Gość Gosc123 05.03.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bijou... to też taki ładny utwór Queen, Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.03.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Właśnie wróciłem z Nigdy w życiu!... naładowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.03.2004 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Już sobota! Może to być piękny dzień - w piątek bowiem często słychać groźne wrrrrrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Roman, co Ty tak z Linką w keirunku jubilera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.03.2004 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Wykopałem na działce, to chciałem się pochwalić!Może coś jeszcze zostało z tego cmentarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.03.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Bikosa! Ale masz smoczą liczbę postów: 333! Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.03.2004 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Właśnie wróciłam z kina. Film "big fish". Polecam. Mam jeszcze mokre oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Bikosa! "Nasz klejnociku" brzmi całkiem nieźle, podoba mi się! Nie zmieniam emblematu w takim razie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Wykopałem na działce, to chciałem się pochwalić! Może coś jeszcze zostało z tego cmentarza! hmm, pewnie przekopałeś całą działkę, skoro takie złote skarby można tam wykopać... My Bijou... to też taki ładny utwór Queen, Linka Wybacz Stasiek, jest już poźno...o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Witajcie wszyscy w sobotni sloneczny poraneczek... Ivette, Sp, bikosa,Joasiu Jasia...szykujta sie kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 SP dostałas fotki ze spotkania??? nio i fotki drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.03.2004 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Witam również sobotnio..pogoda śliczna... wiosna chyba już puka do nas... nic tylko łapać promienie słoneczne i ładowac swoje akumulatorki..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Witam wszyskich! Dobrze mówiłem, że będzie piękny dzień! Jak widać kilka postów wyżej Nasze Panie mają sekretne "tetatet", ale i tak zadam te pytania: Ciekawi mnie, czy za znalezienie np. złota płaci sie jakiś podatek? Jest jakaś różnica, jeśli znaleziono je na własnej lub obcej działce? Jeśli nie ma się z tego żadnych korzyści - ot kawałek (fakt, że niezły) czegoś innego, oryginalnego (w każdym razie nie do sprzedaży, a raczej do podziwiania) to, czy mimo tego będzie nas to trochę kosztowało? I te pytania: A skąd to masz? Kłamać w żywe oczy (jak zawsze), czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Tak RomanW, jest piękny dzień! "Ciekawi mnie, czy za znalezienie np. złota płaci sie jakiś podatek? Jest jakaś różnica, jeśli znaleziono je na własnej lub obcej działce?" hmm, To jest zasadnicza różnica! Wobec tego, że na innej działce, czeka Cię tylko znaleźne. Jeśli to Twój kawałek ziemi, to nie przejmuj się i nikomu o tym nie mów:), a tym bardziej nie płać Jeśli nie ma się z tego żadnych korzyści - ot kawałek (fakt, że niezły) czegoś innego, oryginalnego (w każdym razie nie do sprzedaży, a raczej do podziwiania) to, czy mimo to będzie nas to trochę kosztowało? Najlepiej nie zawracaj sobie główki takimi szczegółami, podziwiaj jak najdłużej możesz i pamiętaj, że: nie każde złoto, co się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Wybacz Stasiek, jest już poźno...o co chodzi? ...mówi się tu o klejnocikach... to polecam "Bijou" z płyty Innuendo zespołu Queen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Stasiek, dzięki, nie kojarzę...już zapuszczam zakazany program w poszukiwaniu tego kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.03.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 ...ach, szkoda, że wcześniej tego nie przeczytałem... to bym Ci podrzucił... chociaż właściwie i tak bym nie mógł tego przeczytać, bo przecież dzisiaj miałem pracowity dzień na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 oooo, a co robiłeś? My dzisiaj odpuściliśmy sobie działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 You and me we are destined You'll agree To spend the rest of our lives with each other The rest of our days like two lovers For ever, for ever My bijou... ... i to migotanie gitary, całkiem jakbyś miała w ręku błyszczący... klenot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 kurde mol, Stasiek....nie mogę tego znaleźć...a Ty mi tu jeszcze z tekstem wyjeżdzasz! weź mi tą mp3 jakoś prześlij, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts