Aleksandra M05a 12.07.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam w czwartek witam wszystkich w patio kupowałem drzwi dre, oni swoich chyba nie produkują a wybrałem, bo dobre i tanie, sprawdzone przez znajomych. jeśli chodzi o schody to trudno porównywać ceny, bo przecież zależy ona od ilości materiału - a więc liczby stopni, szerokości, poręczy, barierek itp., oraz samego materiału. zdziwiłem się trochę, bo wybrany projekt z drewna egzotycznego (merbau, taki jak podłoga) wychodzi taniej niż bejcowany buk czy dąb a nie ma ryzyka, że za parę lat pojawią się jaśniejsze przetarcia... Z czego są te drzwi i jaka cena (jeśli można wiedzieć)? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich, po długich i ciężkich zatwierdziłam wczoraj projekt kuchni. Dzisiaj pomiar Ja też się przymierzam do kuchni. Czy zdecydowałaś się na któreś studio kuchenne czy robisz u stolarza? Zdecydowałam się na fronty z MDF, będzie wykonana przez firmę, która zajmuje się projektowaniem, montażem kuchni, szaf i innych, ale mówić o nich studio kuchenne - to trochę na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy znacie taka firme chyba Extra Dach ulica Krakowska albo Wroclawska potrzebuje telefonu a nie moge ich znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy znacie taka firme chyba Extra Dach ulica Krakowska albo Wroclawska potrzebuje telefonu a nie moge ich znalesc nie jestem pewna ale chyba 437 97 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy znacie taka firme chyba Extra Dach ulica Krakowska albo Wroclawska potrzebuje telefonu a nie moge ich znalesc Są na liście rankingowej "extraDACH" Dachy, pokrycia, klinkier tel. 4319784, tel. kom. 692968228, adres: ul. Krakowska 61A, Szczecin http://www.extradach.com Kupowałem u nich polecam kontakt z Panem Krzysztofem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dzieki juz do nich dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich, dzis o 13.30 przy pieknej pogodzie wylali nam chudziaka! A o 17 piękny deszcz. Czasami nawet głupol ma szczęście Jeszcze ocieplenie fundamentów i stan "zero" będzie zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam grupke.... wczoraj przywieziono mi drewno do kominka - polecam.....mam namiar bezposrednio dopracujacych w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 TESKA Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 TESKA Rzuć okiem na PRIV dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... między innymi - do mnie. Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam wszystkich, po długich i ciężkich zatwierdziłam wczoraj projekt kuchni. Dzisiaj pomiar Ja też się przymierzam do kuchni. Czy zdecydowałaś się na któreś studio kuchenne czy robisz u stolarza? Zdecydowałam się na fronty z MDF, będzie wykonana przez firmę, która zajmuje się projektowaniem, montażem kuchni, szaf i innych, ale mówić o nich studio kuchenne - to trochę na wyrost A co to za firma? Jak wyszedł kosztorys? Jakie terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 gdzie wpisac mam sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych i nie tylko?? no bo nie mam meila do klausa..... między innymi - do mnie. Poproszę Maggie z czystym sumieniem moge polecic.....bardzo porzadny fachowcy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 12.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam grupke.... wczoraj przywieziono mi drewno do kominka - polecam.....mam namiar bezposrednio dopracujacych w lesie. Witam! Teska czy mogłabym prosić o ten kontakt na drewno bo czas zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Teska, tomadyna - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 12.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Teska ja również poproszę o namiar na drewno. Pana stolarza już sobie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 12.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tak w ogóle to witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 12.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam grupke.... wczoraj przywieziono mi drewno do kominka - polecam.....mam namiar bezposrednio dopracujacych w lesie. Witam! Teska czy mogłabym prosić o ten kontakt na drewno bo czas zakupić Ja też poproszę, jeśli można. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.07.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Didi: Jako, ze jestes zadowolona ze swojego centroodkurzacza, zrob moze mala kryptoreklame i napisz jakiej marki masz sprzet i kto ci go instalowal. Moze byc priv. Przepraszam, że dziś dopiero odpisuję ale praca i sprawy rodzinne mnie przytłoczyły Odkurzacz mam "CYCLO VAC" wiecej szczegółów nie pamiętam. Montował mi to pan Biełous z BH-ROLL tel 600 888 333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts