Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Mam prośbę :D , czy mógłby mi ktoś przesłać listę rankingową, Klaus się nie odzywa a ja musze zorganizować nowych wykonawców bo nasi trochę przesadzili z wyceną swojej pracy

Wyślij mi na priva swój adres internetowy.

Pozdrowionka

Aleksandra

Czy też mogę prosić?

Ile płacieliście za projekty przyłączy ??

Ja płaciłam po 350 zł od sztuki, rok temu. Może teraz zdrożało?

Czy w tym szacownym gronie nikt nie robił projektów przyłączy?

Ponawiam prośbę o "listę Klausa"

A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko :lol:

Macie jakies amiary na takie firmy :lol:

Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857.

Transnet - Police 312 11 20 lub 21

Zapisze dzieki .

Blizej nie ma takich firm na prawobrzezu :roll:

Na krotko to znaczy nie dluzej niz 3-4 mies .

Witam grupkę :lol:

Niedawno u niektórych pojawiły sie gniazdka, niestety u mnie tez w nocy zagościły ptaszki :x Co mam z tym zrobić, wynieść do lasu, wezwać kogos?? Co Wy zrobiliście ze swoimi dzikimi lokatorami? :-?

Eksmisja z ciężkim sercem :roll: . Próbowały jeszcze ze dwa razy na nowo uwić gniazda, aż ociepliliśmy poddasze i elewacje i zatkaliśmy szpary.

A czy wypozyczajac kibelek mozna wypozyczyc go na krotko :lol:

Macie jakies amiary na takie firmy :lol:

Na krótko, to znaczy na ile? U mnie było ok. 1/2 roku - Firma Gigant (095) 73 21 857.

Transnet - Police 312 11 20 lub 21

Zapisze dzieki .

Blizej nie ma takich firm na prawobrzezu :roll:

Na krotko to znaczy nie dluzej niz 3-4 mies .

Gigant jest z Gorzowa, więc na prawobrzeże ma nawet bliżej niż do mnie 8) . Na początku była właśnie mowa o 3-4 miesiącach, ale przedłużyliśmy dzierżawę.

Witam grupkę :lol:

Niedawno u niektórych pojawiły sie gniazdka, niestety u mnie tez w nocy zagościły ptaszki :x Co mam z tym zrobić, wynieść do lasu, wezwać kogos?? Co Wy zrobiliście ze swoimi dzikimi lokatorami? :-?

Eksmisja z ciężkim sercem :roll: . Próbowały jeszcze ze dwa razy na nowo uwić gniazda, aż ociepliliśmy poddasze i elewacje i zatkaliśmy szpary.

u mnie do tej pory było ok, ale ostatnio grad przerwał mi folie na oknie dachowym i jest dziura. Bede musiała sie do kogos uśmiechnąc, ja nie mam sumienia :-?

Witam

Jesli ktos rozwaza zakup kominow systemowych IBF, to zapraszam do lektury mojego bloga.

W skrocie - nie polecam.

Hmm. Piszesz ze miales problemy z dostawca i sama firma, co d ojakosci komina na tym etapie tez masz zastrzezenia ??

Co do jakosci nie mam zastrzezen. Kominy prezentuja sie naprawde solidnie. Szkoda tylko, ze firma IBF korzysta z koniunktury, a koncowego klienta ma nawyrazniej gleboko w powazaniu.