S.P. 05.03.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Ivette, no i jak tam filmik się podobał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wszyscy mają już weekend, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No jeszcze nie Sylwia.. jeszcze półtorej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 ło matko - jak to mówi Teska, tyleście napisali, że czytanie (aby być w temacie) zajęło mi 30min! Co do wanny z hydromasażem bardzo chciałam, ale decyzję na nie podjęłam po rozmowie z koleżanką, która ma taka od czterch lat (ale tą z lepszych). Powiedziała, że tylko na początku tego używała. Teraz sporadycznie. A do tego jej dzieci się tego boją. Powiedziała (a od czerwca zaczyna się budować), że teraz postawi na ponel z hydromasażem, a wannę da zwykłą. To była dla mnie opinia wartościowa. ściany mam już pomalowane W przyszłym tygodniu wchodzą panelaże Kuchnia też już jest w sklepie i czeka na montaż wow ten kwiecień jak najbardziej realny!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 godzinkę, godzinkę mają niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Życzę wszystkim słonecznego i obfitego w sukcesy na budowie WEEKENDU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 S.P. - filmik fajny, podobał mi się. No i wszystko widziałyśmy przez pryzmat szalonych inwestorek - przykład: naklejka na kibelku Roca Giralda a na to: ja mam umywalkę z tej serii. To juz chyba zboczenie, nie? Ale domek miała fajny, no i ten widok....... Wniosek z fimu: mężczyzna to niepotrzebny balast - jak się odczepił, to dopiero ta kobieta dowiedziała się, jakie ma szerokie możłiwości życiowe! A jemu dobrze tak, dobrze mu tak!!!! P.S. Ja bym mu te jaja sadzone na śniadanie na łeb wywaliła! Życzę wszystkim miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.03.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Didi jak ty masz fajnie też wszystkim życzę spokojnego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Co Bóg powiedział po stworzeniu mężczyzny ? Pierwsze śliwki robaczywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Witam wszystkich budujących (i tych rozmarzonych, wesołych i niewymasowanych ekologicznie lub maszynowo) Pragnę przypomnieć, że podczas weekendu, oprócz ogladania TV z piwem w ręku, zaleca się również wyprowadzić żonę na spacer (ROMANtyczny spacer), tym bardziej, że robi się coraz cieplej. Jest szansa, że pozwoli to zmienić, w nadchodzącym tygodniu, dietę z knorka na ...... w miarę "normalne" jedzenie. Udanego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 05.03.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Cieszę się,,że wszyscy w dobrych nastrojach, bo i sobotka i niedzielka, co oznacza odpoczynek od zmartwień wszelakich i tych budowlanych i tych "pracowych". Pogoda piękna (pogodynka się spisała), a więc na spacerek by podziwiać swoje przyszłe siedliska ( ci, którzy budują), utwierdzać się w wyborze ( ci, którzy dopiero zaczną budować) i szukać ziemi ( ci, którzy jej nie mają). W każdym bądź razie miłego odpoczynku. Oby wszystkim tak bajkowo się budowało jak filmowej Judycie z "Nigdy w życiu", bo książkowej było ciężej. Film bardzo miły, aczkolwiek po ksiażce czuję niedosyt. Warto jednak obejrzeć, bo świat po tym filmie jest taki trochę sympatyczniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 * Właśnie rozwiodłam się z mężem . * Czemu ? * Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym. Uważał,ze jest Bogiem . Skąd wiadomo, ze męża przez jakiś czas nie było w domu? Jest czysto ! Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzęs ? Spływają przy pierwszych objawach uczuć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 CZupurek pogoniłam jak psów....i zobacze czy przyjda dokonczyc to co spiep....a jak nie ide po raz pierwszy do policji skarbowej... Ivette - niom filmik fajny...nio i płot tez miała fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.03.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 emblemat to jedno z moich dzisiejszych doświadczeń... a niech zostanie... tylko niech się mnie nikt nie pyta dlaczego taki hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Linka dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.03.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 oj Teska, żebym to ja wiedziała:) może potrzebuję zaczarowanego kryształu...bo kuli na liście nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 SP dostałas meilika ?? [/b]JOASIU telefon mi sie rozładował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.03.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 emblemat to jedno z moich dzisiejszych doświadczeń... a niech zostanie... tylko niech się mnie nikt nie pyta dlaczego taki hihi Witaj Linka! Gratuluję ciekawego emblematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Witam! Z mężem byliśmy na "Pasji'Mogę tylko napisać - O BOŻE!!!!!reszta niech będzie milczeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Didi- idziesz jak burza!! Tylko Teski mi szkoda (to do jej fachmanów- a mówia, że bezrobocie panuje??) Linka- czy od dzisiaj mamy mówić do Ciebie NASZ KLEJNOCIKU?? Zyczę wszystkim miłego weekendu tym barddziej, że jutro bedę odcięta do rzeczywistości (tej wirtualnej oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts