ewamin 13.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi Małgolinka też wiem co to znaczy. Mój przy pierwszych 8 zębach zawsze dostawał katar, którym oczywiście też zarażał i mnie. Teraz przy trzonowcach natomiast upodobał sobie gryzienie mnie a kupiłam mu specjalny gryzak ale niestety ja mu bardziej odpowiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 13.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Z tematow budowlanych: Ile placiliscie za elektryke? Ja dostalem oferte 6500zl za instalacje obejmujaca: kable (elektryka, aneteny, telefon, siec komputerowa), puszki, rozdzielnie, podciagniecie sily do domu. Dom 135m2 + garaz 2stanowiskowy + pomieszczenie nad garazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 13.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Oj zapomniałam się pzrywitać WITAM WSZYSTKICH Jak się cieszę, że już weekend Bryta moja mama jest w Świecie Książki już od baaaardzo długiego czasu (ma nawet złotą lub srebrną kartę). Z jednej strony jest zadowolona bo to mobilizuje aby kupić raz na kwartał jakąś książkę ale czasami ciężko wybrać coś ciekawego (nie lubi kupować kryminałów czy romansideł) no i po takim czasie bycia w klubie sa słabe rabaty bo tylko na wybrane jakieś książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje a może masz jakiś sposób, aby ulżyć dziecku (oprócz żelu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 13.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje a może masz jakiś sposób, aby ulżyć dziecku (oprócz żelu)? Można dać łyżeczkę Paracetamolu w syropku - złagodzi ból i dziecko jest spokojniejsze. Najlepsze, że mój młody to nie wiem czemu tak teraz szaleje on tak co jakiś czas ma - może mu wychodzą zęby - trudno to określić, bo dziąsła spuchnięte od dawna Jak mu wychodziły jedynki to dziąsła wyglądały przez 3 miesiące jakby chciały wystrzelić - i jak w końcu pękły.... od razu wyszedł cały ząb Z drugiej strony wczoraj od północy do 2-3 śpiewał na całe gardło i ogólnie był cały w skowronkach Także pewnie to nie zęby tylko jakieś artystyczne natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mozna tez gryzaka zmrozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Ząbkowanie to straszny czas. Po dzisiejszej nocy czuję się i wyglądam jak zombi Didi to są już nas dwie zombi Mój młody od 3 nocy szaleje a może masz jakiś sposób, aby ulżyć dziecku (oprócz żelu)? Można dać łyżeczkę Paracetamolu w syropku - złagodzi ból i dziecko jest spokojniejsze. Najlepsze, że mój młody to nie wiem czemu tak teraz szaleje on tak co jakiś czas ma - może mu wychodzą zęby - trudno to określić, bo dziąsła spuchnięte od dawna Jak mu wychodziły jedynki to dziąsła wyglądały przez 3 miesiące jakby chciały wystrzelić - i jak w końcu pękły.... od razu wyszedł cały ząb Z drugiej strony wczoraj od północy do 2-3 śpiewał na całe gardło i ogólnie był cały w skowronkach Także pewnie to nie zęby tylko jakieś artystyczne natchnienie Moja też śpiewała ale innym głosem a potem gdy udało nam się ją uspokoić to nie spała od 12stej do 2.30 a teraz non stop płacze mąż kupił jakieś czopki na bolesne ząbkowanie - Boże oby pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał witam piątkowo jutro ma być 29 stopni a w poniedziałek 35 - tak podają niemieckie źródła uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czy możecie podać jakieś inne agencje monitoringu poza : Gustawem i Alkonem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 13.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czy możecie podać jakieś inne agencje monitoringu poza : Gustawem i Alkonem ?? SOLID SECURITY tel. 091-435-70-00, Al. Wojska Polskiego 186. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał na okrągło i nic gryzaczki też nic zasnęła - czyżby po czopku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 13.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał na okrągło i nic gryzaczki też nic zasnęła - czyżby po czopku? Witam! Tak czytam wasze wypowiedzi dot. ząbkowania i jestem przerażona. Moja córcia ma osiem miesięcy i ani jednego zęba i aż boję się pomyśleć co może być. Nadzieja w tym że u starszej córki nie wiem kiedy urosły zęby. Może będzie tak i teraz. Opiekunka mojej siostry dzieci powiedziała że dzieciom należy smarować dziąsła sokiem z cytryny (wtedy robią się miękkie i nie bolą przy ząbkowaniu). Robiła tak dzieciom mojej siostry i ona też nie wie co to zęby. Ja byłam trochę przerażona bo to cytryna i dzieci nie powinny ale z drugiej strony przeciez one tego soku nie piją to są znikome ilości. Zastosowałam u pierwszej córki. Nie wiem co myśleć o tej metodzie ale nie cierpiala z tym ze smarowałam już od 4 czy 5 miesiąca tak jak mi się przypomniało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Didi a żele łagodzące ząbkowanie stosujesz? ja używałam Dentinoxu - nawet na jakiś czas pomagał na okrągło i nic gryzaczki też nic zasnęła - czyżby po czopku? Witam! Tak czytam wasze wypowiedzi dot. ząbkowania i jestem przerażona. Moja córcia ma osiem miesięcy i ani jednego zęba i aż boję się pomyśleć co może być. Nadzieja w tym że u starszej córki nie wiem kiedy urosły zęby. Może będzie tak i teraz. Opiekunka mojej siostry dzieci powiedziała że dzieciom należy smarować dziąsła sokiem z cytryny (wtedy robią się miękkie i nie bolą przy ząbkowaniu). Robiła tak dzieciom mojej siostry i ona też nie wie co to zęby. Ja byłam trochę przerażona bo to cytryna i dzieci nie powinny ale z drugiej strony przeciez one tego soku nie piją to są znikome ilości. Zastosowałam u pierwszej córki. Nie wiem co myśleć o tej metodzie ale nie cierpiala z tym ze smarowałam już od 4 czy 5 miesiąca tak jak mi się przypomniało. Pozdrawiam U mojej starszej córki przy ząbkowaniu wystąpiła tylko gorączka i nic poza tym, a ta cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 13.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Hej mam pytanie czy ktoś z Was ma gruntowy wymiennik ciepła bądź coś słyszał na ten temat, czy warto inwestować w to?Będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mozna tez gryzaka zmrozic ja własnie miałam takiego gryzaczka gumowego napełnionego wodą i trzymałam w lodówce, przynosił ulge, lubiła go gryżć. U mojej pierwsze ząbki jak miała 10 miesięcy, zniosła dobrze, natomiast następne szły naraz i odchorowała to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Z tematow budowlanych: Ile placiliscie za elektryke? Ja dostalem oferte 6500zl za instalacje obejmujaca: kable (elektryka, aneteny, telefon, siec komputerowa), puszki, rozdzielnie, podciagniecie sily do domu. Dom 135m2 + garaz 2stanowiskowy + pomieszczenie nad garazem. to cena samej robocizny, czy z materiałem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 13.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Hej mam pytanie czy ktoś z Was ma gruntowy wymiennik ciepła bądź coś słyszał na ten temat, czy warto inwestować w to? Będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje Słyszałem. Ciągle rozważam. Generalnie jest wiele sprzecznych opinii. Jedni się zachwycają, inni narzekają. Jeśli robić, to warto chyba wziąć kogoś znającego się na rzeczy, bo łatwo sprawę popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.07.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam grupkę Kto kupował w Apa-strip na Gdańskiej, godna polecenia hurtownia, jak z terminami, nie nawala i t.p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 13.07.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 bimblet Na co trzeba zwrocic uwage? Co rozumiesz pod pojeciem latwo popsuc? Czy znasz moze jakigos dobrego wykonawce? Ci niezadowoleni: Na co narzekaja?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam wieczorkowo - dziś zakończyli u nas tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts