Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie.. :)Czy to juz wiosna????

Ufff...Po długiej nieobecności udalo mi sie nadrobić zaległości w lekturze forum..

Nieobecność spowodowana jest nowy nabytkiem-szczeniaczek przybłąkał sie do nas z niedziele z kartka na obroży "przygarnij mnie" ..no i został..Cały czas jednak mysle,jakim trzeba byc bezwzglednym czlowiekiem,zeby takiego nieboraka na łaske losu zostawic :evil: Wyrzucic na ulicy i juz... :evil: Mam nadzieje,ze to nikt z forumowiczów.. :evil:

Tak wiec oprócz zamawiania materiałow,castingu wykonawców.itd.mam jeszcze 2,5mies szczeniaczka na głowie.. :lol: Może to jakies przeznaczenie,bo szczeniaczek zapowiada sie na wilczurka..i do czasu budowy podrośnie..więc jesli beda klopoty z wykonawcami,moze okazać sie pomocny :lol:

Melduję,ze do Imoli przyciągnę jeszcze kolezanke budującą,forum nie czyta,ale ja zdaję jej relacje na bieząco...

Pewnie juz wszyscy poszli do domku,szykować sie na spotkanie..bo tak tu cichutko:)

Pozdrawiam i do zobaczonka... :D

Cześć i czołem starsi i nowsi FORUMOWICZE???

Cicho i pustawo,pewnikiem wszyscy na II Spotkaniu Forumowiczów Szcz-ich w IMOLI. :(

No cóż zapewne tęskniliście za mną,więć po przerwie się uaktywniam-zacznę od nadrobienia lektury forumowiczów!!

SP-ja już przeanalizowałem bramy garage i też kupuję WIŚNOWSKIEGO u Tomasza Borysiewicza na ul.Branoborskiej można się zgrać i kupić 4 bramy z G&M , Ulcia&Krzyś, ja i Ty.

Miłego spotkania Wam życzę-mariuszsan :wink:

Hej, jestem jako pierwsza po spotkaniu naszej grupy- niestety bez Teski, Joasi z Jasiem I SP :( Dla mnie spotkanie było b. krótkie (jak wiadomo mó cyc nie ma takiego zasięgu :wink: ). Jak się towarzystwo rozkręciło to musiałam wychodzić :cry: (Ten sam odgłos rozbrzmiewał w tym samym czasie w moim domku). Podsumowując- cieszę się, że Was spotkałam :lol:

Witajcie forumowicze-imprezowicze!

Spotkanie jestem pewna wypadło wspaniale. Szkoda , że nie mogłam Was poznać :( , ale myślę , że niebawem odbędzie się kolejne i uda mi się na nim zagościć.

Kurujcie się przez weekendzik i proszę o szczegóły z imprezki.

:wink:

Pozdrawiam

Ula i Kubulinek ( szczęśliwy posiadacz dwóch dolnych piąteczek)

Witam serdecznie,

wczorajszy wieczór udany, fajnie było Was poznać, tylu ludzi pozytywnie zakręconych, którym coś się w życiu chce, a nie tylko narzekać.

Myślę, że drugie spotkanie można by już było potraktować jako początek pewnej tradycji, co na to starszyzna rodowa?

Muszę, niestety, wracać do pracy :(. Pozdrawiam

Witam wszystkich rankiem! :D

Właśnie piękny, damski głos oznajmił: 12.45!

Mam nadzieję, że poprzedni wieczór był dla wszystkich równie przyjemny i udany.

Szczególne pozdrowienia dla wszystkich nowo poznanych, z którymi zamieniłem wczoraj kilka zdań:

Ewar z mężem, Lalki i Jej przesympatycznej koleżanki Renaty, pełengo humoru Czupurka, miłej Ivette, Wocieka, Jurka i MariuszaR z uroczą żoną.

Specjalne pozdrowienia dla „starych dobrych znajomych” – Linki i Mariusza z którymi przyjemnie przegadałem kolejny wieczór.

Witajcie :D

Ja też dołaczam sie do pozytywnych wibracji pospotkaniowych :) Fajnie zobaczyc i porozmawiac w "realu"..Szkoda tylko,ze nie udało sie zamienic słowka ze wszystkimi.. :( Wielki stół nie sprzyjał przemieszczaniu sie...

Ale moze nastepnym razem imprezke plenerowa zorganizujemy??Cieplej sie zrobi,jakies ognisko i pogaduchy "bezstołowe" .... :)

Cieszę sie również,ze tak miło przyjeliscie moja koleżanke,spoza forum:)Może dołaczy do "forum-nałogowców" :D

Romanie mnie również było miło poznać..

Generalnie wszyscy połaczeni budowlanymi doświadczeniami ,mimo,ze nowo poznani,byli przesympatyczni :D

Gorąco pozdrawiam :D

Idzie zajac leśną drogą- patrzy na dębie siedzi krowa.

- co tam robisz??

-jem śliwki

- a skąd te śliwki na dębie?!

- z torebki

:lol: :lol:

wjeżdza żaba na wózku inwalidzkim do restauracji,podjezdza do stolika i pyta:

- i co? smakowało?

:lol: :lol:

na dobranc