szydas 13.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 firma ochroniarska przyjedzie, jak dostanie sygnał, który zagłusza się urządzeniem wielkości komórki. kable zwiera się tak, żeby akumulator w syrenie się spalił albo błyskawicznie rozładował..... no i czym chata bogata...... z tego co się orientuję, to systemy takie mają zabezpieczenia sabotazowe, a więc wszelkie próby przecięcia kabla, demontażu sygnału itp. sa rejestrowane w centrali. no tak, ale fachowcy o tym wiedzą, dlatego takich rzeczy nie robią współczesna technika pozwala im obchodzić takie zabezpieczenia. ale takim bidokom jak my na forum, co liczą każdy grosik z kredytu ich wizyta raczej nie grozi, nie opłaca im się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 I jeszcze jedno, w Załomiu na Lubczyńskiej tuż przy drodze, ktoś sprzedaje palety betonu komórkowego. Nie wiem, może jest to jakiś inny system Ytong albo Silka, ale jest to białe Jakbny ktoś był zainteresowany, to możew dokłądniej wytłumaczę: trzeba za Dąbiem skręcić w lewo w Lubczyńską i po 3-4 km, za sklepikiem i kawałkiem awartej zabudowy zaczyna się łąka/pole i na niej ktoś wybudował maciupci domek (jest bez elewacji) a przed nim stoja owe palety. Pozdrawiam wszystkich Bikosa jutro, jak będziesz w pracy możesz nas odwiedzić (aż do niedzieli) Byłem, sprawdziłem. BK Rurka 24x24x59 po 13 zł/szt. (tak było 2 tyg. temu). Nie skusiłem się - bloczki dość mocno pokruszone. Ma też Cement Cemex, na paletach napisane, ze 13,29 czy 13,59 za worek 25 kg. Miał tez chyba bloczki betonowe... Źródło pochodzenia BK wg Pana: syn kupił ale się rozmyslił i dlatego sprzedają ( juz od ponad miesiaca - sporo ten syn zamówił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 I jeszcze jedno, w Załomiu na Lubczyńskiej tuż przy drodze, ktoś sprzedaje palety betonu komórkowego. Nie wiem, może jest to jakiś inny system Ytong albo Silka, ale jest to białe Jakbny ktoś był zainteresowany, to możew dokłądniej wytłumaczę: trzeba za Dąbiem skręcić w lewo w Lubczyńską i po 3-4 km, za sklepikiem i kawałkiem awartej zabudowy zaczyna się łąka/pole i na niej ktoś wybudował maciupci domek (jest bez elewacji) a przed nim stoja owe palety. Pozdrawiam wszystkich Bikosa jutro, jak będziesz w pracy możesz nas odwiedzić (aż do niedzieli) Byłem, sprawdziłem. BK Rurka 24x24x59 po 13 zł/szt. (tak było 2 tyg. temu). Nie skusiłem się - bloczki dość mocno pokruszone. Ma też Cement Cemex, na paletach napisane, ze 13,29 czy 13,59 za worek 25 kg. Miał tez chyba bloczki betonowe... Źródło pochodzenia BK wg Pana: syn kupił ale się rozmyslił i dlatego sprzedają ( juz od ponad miesiaca - sporo ten syn zamówił ) Coś w tym może być, bo na zapleczu tych palet jest wylany fundament, a prznajmniej rodzaj chudziaka, więc... ale oni w ogóle niezwykle tajemniczy tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 13.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam goracą prosbę, czy mozecie polecić rzeczoznawcę do wyceny nieruchomości dla celów kredytowych. Takiego, co w rozsądnej cenie kasuje. Bardzo pilnie potrzebuję Marta Sobczak-Mędrala ul. Janosika 13 091 482 90 57 601 870 908 Ja zaplacilem 500zl. Wycena przygotowana szybko i rzetelnie. Bank nie mial zastrzezen. Dzięki, skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 13.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 wicka, nie robiliscie szalowania pod ławy fundamentowe? Dlaczego? Bo mamy glinę i nie było takiej potrzeby A z usług stolarskich to nikt nie korzysta....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czy ktos z was ma dobrego stomatologa ( tylko nie sadyste bo ja jestem z tych stracholi co potrafia uciec z fotela ) bryta privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam czwarteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.06.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam czwartkowo!m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Teska dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam wszystkich, dawno nie byłem tutaj i sporo się naczytałem Mam pytanie do fachowców komputerowców, co to może być , że z domowego komputera nie mogę się zalogować na forum. Dość długo tez nie mogłem z pracy ale teraz już wchodzę i jest ok. czy ktoś z was miał podobny przypadek bo ostatnio coś szwankowało forum i kilka osób też pisało, że nie mogło się zalogować. Podpowiedzcie coś bo juz mnie szlag trafia. A teraz coś na temat, muszę się pochwalić, że w zeszły weekend oglądałem na żywo dwa domki takie jak będę budował, jeden pod Wrocławiem drugi pod Częstochową. Muszę powiedzieć , że taka wizyta to super sprawa i jeśli ktoś ma tylko możliwość zobaczyć u kogoś dom nawet jeszcze w budowie to zdecydowanie polecam. My dokonaliśmy istotnej zmiany, która w oryginalnym projekcie nam się wzrokowo podobała a w realu okazała się bardzo niepraktyczna.Normalnie ze Szczecina to bym nie pojechał ale byłem u rodzinki pod Łodzią to już z tamtąd miałem bliżej. Pozdrawiam wszystkich i proszę o poradę z tym logowaniem do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.06.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam.Mam pytanie ile maksymalnie mozna dać ekipie za wylewki oraz malowanie ścian. Prosze o konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam. Mam pytanie ile maksymalnie mozna dać ekipie za wylewki oraz malowanie ścian. Prosze o konkrety Jeśli chodzi o malowanie to max. 6 - 7 zł/m2 kolor przy dwóch warstwach, zakładając , że ściana jest już idealnie przygotowana. Powyżej to już drogo. Chociaż słyszałem nawet o kwotach 15 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.06.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam. Mam pytanie ile maksymalnie mozna dać ekipie za wylewki oraz malowanie ścian. Prosze o konkrety Jeśli chodzi o malowanie to max. 6 - 7 zł/m2 kolor przy dwóch warstwach, zakładając , że ściana jest już idealnie przygotowana. Powyżej to już drogo. Chociaż słyszałem nawet o kwotach 15 zł/m2 Matko jakie teraz są ceny. Niespełna trzy lata temu płaciłam 3 zł z gruntowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam wszystkich, dawno nie byłem tutaj i sporo się naczytałem Mam pytanie do fachowców komputerowców, co to może być , że z domowego komputera nie mogę się zalogować na forum. Dość długo tez nie mogłem z pracy ale teraz już wchodzę i jest ok. czy ktoś z was miał podobny przypadek bo ostatnio coś szwankowało forum i kilka osób też pisało, że nie mogło się zalogować. Podpowiedzcie coś bo juz mnie szlag trafia. ........ Wyczyść zawartość katalogów tymczasowych i pliki cookie i powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agunia0911 14.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Mam ogromną prośbę.Chcę skończyć stan zamknięty domu. Może ktoś podpowie gdzie można tanio kupić okna i drzwi( np. z pokoju dziennego na taras) w Stargardzie, Szczecinie lub okolicach.Okna z PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 prosba dajcie znac jak zobaczycie jakies info o sprzedazy domu......albo wiecie,moze znajomi chca sprzedac.dom wykonczony na lewobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 14.06.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 pustak ceramiczny szlifowany z klejem POROTON produkcji ROBEN-Niemcy- czy wiecie cos na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam! Dla zainteresowanychhttp://waluty.onet.pl/1553372,wiadomosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Co sadzicie o kafelkach z firmy Opoczno podoba mi sie bardzo jeden sort a przy tym jest dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts