szydas 16.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po instalacje robi się przed wylewkami, styropianem itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? Poprosze o namiary ____________ Pozdrowionka Aleksandra A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Ekipę polecił mi mój brat, więc zakładam, że dobra. Powiedzieli, że wchodzą przed podłogówką. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? to bardzo dobra cena, o ile np. grzejniki są firmowe a nie jakieś made in china, i z głowicami etc. co do wyższości miedzi nad pcv nie wypowiem się - to temat rzeka. miedź ma szereg zalet, dlatego mamy miedzianą instalację A sama wodno kanalizacyjna ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.06.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam grupke Powiedzcie jak u nas jest z serwisem Vaillanta i Viessmana - nie ma problemu, słyszałam ze z jednym z nich (ale nie pamietam którym ) jest kłopot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 jeszcze jedno male pytanko:: Ktos ma lub cos slyszał o kotlach Saunier Duval, teraz to grupa Vaillanta??? Instalator mnie namawia na taki z wbudowanym zasobnikiem 42 litrowym i ponoc ma wystarczyc i nie zabraknąć wody bo on grzeje bodajże 21l/minutę. Wczesniej nie słyszałam nawet że taka frima istnieje i na dodatek robi kondensaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam grupke Powiedzcie jak u nas jest z serwisem Vaillanta i Viessmana - nie ma problemu, słyszałam ze z jednym z nich (ale nie pamietam którym ) jest kłopot??? nie wiem jak z viessmannem, ale z serwisem vaillanta nie mam problemu. serwisantów w szczecinie jest kilku, jak dzwonię do jednego i nie da się problemu rozwiązać przez telefon to najpóźniej za 2 dni jest na miejscu. do innych nie chce mi się dzwonić a jeśli chodzi o saunier duvalla to taka tańsza odmiana vaillanta, prostsza w konstrukcji. mój sąsiad z naprzeciwka zainstalował sobie coś takiego, zimą miał ciepło w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 jeszcze jedno male pytanko:: Ktos ma lub cos slyszał o kotlach Saunier Duval, teraz to grupa Vaillanta??? Instalator mnie namawia na taki z wbudowanym zasobnikiem 42 litrowym i ponoc ma wystarczyc i nie zabraknąć wody bo on grzeje bodajże 21l/minutę. Wczesniej nie słyszałam nawet że taka frima istnieje i na dodatek robi kondensaty mnie instalator namawia na taki piecyk: ISOMAX C 28 E ma wlasnie to o czym piszesz... pewnie sie zdecyduje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam grupke Powiedzcie jak u nas jest z serwisem Vaillanta i Viessmana - nie ma problemu, słyszałam ze z jednym z nich (ale nie pamietam którym ) jest kłopot??? ja z viessmannem nie mam problemów - serwis techsan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2007 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam niedzielnie i do tego bladym switem jaki tam blady świt..... u mnie solary o tej porze już grzeją a tak wogóle witam porannie, niedzielnie, pracowicie i strajkowo , a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Wszystkich Ja to nie mam komu postrajkowac no chyba ze mezowi i psowi z jedzeniem Teska widac ze nie wyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 17.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ogloszenie Przyjme ziemie z wykopow. Rodzaj bez znaczenia. Moze byc humus, moze byc piach, glina tez nie pogardze. Najlepiej z prawobrzeza i najchetniej za darmo (ewentualnie za kilka piw). Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ogloszenie Przyjme ziemie z wykopow. Rodzaj bez znaczenia. Moze byc humus, moze byc piach, glina tez nie pogardze. Najlepiej z prawobrzeza i najchetniej za darmo (ewentualnie za kilka piw). Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie. Jak tam u Ciebie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hejka, witam wszystkich i życzę udanej niedzieli. Co Ty Teska nie możesz spać? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? ___________ Pozdrowionka Aleksandra A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Ekipę polecił mi mój brat, więc zakładam, że dobra. Powiedzieli, że wchodzą przed podłogówką. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Poprosze o namiary _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Krzysztof Mazurek kom. +48 603 979 394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 17.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? to bardzo dobra cena, o ile np. grzejniki są firmowe a nie jakieś made in china, i z głowicami etc. co do wyższości miedzi nad pcv nie wypowiem się - to temat rzeka. miedź ma szereg zalet, dlatego mamy miedzianą instalację A sama wodno kanalizacyjna ile kosztuje Ta cena dotyczy tylko instalacji wodno-kanalizacyjnej. Podłogówkę robi mi Firma, która będzie instalować pompę ciepła. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 czy ktos z Was ma instalacje wodna zgrzewana albo miedziana my mamy miedzianą Ja chcę mieć miedzianą. Mam wycenę instalacji wodno-kanalizacyjnej na 8.200 zł, w tym materiał 6.000 zł. Dom 200 m2. Czy to dobra cena? Lepsze rurki miedziane czy pcv (austriackie, gwarancja na 10 lat, tańsze od miedzianych o 1.200 zł)? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Poprosze o namiary Dzieki A czy to ekipa jakas sprawdzona i tez poprosilabym o namiar Czy instalacje wodno kanal . robi sie przed wylewkami czy po _________________ http://www.bokserywpotrzebie.pl Ekipę polecił mi mój brat, więc zakładam, że dobra. Powiedzieli, że wchodzą przed podłogówką. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Krzysztof Mazurek kom. +48 603 979 394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts