Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Melduję że tynki się wykonują.

Dalej poszukuje ekipy do wykonania elewacji !!

To coraz blizej do konca .Na jakie sie zdecydowales i z czego bonie :lol:

Tynki "niestety" :-? gipsowe.

Jeśli chodzi o bonie to styropian, jednak sąsiad Klaus mi odradza że będzie się brudziła szybciej elewacja :x

Niestety instalator WOD-KAN wejdzie 7 dni później niż założyłem czyli 23.07 zamiast 16.07 - no ale cóż kiedyś musi być ten pierwszy poślizg :evil:, mam nadzieję że to będzie jednocześnie ostatni :x

"Pierwsze opóźnienie o 7 dni" !!!! pozazdrościć

moja ekipa stanu surowego zeszła 2 mce później a ja i tak się cieszę że już. No cóż kolejny dowód na prawdziwosć teorii względności

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy :-?

Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm

Może coś się Komuś obiło o uszy

albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina

PSB Mierzyn. Dostałem lamelę 12 bez problemu

Czy robiac instalacje elektryczna sami kupowaliscie materialy :lol:

Mój elektryk twierdzi że takich upustów to ja nie dostane w hurtowni jak on więc on kupuje materiały na siebie.

niech ci pokaże które rzeczy kupił z duzym rabatem /na którym ty korzystasz a nie on :)/ z pewnoscią znajdziesz ten towar w podobnej cenie na rynku - wiem z doświadczenia

OGŁOSZONKO

Mam do zbycia 2 palety BK24Solec Kujawski do odbioru na Bezrzeczu - jak potrzebowałem to nie mogłem dostać, teraz mi zostało :evil:

A ja mam do oddania w dobre ręce drzwi na budowę 80-tki z ościeżnicą stalową :) .

wrrrr szukałem 2 tygodnie temu :)

a ja się już raz przecież ogłaszałam :roll: :wink:

Mój elektryk twierdzi że takich upustów to ja nie dostane w hurtowni jak on więc on kupuje materiały na siebie.

niech ci pokaże które rzeczy kupił z duzym rabatem /na którym ty korzystasz a nie on :)/ z pewnoscią znajdziesz ten towar w podobnej cenie na rynku - wiem z doświadczenia

potwierdzam, wiele rzeczy można w castoramie kupić taniej niż fachowiec kupi ze swoim rabatem w hurtowni. a czasami w hurtowni można dostać większy rabat niż fachowiec - płatność od ręki gotówką plus oświadczenie, że na allegro czy castoramie można kupić taniej mocno zbija cenę

Słuchajcie o co chodzi z tym opijaniem wieźby. :oops:

jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy :wink: a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc....

Krótko mówiac mam postawic flaszke ekipie :p , juz teraz wiem czemu tak czekaja na ta wiechę :D

jak to o co - jak nie "podlejecie" więźby, to się rozeschnie i wypaczy :wink: a tak na poważnie to po skończeniu więźby wiesza się wiechę i to jest moment tradycyjnego opijania przyszłości domu, ekipy budowlanej etc....

Szydas może podać jakiej firmy masz tynk, a szczególnie numer kolorku, bardzo mi sie podoba :wink:

Witam

Potrzebuje namiaru na wełne mineralną do elewacji. Wełny na dach jest wszedzie całkiem sporo ale na elewacje straszą mnie terminami do 6 miesięcy :-?

Szukam około 160 m2 o grubości 15 cm

Może coś się Komuś obiło o uszy

albo jakiś namiar na skład budowlany w Niemczech w okolicach Szczecina

ja tez szukam 250m2, moze przy wiekszym zamowieniu hurtownie by sie bardziej postarały, potrzebuje na wrzesień :lol:

Krótko mówiac mam postawic flaszke ekipie :p , juz teraz wiem czemu tak czekaja na ta wiechę :D

flaszke i grillka, bo na pusty żołądek to nie przejdzie :lol:

potwierdzam, wiele rzeczy można w castoramie kupić taniej niż fachowiec kupi ze swoim rabatem w hurtowni. a czasami w hurtowni można dostać większy rabat niż fachowiec - płatność od ręki gotówką plus oświadczenie, że na allegro czy castoramie można kupić taniej mocno zbija cenę

witam :lol:

czyli smiało można kupowac w castoramie osprzet elektryczny?nie szukajac gdzies o wiele tanszych tego samego producenta-nie chce mi sie latac za tymi pierdołami.A jesli chodzi o hurtownie to także udało mi sie wynegocjowac lepsze ceny :lol: