Basia Tomek 31.08.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam szczecińską powiedzcie gdzie kupowaliście więźbę dachową ? a jak powiecie gdzie i za ile to w ogóle miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.09.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam wieczorkowo Czy możecie podrzucić podstawowe ceny wykończeniówki: kafelkowanie 50-90 wełna + regipsy 20-...? szpachlowanie 7,5-...? malowanie 5-...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam szczecińską powiedzcie gdzie kupowaliście więźbę dachową ? a jak powiecie gdzie i za ile to w ogóle miodzio Elgeron - ceny już nieaktualne kupowałem na początku roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pilnie szukam sensownego malarza. Niestety, miałam partacza, po którym trzeba ponownie kłaść na ściany gładź. Już samo to naraziło mnie na niezaplanowane koszty, nie chcę teraz ponownie ryzykować (chociaż partacz też miał referencje, tyle że rodzinne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam szczecińską powiedzcie gdzie kupowaliście więźbę dachową ? a jak powiecie gdzie i za ile to w ogóle miodzio "Sławland", ceny z 2006 i też nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam wieczorkowo Czy możecie podrzucić podstawowe ceny wykończeniówki: kafelkowanie wełna + regipsy szpachlowanie + malowanie witam kafelkowanie 45-...? łazienki " o dzieło " wełna+regipsy+szpachel+szlifowanie+malowanie 'na gotowo" 50 -...? dodatkowo 15 zł za fizelinę szpachlowanie 2 krotne 14 -....? malowanie 2 krotne 12-...? polbruk 35 zł ..... osadzenie drzwi 130 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam! Widzę, że szalejecie na budowach. A tu ciekawostka: http://biznes.onet.pl/0,1598238,wiadomosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam wieczorkowo Czy możecie podrzucić podstawowe ceny wykończeniówki: kafelkowanie 50-90 wełna + regipsy 20-...? szpachlowanie 7,5-...? malowanie 5-...? glazura od 50zł/m2 regipsy + szpachlowanie + szlifowanie ok.30zł wełna + paroizolacja ok.20zł gładzie z malowaniem 2x - 27zł samo malowanie 2x - 12zł, ze szlifowaniem ścian 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ja mam kuchnię z IKEA i chociaż znam ich " jakość" pewnie za 5 lat i tak by mi sie znudziła z całym osprzętem ( Whirpool) zapłaciłam 13,5 tys w drewnianej okleinie , zdjęcia w galerii ..... zaraz bedą Bardzo ładna kuchnia, a skoro co parę lat i tak masz zamiar zmieniać wystrój to nie ma sensu pakować się w wydatki. Ciekawam, jak Ci się te Whirlpoole będą sprawować. W Meblobuku mają sporą zniżkę na meble, jak się weźmie AGD z Whirlpoola lub Amiki, ale nawet na forum są bardzo różne opinie o ich jakości. Mnie pewnie nie będzie się chciało przez najbliższych 10 lat robić wielkich rewolucji , więc dobrze by było, aby i meble i sprzęt się dzielnie spisywały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam grupkę U mnie wylewki sie przesuneły na poniedziałek, drzwi mają być w piątek. Do wiosny chce zamieszkać, ale zobaczymy czy uda sie wykończyć. Podłogówke dałam wszędzie oprócz sypialni i teraz żałuję, ale musiałabym przesunąć temn wylewki żeby to naprawić, a na to nie mam czasu ani siły . Jak masz potem żałować, to może jednak warto przesunąć? Przecież to kwestia paru dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam szczecińską powiedzcie gdzie kupowaliście więźbę dachową ? a jak powiecie gdzie i za ile to w ogóle miodzio Kudra i spółka, skład w Mierzynie, ceny zeszłoroczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam wszystkich, Koledzy i koleżanki, podrzućcie proszę namiary na solidnych i sprawdzonych wykonawców z zakresu: 1. Instalacji wodno-kanalizacyjnych, gazowych, kotłowni i pieców CO.2. Kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 weekendowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 weekendowo witam.... jak się urlop udał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.09.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam grupkę U mnie wylewki sie przesuneły na poniedziałek, drzwi mają być w piątek. Do wiosny chce zamieszkać, ale zobaczymy czy uda sie wykończyć. Podłogówke dałam wszędzie oprócz sypialni i teraz żałuję, ale musiałabym przesunąć temn wylewki żeby to naprawić, a na to nie mam czasu ani siły . Jak masz potem żałować, to może jednak warto przesunąć? Przecież to kwestia paru dni. już mi sie nie chce w poniedzialek robia wylewki i finito, koszt zresztą dodatkowy będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam grupke Nie wiem jak Wy, ale ja mam problem z kolorem podbitki aż w końcu, kupiliśmy 3 deseczki świerku i 4 puszki małe, kolorów, które nam sie podobały i pomalujemy. Sam kolor palisander co producent to inny odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 01.09.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam wszystkich, Koledzy i koleżanki, podrzućcie proszę namiary na solidnych i sprawdzonych wykonawców z zakresu: 1. Instalacji wodno-kanalizacyjnych, gazowych, kotłowni i pieców CO. 2. Kominków. Witam! Odnośnie 1- podaję namiar na suuuuper rzetelnego i sprawnego fachowca (jeden z nielicznych, których moge polecić z czystym sumieniem): pan Bała- 603 330 932. Pozdr serdecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.09.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jaką macie grubość ziaren w tynku typu baranek 1,5 czy 2 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam wszystkich, Koledzy i koleżanki, podrzućcie proszę namiary na solidnych i sprawdzonych wykonawców z zakresu: 1. Instalacji wodno-kanalizacyjnych, gazowych, kotłowni i pieców CO. 2. Kominków. Witam! Odnośnie 1- podaję namiar na suuuuper rzetelnego i sprawnego fachowca (jeden z nielicznych, których moge polecić z czystym sumieniem): pan Bała- 603 330 932. Pozdr serdecz Dzięki wielke za odzew i informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pilnie szukam sensownego malarza. Niestety, miałam partacza, po którym trzeba ponownie kłaść na ściany gładź. Już samo to naraziło mnie na niezaplanowane koszty, nie chcę teraz ponownie ryzykować (chociaż partacz też miał referencje, tyle że rodzinne). Podciągam (pewnie zrobię to jeszcze kilka razy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts