bryta 18.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a ja nie moge wybrac cegiel na ogrodzenie i czapke komina Czy cegly na czapke komina moga miej ponizej 16% nasiakliwosci bo znalazlam taka sympatyczna Astrox witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a ja nie moge wybrac cegiel na ogrodzenie i czapke komina Czy cegly na czapke komina moga miej ponizej 16% nasiakliwosci bo znalazlam taka sympatyczna Astrox witaj 16% nasiąkliwości to chyba sporo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 a ja nie moge wybrac cegiel na ogrodzenie i czapke komina Czy cegly na czapke komina moga miej ponizej 16% nasiakliwosci bo znalazlam taka sympatyczna Astrox witaj 16% nasiąkliwości to chyba sporo ?? No wlasnie a ta mi sie podoba Swoja droga nie sadzilam ze tak trudno dobrac jest cegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.06.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Szydas chciałam tu z tobą polemizować dalej, ale oszczędzę wam tego podzielę się tylko jeszcze refleksją: aby uzdrowić ochronę (ja uważam, że jednak służbę) zdrowia należy 1. sprywatyzować ją (żywa gotówka czyni cuda), 2. każdy lekarz powinien raz do roku anonimowo skorzystać z pomocy medycznej na różnym szczeblu. Myśle też, że trochę dramatyzujesz, bo dla odmiany od PRLu w aspekcie inwigilacjii dzisiaj ucziwy człowiek nie ma się czego bać. I jeszcze jedno, nie miałam okazji tego zrobić "na żywo", ale chciałam koniecznie napisać, że cała załoga lekarska z CLUW na Unii zasługuje na słowa najwyższego uznania. Żeby nie było, że tylko marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 19.06.2007 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 to jesteś dosyć osamotniona w swoich poglądach.... mój kolega z pracy też na nich głosował i długi czas aktywnie bronił ich posunięć.... do czasu. teraz, jak mamy w pracy telefony na podsłuchu, internet dziwnie zwolnił i emaile dochodzą z dużym opóźnieniem, rodziny naszych pacjentów są wzywani na przesłuchania do prokuratury a dokumentacje medyczną z archiwum za ostatnich 25 lat wywiozły busy z kolejnymi numerami rejestracyjnymi stwierdził, że coś jest na rzeczy i wyjechał do anglii. nie planuje wrócić ale głosować w przyszłych wyborach będzie - na lewicę. jak powiedział na pożegnanie nawet w stanie wojennym nie było takiej inwigilacji. no, nie aż tak osamotniona, ile nas tam było... 33%, 34% ? Tylko nikt się teraz nie przyznaje, tak samo, jak przed wyborami Inwigilacja nie jest dobra, chyba, że służy celom nadrzędnym, ale takim na prawde ważnym..tylko, że to temat stary jak świat i stosowany dokładnie przez wszytskich, więc oburzajmy się na sam proceder, a nie na konkretny rząd. Nie chcę dyskutowac na temat samej służby zdrowia, bo stoimy dokładnie po przeciwnych stronach i mam naprawde kilka nowych spostrzeżeń, a że akurat jestem na bieżąco, to mogłabym długo o tym rozmawiać. Przez wiele lat nikt środowiska lekarzy nie tykał, to tak, jak z remontem mieszkania, jak sie nie rusza jest OK, ale jak się zacznie coś robić, to co chwile wyskakuje coś nowego do naprawy i zaczyna się wielki bałagan i trzeba zdecydować: pudrujemy, czy do żywego.l nie nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 19.06.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 I juz wtorek. Witam o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.06.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam piątkowo. Rozmawiałam z przedstawicielem, p. Odejem, natomiast ewentualny zakup byłby właśnie przez Futura PSB w Mierzynie. A ta osoba, z którą Ty rozmawiałaś w hurtowni, dalej będzie zajmować się dystrybucją Reliusa? Jeśli tak, to prosiłabym o kontakt. Czy możesz napisać, jakie dostałaś ceny na materiały? Możesz się z tą panią skontaktowac osobiście, numer przesyłam na priv. Na razie zaczęła organizowac swoją firmę, więc nie wiem, jak będzie ze sprzedażą tynku ale ona sama najlepiej to wyjaśni. Może zresztą z nią rozmawiałaś, bo pracowała w Futurze. Była bardzo OK, mieszała mi kolory próbek, bo mam babski problem z wyborem. to ja też poproszę Proszę o namiar do p. Oli (mam nadzieję, ze to o niej piszecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.06.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 19.06.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dziendoberek.JA NIE CHCE NA URLOP!!! Aaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.06.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Szydas chciałam tu z tobą polemizować dalej, ale oszczędzę wam tego podzielę się tylko jeszcze refleksją: aby uzdrowić ochronę (ja uważam, że jednak służbę) zdrowia należy jednak nie służba - robimy to co robimy bo chcemy, ale wcale nie musimy 1. sprywatyzować ją (żywa gotówka czyni cuda), świetnie, tylko kogo będzie wtedy stać choćby na podstawową opiekę medyczną? prawdopodobnie tak jak większość ludzi nie zdajesz sobie sprawy z prawdziwych kosztów leczenia 2. każdy lekarz powinien raz do roku anonimowo skorzystać z pomocy medycznej na różnym szczeblu. nie wiem z jakimi lekarzami miałaś do czynienia, ale ci, których znam nie wołają nigdzie od progu, że są lekarzami, i dotyczy to również wizyt u innych lekarzy. poza tym co to miałoby twoim zdaniem zmienić? Myśle też, że trochę dramatyzujesz, bo dla odmiany od PRLu w aspekcie inwigilacjii dzisiaj ucziwy człowiek nie ma się czego bać. no to wyjaśnij mi proszę podstawy tego, co dzieje się teraz w naszym szpitalu. nikogo o nic oficjalnie się nie podejrzewa, a inwigilacja jak w stosunku do zbrodniarzy. zakładasz, że wszyscy tutaj jesteśmy nieuczciwi, skoro nie widzisz w tym nic złego? I jeszcze jedno, nie miałam okazji tego zrobić "na żywo", ale chciałam koniecznie napisać, że cała załoga lekarska z CLUW na Unii zasługuje na słowa najwyższego uznania. Żeby nie było, że tylko marudzę sympatyczni są, owszem. ale ja nie zgodziłbym się na leczenie u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a ja nie moge wybrac cegiel na ogrodzenie i czapke komina Czy cegly na czapke komina moga miej ponizej 16% nasiakliwosci bo znalazlam taka sympatyczna Astrox witaj 16% nasiąkliwości to chyba sporo ?? to dużo, tyle co dla zwykłej cegły. na czapkę używa się z reguły klinkieru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiarzyna 19.06.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Poproszę o namiary na ekipy budowlane.Oczywiście sprawdzone no i tanie Ta z którą się prawie dogadaliśmy nie zdąży pokończyc rozpoczętych budów -zostaliśmy na lodzie.Chcemy ruszyć we wrześniu. Wykonawcy z listy zajęci.... Dołączam się do prośby, szukam intensywnie ekipy na wrzesień/ październik. Bardzo zależy mi na liście wykonawców. Bardzo proszę o pomoc, bo jakoś tak mi utkneło i nic sie nie dzieje i ja się niepotrzebnie stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich . Najpier trzeba sie przy kawce rozbudzic a pozniej mozna popolitykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Poproszę o namiary na ekipy budowlane.Oczywiście sprawdzone no i tanie Ta z którą się prawie dogadaliśmy nie zdąży pokończyc rozpoczętych budów -zostaliśmy na lodzie.Chcemy ruszyć we wrześniu. Wykonawcy z listy zajęci.... Dołączam się do prośby, szukam intensywnie ekipy na wrzesień/ październik. Bardzo zależy mi na liście wykonawców. Bardzo proszę o pomoc, bo jakoś tak mi utkneło i nic sie nie dzieje i ja się niepotrzebnie stresuję próbujcie szukać wśród ekip budujących na waszej ulicy lub tuż obok - czasami chętniej się zgadzają rozpocząć kolejną budowę, jeżeli nie muszą się daleko przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 a o laurowiśniach myśleliście? a masz jakiś link z opisem? albo rośnie to u kogoś w okolicy, żeby obejrzeć? Rośnie, rośnie tylko nie wiem czy mogę podać gdzie. Nie mam zdjęć tego żywopłotu. Ale wczoraj przypomniałam sobie, że jakiś czas temu na forum była dyskusja (poruszona przez Brytę), która pokazała pewne zdjęcie ligustra chyba zimozielonego. Spróbuję to odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mamhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71496&sid=0e5e2202e305d35cea9436a86312a070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 O to o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 czy ktoś z Was zamawial coś w firmie : DREWDOM na ul. Wrocławskiej (parapety, drzwi, ewentualnie schody) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 19.06.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Pytanie Czy trudno jest w szczecinie zrobic zgloszenie oczyszczalni zamiast szamba Podpisuję się pod pytaniem bo widzę, że bez odzewu. I czy to samym zgłoszeniem się załatwia czy należy czekać jeszcze na decyzję w przypadku gdy w projekcie jest szambo ? Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts