Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

agunia0911

Witam wszystkich. Mam ogromną prośbę.Chcę skończyć stan zamknięty domu. Może ktoś podpowie gdzie można tanio kupić okna i drzwi( np. z pokoju dziennego na taras) w Stargardzie, Szczecinie lub okolicach.Okna z PCV.

Hej polecam okna z firmy M&S na ulicy Gdańskiej w Szczecinie. Z tego co mówił nam sprzedawca od lipca wchodzi nowa cena więc warto okna zamówić teraz nawet jeśli nie chce się jeszcze wstawiać (my umówiliśmy się na wstawienie na koniec października). Ceny są niewygórowane (dodatkowo jeszcze różne rabaty). Opinie o tych oknach czytałam pozytywne :)

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Pytanie do zaawansowanych ( w zamieszkiwaniu). Czy kładliście na rigipsy tapetę z włókna szklanego? Czy może byc ta najcieńsza, to znaczy czy jest wystarczająco wytrzymała? Nie chodzi o cenę (ta akurat jest najtańsza) ale nie podobają mi się tapety z wyraźną fakturą. Czy ktoś mi podpowie?

Witam.

Pytanie do zaawansowanych ( w zamieszkiwaniu). Czy kładliście na rigipsy tapetę z włókna szklanego? Czy może byc ta najcieńsza, to znaczy czy jest wystarczająco wytrzymała? Nie chodzi o cenę (ta akurat jest najtańsza) ale nie podobają mi się tapety z wyraźną fakturą. Czy ktoś mi podpowie?

witam piątkowo i deszczowo,

trobe, ile płacisz za regipsy?

witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna

witam szanownych budujących na dniach mamy otrzymać pozwolenie ....oby bo trochę długo to trwa z uwagi na moją pracę w lesie przy wycince drzew zwracam się z zapytaniem do szanownych budujących kto potrzebuje drewno do kominka w rozsądnej cenie ale z legalnego zródłamój numer 604527989 lub 0914241115 posiadam dąb,akacja,brzoza,buk i sosna

Twoja oferta tylko na tą chwilę, czy można się zwracać w ciągu całego roku?

Pozdrowionka

Aleksandra

Kto ma namiary na dobą ekipe od wylewek jak najbliżej Stargardu. Moja wczesniej umówiona nawaliła.

nie korzystałam z jego usług, ale bardzo dobrze nam się rozmawiało przez telefon, polecenie z forum od iwa-k : p.Gajda Andrzej 0603 88 29 93.

Teraz ma akuart wolne i mógłby w Stargardzie.

Powodzenia!

Kto ma namiary na dobą ekipe od wylewek jak najbliżej Stargardu. Moja wczesniej umówiona nawaliła.

nie korzystałam z jego usług, ale bardzo dobrze nam się rozmawiało przez telefon, polecenie z forum od iwa-k : p.Gajda Andrzej 0603 88 29 93.

Teraz ma akuart wolne i mógłby w Stargardzie.

Powodzenia!

Dzięki serdeczne.