bryta 11.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam Wszystkich . Chyba jestem pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 11.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam Właśnie się dowiedziałam, że znów po deszczowej przerwie ruszyło się na budowie dziś zagęszczają teren i jeśli wszystko dobrze pójdzie to w środę za tydzień będą pierwsze wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 11.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Hejka! Życzę wszystkim udanej środy. Od rana słońce i od razu optymistyczne nastawienie do życia. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich! Teska zerknij na priva. odpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Temat KOMINKI: Czy może ktoś w telegraficznym skrócie jest mi w stanie powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę odnośnie wkładu kominkowego. Dla mnie istotne było, aby kominek był odlewany jako monolityczny dla mnie to też był bardzo ważny argument, chociaż z tego powodu praktycznie nie było wyboru: została tarnava i jedna szwedzka firma, na której wzorowała się tarnava padło na tarnavę i nie ma problemów jescze norweski Jotul jest monilityczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Aleksandra M05a bimbelt napisał: Czy zna ktos moze firme kominkowa, ktora ma biuro przy Gdańskiej na terenie Serwis Dachu? Polecono mi ich odnośnie wykonania wentylacji mechanicznej. Byłam tam. Mam tel. do pana, który się tym zajmuje: 0885 829 942. Czekam na projekt i wycenę. ___________ ten facet to pomyłka...do tej pory czekam na wycene.....a mieszkam juz ponad 3 lata.... ponadto jest nieterminiowy w pracy.....i naciaga na glupie plyty cd....eeee Pozdrowionka Aleksandra Również tam byłam firma nazywa się o ile dobrze pamiętam Walczak kominki czy jakoś tak. Po rozmowie wrażenie mielismy bardzo pozytywne, umiejący doradzić widać, że znajacy się na sprawie. Zaproponował nam również przygotowanie projektu odnośnie wentylacji, rozprowadzenia ciepłego powietrza, co nam się bardzo spodobało. Niestety na projekt czekam już ponad miesiąc i chyba w koncu muszę do pana zadzwonić sama bo może zapomniał albo wysłal tylko nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dom w w stanie surowym zamknietym - szt 1 - jest uff - pełnia szczęścia - gdyby nie ta piekielna zasada 30:70 http://images26.fotosik.pl/22/dc3cc69e1c91a32d.jpg ale za to jaki ladny hmm..musze zerknac jak bede przejezdzac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich.... i dobra wiadomosc dla budujacych....od soboty upały maja byc, niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich.... i dobra wiadomosc dla budujacych....od soboty upały maja byc, niby od której soboty? Wczoraj rano wyciągnęłam z szafy sztormiak na polarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Temat KOMINKI: Czy może ktoś w telegraficznym skrócie jest mi w stanie powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę odnośnie wkładu kominkowego. Dla mnie istotne było, aby kominek był odlewany jako monolityczny dla mnie to też był bardzo ważny argument, chociaż z tego powodu praktycznie nie było wyboru: została tarnava i jedna szwedzka firma, na której wzorowała się tarnava padło na tarnavę i nie ma problemów jescze norweski Jotul jest monilityczny.... I ten sam problem - brak kominków typu "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Temat KOMINKI: Czy może ktoś w telegraficznym skrócie jest mi w stanie powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę odnośnie wkładu kominkowego. Dla mnie istotne było, aby kominek był odlewany jako monolityczny dla mnie to też był bardzo ważny argument, chociaż z tego powodu praktycznie nie było wyboru: została tarnava i jedna szwedzka firma, na której wzorowała się tarnava padło na tarnavę i nie ma problemów jescze norweski Jotul jest monilityczny.... I ten sam problem - brak kominków typu "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich.... i dobra wiadomosc dla budujacych....od soboty upały maja byc, niby od której soboty? Wczoraj rano wyciągnęłam z szafy sztormiak na polarze od tej co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 a ja czekam na drewno...zamowiłam całe 5 m akacji....od pana z muratora....czy ktos juz kupil? czy ja jestem pierwsza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 11.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czy ktoś ma namiary na ekipy od tynków spoza listy? Interesuja mnie tynki cementowo-wapienne, najlepiej maszynowe. Pytanie dodatkowe - ile kosztuje material na m2 tynku? Zastanawiam sie jak porownac oferty z materialem od tych bez materialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 WITAM, ufff - kafelki wybrane Teraz jeszcze parapety i farby Przyjemna wykończeniówka, ale tyle dylematów i niepewności co do ostatecznego efektu ... Czy ktoś z Was użytkuje lodówkę side-by-side ? Jakie opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 WITAM, ufff - kafelki wybrane Teraz jeszcze parapety i farby Przyjemna wykończeniówka, ale tyle dylematów i niepewności co do ostatecznego efektu ... Czy ktoś z Was użytkuje lodówkę side-by-side ? Jakie opinie ? moja znajoma ma samsunga - bardzo sobie chwali...zreszta jak moja padnie kiedys tam nastepna tez sobie kupie...ma z kostkarka i na zimne napoje.. tylko ciut wielka....no ale taka jej uroda....aha i jescze czysczenie z tzw sladow lap...jest denerwujace...teraz czysci oliwka i ma swiety spokoj ( ma dwojke malych dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasa 11.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam na forum, Czy ktoś może mi podpowiedzić jakie są ceny kładzenia ręcznego tynku cementowo-wapiennego wewnątrz budynku. sasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 11.07.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zmowe-na-rynku-budowlanym-i-622-tys-zl-kary-dla-R-ben-Ceramika-Budowlana-1610913.html Mam nadzieje, ze to nie jednorazowa akcja i cos w koncu drgnie na tym naszym chorym rynku materialow budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 WITAM, ufff - kafelki wybrane Teraz jeszcze parapety i farby Przyjemna wykończeniówka, ale tyle dylematów i niepewności co do ostatecznego efektu ... Czy ktoś z Was użytkuje lodówkę side-by-side ? Jakie opinie ? martelia, jak wyglądają Twoje tynki po wyschnięciu? Moje niby miały być zatarte na gładko, ale tu i ówdzie widać ślady po zacieraniu albo grubszy kamień . Poza tym miejsca po poprawkach - przestawieniu ścianek, montażu parapetów itp. bardzo się odznaczają. Gdybym miała decydować jeszcze raz na pewno parapety wewnętrzne zamontowałabym przed tynkami. Jakie kafelki i farby wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 hej, moje tynki wyglądają tak sobie, gdzieniegdzie drobne pęknięcie,jakiś grubszy kamyk,ślad po zacieraniu.Parapety jeszcze przede mną. W spiżarce zrobiliśmy próbę malowania i jest o.k.Jak mawia mój mąż : z tego się nie strzela a kafelki : 1) łazienka górna : Końskie Trawertyn/Akropol 2) łazienka dolna : Tubądzin Majolika 17 3) cały parter (tu jeszcze brak ostatecznej decyzji) : - Paradyż Rapolano lub - Opoczno gres fiorito lub - Nova Gala Sabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts