szydas 15.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 cisza zapadła, wszyscy świętują u mnie na wsi dożynki, aja jak zwykle w pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.08.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 cisza zapadła, wszyscy świętują u mnie na wsi dożynki, aja jak zwykle w pracy.... Ja tez pracuje urlopu na razie nie przewiduje no tak takie jest zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.08.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich! Kilka dni nie zaglądałam i znów mnóstwo czytania do nadrobienia. U mnie wczoraj poszła pierwsza warstwa YTONGA, czyli ściany idą w górę! Na razie Ekipa zapomniała zostawić otwór na drzwi wejściowe i małe tarasowe z sypialni, ale oko Inwestorki w porę zauważyło oba niedopatrzenia. Oby ten pierwszy babol był ostatnim. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Do Kacha 72: Obejrzałam zdjęcia i też jestem zachwycona wanną. Sami zaprojektowaliście łazienkę, czy kafelkarz przedstawił swoją propozycję? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.08.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 a tak wygląda nasz domek : http://images26.fotosik.pl/57/fd7c7c788619777em.jpg Bardzo mi przykro, że Was tak dopadło. Trzymam kciuki za poprawę sytuacji. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 15.08.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 cisza zapadła, wszyscy świętują u mnie na wsi dożynki, aja jak zwykle w pracy.... Ja tez pracuje urlopu na razie nie przewiduje no tak takie jest zycie My też nie możemy się wyrwać, mimo że wyjazd był zaplanowany na 07.08.2007 r. Ciągle nas coś zatrzymuje, a tu wakacje się kończą i Dzieci niedługo do szkoły. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.08.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Do Kacha 72: Obejrzałam zdjęcia i też jestem zachwycona wanną. Sami zaprojektowaliście łazienkę, czy kafelkarz przedstawił swoją propozycję? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Mieliśmy arch.wnętrz , ale jak to w zyciu bywa z jej projektu została tylko ogólna koncepcja stan końcowy to efekty pracy kafelkarza oraz nasze skromne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 15.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na priv Dziękuję Czy naprawdę nikt nie chce polecić swego kierownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 15.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Kacha72 dzięki za informację odnośnie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 15.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 urszulak urszulak napisał: Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na priv Dziękuję Czy naprawdę nikt nie chce polecić swego kierownika? My niedawno dopiero zaczęliśmy budowę i w związku z tym nasza wspólpraca z kierownikiem jest jeszcze zbyt krótka aby go polecać. A dzwoniłaś do tych z listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam po urlopie. Juz mialbym pozwolenie ma budowe, gdyby nie brak jednego papierka. Mam nadzieje ze w piatek uda sie go zalatwic i juz ten etap bedzie za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na priv Dziękuję Czy naprawdę nikt nie chce polecić swego kierownika? ja miałem kierownika z listy i jestem zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 15.08.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na priv Dziękuję Czy naprawdę nikt nie chce polecić swego kierownika? Ja swojego moge polecic z czystym sumieniem. Jeszcze nie ma Go na liscie (ale bedzie). Detale wysylam na priv. Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 witam w czwartkowy, pracowity poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 16.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Czy jezeli dzialka ma oznaczenie Bp-RV to potrzebuje wyłączenia gruntów z produkcji rolniczej lub leśnej ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pozdrawiam po urlopie u południowych sąsiadów . I od razu pytanie: Jakie warstwy przy malowaniu ścian? Grunt i od razu docelowy kolor czy jakaś farba podkładowa? Chcemy malować sami, najchętniej farbą, która da się zmywać - czy tylko lateks wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Czy jezeli dzialka ma oznaczenie Bp-RV to potrzebuje wyłączenia gruntów z produkcji rolniczej lub leśnej ? pzdr U mnie byla V nieorganiczne i bylo potrzebne (w Szczecinie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pozdrawiam po urlopie u południowych sąsiadów . I od razu pytanie: Jakie warstwy przy malowaniu ścian? Grunt i od razu docelowy kolor czy jakaś farba podkładowa? Chcemy malować sami, najchętniej farbą, która da się zmywać - czy tylko lateks wchodzi w grę? To pewnie wypoczeta i pelna energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts