Didi 08.03.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Znalzłam coś fajnego: Dziennik z Beskidów 12 sierpnia. Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pięknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem. 14 października Beskidy są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. 11 listopada. Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieję, że wreszcie zacznie padać śnieg. 2 grudnia Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte białą kołdrą. Widok jak z pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdowa. Zrobiliśmy sobie świetna bitwę śnieżną (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Beskidy. 12 grudnia. Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą dojazdową. Po prostu kocham to miejsce. 19 grudnia Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. 22 grudnia Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, ze pług śnieżny czeka tuż za rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn! 25 grudnia Wesołych Pierdolonych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego... przysięgam – zabiję go!!! Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to cholerstwo. 27 grudnia Znowu to białe gówno napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? 28 grudnia Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego białego cholerstwa. Teraz to nie odtają nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, że sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozwaliłem o jego zakuty łeb i powiedziałem, żeby spierdalał mi z oczu – bo mnie pęcherze na dłoniach bolą! 4 stycznia Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi cholerny jeleń i całkiem go rozwalił. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te pieprzone zwierzaki. Że też myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie! 3 maja Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej pieprzonej soli, którą posypują drogi. 18 maja Przeprowadziłem się z powrotem nad morze. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 didi - po prostu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Dlaczego? 1. Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę..." 2. Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypierdolę". 3. Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę!" 4. Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, ze ty nawet nie zauważysz kiedy." 5. Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem". Jest jeszcze Szef pedał.............-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdolę w kosmos gołymi rękami...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 To ja też mam jeszcze coś! PORADNIK DLA KOBIET POSZUKUJĄCYCH TOWARZYSZA ŻYCIA>> Jeśli szukasz kogoś, kto przyniesie Ci gazetę i nie wymiętoli jej> przeglądając rubrykę sportową ........... kup psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto będzie cieszyć się na Twój widok ........... kup> psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto zje wszystko co mu ugotujesz i nigdy nie powieCi,> że nie jest tak dobre jak u jego matki to ........... kup psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto zawsze jest skłonny wyjść z Tobą, obojętnie o> której godzinie, wszystko jedno na jak długi spacer i dokądkolwiek chcesz> ........... kup psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto spłoszy włamywaczy bez używania śmiercionośnej> broni, która przeraża Ciebie i naraża życie Twojej rodziny i wszystkich> sąsiadów ........... kup psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto nigdy nie dotyka pilota, nie wrzeszczy podczas> meczu i kto usiądzie obok Ciebie gdy oglądasz romantyczne filmy> ...........> kup psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto jest w stanie przyjść do Twojego łóżka tylko poto,> by ogrzać Ci stopy, i kogo możesz wypchnąć z łóżka, gdy chrapie> ........... kup psa.> Jeśli szukasz kogoś, kto nigdy nie krytykuje tego co robisz, nie> obchodzi> go, czy jesteś ładna czy brzydka, gruba czy chuda, młoda czy stara, kto> zachowuje się tak, jak gdyby każde słowo, które wypowiadasz było> specjalnie> godne słuchania, i kto kocha Cię bezwarunkowo, całkowicie ........... kup> psa.>> Ale z drugiej strony jeśli szukasz kogoś, kto nigdy nie przyjdzie kiedy go> wołasz, ignoruje Cię całkowicie kiedy wracasz do domu z pracy, wszędzie> zostawia włosy, mija Cię obojętnie w przedpokoju, nie wraca na noc,> przychodzi do domu tylko po to, by zjeść i wyspać się, i zachowuje się> tak,> jak gdyby sensem Twojego istnienia było wyłącznie zapewnianie mu> szczęścia,> wtedy moja droga ............ kup kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.03.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek zaskakujesz mnie......... I nie boisz się Maksia? Ślicznie naświntuszyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Kurcze... czy ja tu jestem jakaś cenzura, albo bicz boży? możecie mną nie straszyć dzieci??? jeszcze tak źle nie wyglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.03.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Tralalamam już drewno na więźbę i jeszcze mi oddali 500 zł.Tralaladostałam ze związków 50 zł. na prezent.i przychodzi kominiarz i murarze dostali opierdol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 no i kto tu mija się z cenzurą józiu? a tak wogóle to gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Maksiu, bo ty jesteś siła egzekucyjna. Jako założyciel grupy szczecińskiej masz prawo wykluczać jej członków. po co ci to mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.03.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek, jak ja lubię ludzi, co mówią co myślą. Na spotkaniu w Imoli dam ci buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek zaskakujesz mnie......... I nie boisz się Maksia? To Maksia trzeba się bać? Czemu jest taki groźny? Bo mnie się wydaje,że to przesymaptyczny człowiek o łagodności baranka! Pozdrawiam szczeciniaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 tak przy wszystkich?! ło matko (super ten zwrocik teski), no to tym bardziej będę pędzić z tego Pacanowa, tzn. Baranowa a, zapomniałabym się pochwalić. dzisiaj energetyka przestawia mi szafki energet. o całe 10 m dalej. super już nie będą stały w moich, przyszłych, pięknistych drzwiach, a i sąsiedzi nie będą się nabijać, że szewc bez butów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2004 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Przynajmniej ktoś napisał prawdę a najlepsza część to ta o przesymaptycznym człowieku, pozdrowienia dla Opola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 08.03.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Przy Dzienniku z Beskidów się pobeczałam............... ze śmiechu oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 08.03.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Od jutra do 4 kwietnia jestem "oddelegowana". Buuuuuuuuu , już mi Was brakuje. Postaram się chociaż wieczorkami zaglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek - suuuuuuuuuper kawały! Siostra Ivette jest pod wrażeniem! Praojcze Maksiu - Imola zamówiona A czemuż to Praojciec nie wpisał się na listę? Lista aktualna jest 2-3 posty niżej. Józia - solidaryzuję się! Do juterka! P.S. Po pracy jadę do "Duetu" po tort truskawkowy i zrobimy sobie z moimi córeczkami-kobietkami Dzień Kobiet - a co! Mąż zjedzie niestety dopiero po 20.00, to poświętujemy same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.03.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ...ale się naczytałam, jak mnie nie ma to dzieją się bardzo wesołe rzeczy Ja w sprawie spotkania. Czy są jeszcze wolne dwa miejsca w Imoli? Czy już z mężem się nie zmieścimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Spotkanie 12 marca - piątek w IMOLI ul. Parkowa godz. 18.30[/b] [/b] - do dzisiaj zgłosili się: Didi - 2 osoby MamaTa i Tatuj - 2 osoby Grapusek - 2 osoby Ulcia i Krzyś - 2 osoby Czupurek - 2 osoby bodekku - 2 osoby S.P. - 2 osoby Maggie - 2 osoby Ivette - 2 osoby Ewar - 2 osoby Iwona G - 1 osoba Wociek - 2 osoby Lalka - 1 osoba Józia S - 1 osoba Żona Felka - 1 osoba Linka - 2 osoby Teska - 1 osoba RAZEM: 29 osób Brakuje Joasi z Jasiem i Maksia - proszę się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Linka - wpisałam Ciebie z mężusiem na listę. Zmieścicie się, bo przezornie zarezerwowałam miejsca dla około 30 osób - niezła impreska będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.03.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzięki Ivette!!! Tylko 30 osób hihi?Wiesz, jeszcze paru osób nie ma z naszego forum... i pewnie boją się już zapisywać, skoro limit miejsc ograniczony:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ivette! Wiedziałem, że coś (oprócz geriavitu) zapomniałem! Zapisz mnie proszę po francusku na tę imprezę w Imoli o której wyżej! Tak na wszelki wypadek bez żony (tj. 1 osobę płci wysportowanej) - przyjdzie przecież kilka fajnych babek, to sobie o cegłach lub ekologii porozmawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts