qqrq5 17.08.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Zna ktoś może termin (bądź ile czekaliście, czekacie) na podłączenie gazu ?? Jańcio gazownia ma na to miniumum 9m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Zna ktoś może termin (bądź ile czekaliście, czekacie) na podłączenie gazu ?? Jańcio gazownia ma na to miniumum 9m-cy my rok temu czekaliśmy jakieś 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 17.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jańcio Wodnik nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 17.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dobry wieczór Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo: Temat elektryki:- zasilanie dystrybutora ciepłego powietrza na strychu (włącznik przy kominku) - zasilanie multiswitcha TV na strychu - zasilanie do alarmu - gniazdka do grzałek kaloryferów drabinek w łazienkach - zasilanie do odkurzacza centralnego - jeśli chodzi o kanał do kabli od wiszącego telewizora - to u mnie wykonano to z prostokątnego, białego kanału wentylacyjnego wpuszczonego w ścianę Temat agregatu: Ja zaczynałem na agregacie, ale go wypożyczałem teraz byłbym mądrzejszy więc bym kupił - koszta te same a agregat zostaje (Allegro) Temat budowy:Dziś po 2 dniach skończyli mi posadzki teraz czekam aż będzie na nie można wejść bym sprawdził jakość wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 17.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Zna ktoś może termin (bądź ile czekaliście, czekacie) na podłączenie gazu ?? Jańcio gazownia ma na to miniumum 9m-cy my rok temu czekaliśmy jakieś 2 tygodnie Witam, W podpisanej umowie mam termin 6 miesiecy. Na razie minelo piec i ... na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 17.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zaczynamy prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (jak będzie w miarę pogoda - robimy wymianę gruntu) A działeczka w Łęgach A Wy kiedy i gdzie ?? My też zaczynamy w przyszłym tygodniu NO prawie w przyszłym bo dokładnie 28 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 17.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 My też zaczynamy w przyszłym tygodniu NO prawie w przyszłym bo dokładnie 28 sierpnia A gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 17.08.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 My też zaczynamy w przyszłym tygodniu NO prawie w przyszłym bo dokładnie 28 sierpnia A gdzie ?? W Kurowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 17.08.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jakiej marki tynki zewnetrzne warto wybrac i gdzie mozna kupic w korzystnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 18.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Ups, ale spadliśmy. witam sobotnio i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Zna ktoś może termin (bądź ile czekaliście, czekacie) na podłączenie gazu ?? Jańcio gazownia ma na to miniumum 9m-cy my rok temu czekaliśmy jakieś 2 tygodnie od momentu podpisania umowy?? jak gazwnia zrobi projekt w 2 tyg?? no moze jak macie juz gazociag na osiedlu i tylko kwestia podpiecie wtedy to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Zna ktoś może termin (bądź ile czekaliście, czekacie) na podłączenie gazu ?? Jańcio gazownia ma na to miniumum 9m-cy my rok temu czekaliśmy jakieś 2 tygodnie od momentu podpisania umowy?? jak gazwnia zrobi projekt w 2 tyg?? no moze jak macie juz gazociag na osiedlu i tylko kwestia podpiecie wtedy to co innego my mieliśmy już żółtą skrzynkę na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 my mieliśmy już żółtą skrzynkę na działce no to nie mamy o czym mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 18.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 BUUUUU, właśnie mam zawał.................. Dowiedziałam się, że w poniedziałek mogę zarejestrować dziennik budowy.......a dziś już są księgarnie nieczynne , w poniedziałek są czynne od 10 a ja musiałabym go złożyć do godz 10 Chyba się zapłaczę............... Nie wiecie czy w jakimś hipermarkecie kupię dziennik ??? A może ktoś ma dwa?? chętnie odkupie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jakie wybraliście tynki zewnętrzne i dlaczego? Na razie zapoznałem się z ofertą na tynki Bolix i Fast. Roznica w cenie jest miedzy nimi znaczaca. Czy roznica jakosci takze? Wykonawca poleca mi Fasta, ale mowi, ze Bolix tez wcale nie jest najgorszy. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.08.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 BUUUUU, właśnie mam zawał.................. Dowiedziałam się, że w poniedziałek mogę zarejestrować dziennik budowy.......a dziś już są księgarnie nieczynne , w poniedziałek są czynne od 10 a ja musiałabym go złożyć do godz 10 Chyba się zapłaczę............... Nie wiecie czy w jakimś hipermarkecie kupię dziennik ??? A może ktoś ma dwa?? chętnie odkupie ....... a na miejscu nie można kupić? albo kierbud może ma jakiś zbędny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 18.08.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 BUUUUU, właśnie mam zawał.................. Dowiedziałam się, że w poniedziałek mogę zarejestrować dziennik budowy.......a dziś już są księgarnie nieczynne , w poniedziałek są czynne od 10 a ja musiałabym go złożyć do godz 10 Chyba się zapłaczę............... Nie wiecie czy w jakimś hipermarkecie kupię dziennik ??? A może ktoś ma dwa?? chętnie odkupie ....... ja kupowałam w buchalterze na Wojska (vis a vis (tak pi razy oko!) pogotowia) tam jest czynne od 7ej...a od 8mej juz na bank !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edys 18.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Czy ktos miał jakies doświadczenia z firmą pod nazwą Klon -developer,która buduje domy w zabudowie szeregowej na Bezrzeczu w Szczecinie przy ulicy Anyżkowejdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.08.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Czy ktos miał jakies doświadczenia z firmą pod nazwą Klon -developer,która buduje domy w zabudowie szeregowej na Bezrzeczu w Szczecinie przy ulicy Anyżkowej dzięki witaj, tu raczej nie znajdziesz informacji o developrach, my z tych co biorą sprawy we własne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts