Gość Gosc123 06.03.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Segregowałem drewno, sprzątałem miejsce po budzie... jakie ciekawe znaleziska były! ...np. cała masa skarpetek A kapsle i pety do dzisiaj zbieram na całym podwórku... i takie tam... Cały dzień zleciał, ale się nasprzątałem Fajosko było! --- oki, sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 dobre, dobre...my oprócz skarpetek znaleźliśmy dwie pary spodni i dwie bluzy i chyba jakąś czapkę Co Ci górale wyprawiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.03.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Hej, gdzie Wy wszyscy jesteście??? W sobotę, wieczór...hmm co można robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.03.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Cześć i czołem w niedzielne zimowe babie lato Fajnie,że minusy w nadchodzącym tygodniu odejdą!! P A S J A-jestem pod wrażeniem kunsztu reżyserskiego Mella Gibsona.Tylko prawdziwie wierzący chrześcianin z taką pasją i autentycznoscią odzwierciedlił ewangeliczne ostatnie godziny życia Jezusa Chrystusa ukrzyżowanego przez Żydów.Żaden 'OCRAR' nie doceni prawdziwej treści tego filmu! Miłego dnia ......................mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2004 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witajcie niedzielnie... no i nasza pogodynka zaspała... i nie zareagowała w odpowienim czasie, zeby nie bylo tego sniegu.... ale co zrobic... oby do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witajcie zima Bikosa - zapraszam ponownie, Antos to jest fajny chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Teska, nie zachęcaj, nie zachęcaj- bo będziemy intensywnie korzystać Antoś się zrehabilitował A swoją drogą pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 ...Bikosa... a cio tam..przeciez nie przeszkadzacie juz mam wszedzie prądzik...wiec nie ma problemku z herbatką.. Ivette....poproś tam na górze nio zeby cieplej... Joasiu cos sie stało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.03.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 8 Marca Z okazji Święta Kobiet uprzejmie proszę Nasze Panie o przyjęcie miłych i serdecznych życzeń wraz z wirtualnymi naręczami Waszych ulubionych, pięknych kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.03.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Dziękuję w imieniu Pań i jednocześnie witam w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 07.03.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam 8 marca i przylaczam sie do zyczen dla wszystkich szczecinskich i nie tylko forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 08.03.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dla wszystkich Pań kwiatów... http://republika.pl/nuages/images/tulipanki.jpg ...i tęczy http://republika.pl/nuages/images/tecza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Z okazji waszego święta kobitki.. chciałbym życzyć wam pogody ducha, optymizmu i żeby uśmiech nie schodził z waszych twarzyczek, no i najważniejsze.. żebyście miały zawsze oparcje w waszych facetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 08.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzień Kobiet Dziś Będę grzeczny Sylwiuś kocham Cię!! Wszystkim kobietkom czynu w dniu ich święta: wytrwałości i spełenienia marzeń przy realizacji najskrytszych pragnień i przeżyciu VAT-u 22%. mariuszsan Czupurek-potrzeba mi tagiego chłopa na budowę za wikt i spanie - pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 witam jako ze jestem kobietką dziękuję wszystkim miłym Panom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.03.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 wszystkiego najlepszego kobitki!http://www.naszdom.erb.pl/pic/marzec.jpg Czy ja coś przegapiłam??? Był jakis zlot czarownic? Beze mnie? nie u mnie? buu. Teska -dzwoniłam - ale nieaktualne - miałam pytanko natury ekonomiczno - ulgowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ech....a czemu Ci Panowie trzymają te kartki...fajniej byłoby gdyby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo linka - ale z ciebie niezły klejnocik mariuszr - dogadamy się panom za życzenia dla nas dziękuję dzisiaj w pracy muszę troszku potyrać życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.03.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witam w nowym tygodniu, dziękuję wszystkim panom za życzenia, Joasiu, jaki ładny bukiet "przebiśniegów" ! Czas budzić się z zimowego letargu, więc na pierwszy ogień zmieniam sobie logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 maggie - ale masz emblemacik. od poniedziałku tak ciężko zaczęłaś pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts