście nigdy nie pozwolę , aby te brudasy zrobiły sobie u mnie jakiekolwiek gniazdo. Mam ten sam problem Ulokowały sie w otworze w ścianie 6 jajek Pozwolę im jeszcze trochę pomieszkać ale za 2 tyg. spodziewam się okien i niestety - eksmisja na bruk - trochę żal !!! Ale nikt nie mówił że życie będzie łatwe Chcesz czekać, aż wyklują się pisklaki i wtedy wywalić? To niehumanitarne. Jak musisz eksmitować, to już lepiej teraz, póki nie ma małych. A gdzie ochrona życia od poczęcia, poczekaj aż oszołomy z LPR-u tu zajrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie jeśli obsrane ściany mają być szczęściem ,to ja może zrezygnuję??? Znajomy miał pod okapem pełno gniazd jaskółek, obsrane było wszystko dokumentnie, a szczęście to też miał chyba zasrane bo mu tą chatę komornik zlicytował. Ja osobiście nigdy nie pozwolę , aby te brudasy zrobiły sobie u mnie jakiekolwiek gniazdo. Mam ten sam problem Ulokowały sie w otworze w ścianie 6 jajek Pozwolę im jeszcze trochę pomieszkać ale za 2 tyg. spodziewam się okien i niestety - eksmisja na bruk - trochę żal !!! Ale nikt nie mówił że życie będzie łatwe Chcesz czekać, aż wyklują się pisklaki i wtedy wywalić? To niehumanitarne. Jak musisz eksmitować, to już lepiej teraz, póki nie ma małych. Teraz mi szkoda Może się wyklują i jakiś karmnik im zbuduje Co do niehumanitarności - a wzrosty cen są humanitarne, serce pęka, krew się leje, portfel pustoszeje a lekarze strajkują ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 04.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam nowotygodniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 04.06.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Krótkie pytanko: Czy ktos kupił, użytkuje bądź zna opinie innych nt. okien firmy Drutex? Witam wszystkich, testuje te okna od kliku lat (wcześniej mieszkanie) teraz dom i firma. Nie narzekam, spełniają swoją role jak należy a sporo tańsze. Śmiało polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Teraz mi szkoda Może się wyklują i jakiś karmnik im zbuduje Co do niehumanitarności - a wzrosty cen są humanitarne, serce pęka, krew się leje, portfel pustoszeje a lekarze strajkują ........ Jak sam napisałeś wszystko drożeje, więc oni też muszą mieć kasę na materiały budowlane które podrożały, a poza tym nie mogą siedzieć przecież non stop 24 godziny na dyżurach przecież na budowę też trzeba kiedyś zajechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 AA propos jaskolek! czy one przypadkowo nie sa pod ochrona???? ja tam nie zabijalam, chociaz "zafajdaly" mi cala jetke obu na szczytach... a jesli idzie o zwierzyniec, to ja uratowalam myszke od straszliwej smierci polegajacej na zalaniu betonem zywcem.... mam nadzieje, ze jak dom stanie to nie przyjdzie cala rodzina mysz do domu, by mi podziekowac ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.06.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o rynny kaniona u mnie rok i ok, na domach 4-letnich tez jest ok. Co dalej to czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 04.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich poniedziałkowo DIDI jak maleństwo?? odnośnie roslinek- czy mogłabys podpytać Piotra co rośnie u naszych sąsiadów (J.G) na siatce od stony lasku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich poniedziałkowo DIDI jak maleństwo?? odnośnie roslinek- czy mogłabys podpytać Piotra co rośnie u naszych sąsiadów (J.G) na siatce od stony lasku ? Oj! To już chyba ze sto lat skoro to Amonka? Emi ma sie świetnie - właśnie śpi. pewnie, że zapytam - teraz nie mogę, bo ma jakieś ważne spotkanie i zabronił mi dzwonić do siebie, ale damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 04.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ano Amonka To bez pospiechu ale bede wdzieczna za informacje. Buziaki dla dziewczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Pytanko... wiecie może czy jest w okolicy Szczecin jakiś producent betonowych szamb? kręgi odpadają że względu na wysoki stan wód gruntowych pozdrawiam m. Nie ma, ale podobno można uszczelnić kręgi w sposób trwały. Mam ten sam problem, jeśli uda Ci czegoś dowiedzieć, też proszę o informację. Znalazłam natomiast producenta szamb betonowych ze Śląska, który jest w stanie dostarczyć szambo (10) w cenie 2400,00 plus 1400,00 transport. To i tak taniej, niż szczelne o tej samej pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 W kwestii jaskółek - są zabezpieczenia, wyglądające jak druciany jeż, który wpina się dokoła w ścianę na granicy podbitki. Nie wiem gdzie się kupuje, widzę to u siebie w bloku, gdzie zawsze było mnóstwo jaskółczych gniazd. Tam, gdzie są zabezpieczenia gniazd nie ma, ale w każdym innym dogodnym - zatrzęsienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 04.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Krótkie pytanko: Czy ktos kupił, użytkuje bądź zna opinie innych nt. okien firmy Drutex? Witam wszystkich, testuje te okna od kliku lat (wcześniej mieszkanie) teraz dom i firma. Nie narzekam, spełniają swoją role jak należy a sporo tańsze. Śmiało polecam. Właśnie rozwazam te okna. Sa tańsze niz np MS. Dzisiaj umawiamy sie z handlowcem który zrobi nam wycene okien MS i Drutex. Zobaczymy jak to wyjdzie cenowo i wtedy podejmiemy decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie jeśli obsrane ściany mają być szczęściem ,to ja może zrezygnuję??? kiedys widzialam jakies woreczki - szeleszcza i ptaki uciekaja....a na jednym domu byl przyczepiony hmm...bodajze jastrzab:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witam niedzielnie, pracowicie i strajkowo (czyli jak zwykle) czy ktoś zna dobry sposób na jaskółki, które chcą założyć sobie gniazda pod moim dachem i brudzą elewację aż miło???? z zasady jestem pokojowo nastawiony i wolałbym jakieś mniej drastyczne metody... Chcesz splawic swoje szczescie? Przeciez jaskolki sa jego zwiastunem. Jak je przepedzisz, to juz po tobie jeśli obsrane ściany mają być szczęściem ,to ja może zrezygnuję??? kiedys widzialam jakies woreczki - szeleszcza i ptaki uciekaja....a na jednym domu byl przyczepiony hmm...bodajze jastrzab:( Nie wiem, jak jaskółki, ale gołębie boją się płyt CD - podobno oślepia je ten odblask, choć ozdoba to wątpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.06.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam serdecznie.... PROSZE O NAMIARY NA FIRME POSADZKARSKIE I TYNKARSKIE i info po ile to teraz???? ja też poproszę !! Te ceny tez by mnie interesowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.06.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Jak to jest ze w poniedzialki zawsze glowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts