Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wieczorkowo

Niestety zaczęło się odliczanie :-?

Za 65 dni musimy zamieszkać w nowym domu :roll:

Za 35 dni wchodzi montaż podłogi, a my jesteśmy na etapie regipsów :cry:

To Święta w nowym domu!

Myślę, że sobie poradzisz. Trzymam kciuki. Ja jestem na etapie stropu, a za 125 powinnam zamieszkaś u siebie. Coraz trudniej mi w to uwierzyć i mam pietra.

Pozdrowionka

Aleksandra

To i ja zapisze sie do klubu do konca roku musze zwolnic mieszkanie 8)

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Jest tu nowy ale mam nadzieje, że będę zaglądał tu często. Planuje budowę domu http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=295&IdKolekcji= i może ktoś ze Szczecina i okolic buduje go.

Kupiłem działkę w Dołujach w kierunku na Lubieszyn (okolice ulicy Bratkowej, Bławatkowej) może ktoś jest z tych okolic kto się buduje

Witam

Informuje, że odebraliśmy dziennik budowy i za tydzień zaczynamy.

Troche mamy pod gorke na poczatku, ale mam nadzieje ze teraz to juz nie bedzie niespodzianek w postaci rezygnacji firmy przed podpisaniem umowy czy przedluzajacego sie pozwolenia na budowe, czy czekania na upawomocnienie sie bo pani z urzedu wyslala 10 dni pozniej !!! wrrr

Jutro bedzie robione przylacze elektryczne :).

Gratulacje. Życzymy powodzenia. Macie już harmonogram co i kiedy? Kiedy planujecie zacząć i zakończyć?

Dziekujemy

W tym roku napewno zero, na wczesna wiosne mury, chcialbym do wakacji miec instalacje w wakajce tynki podlogi tak zeby w grudniu zamieszkac. Jak widac plan jest ogolny bo uzalezniony od pogody.

Masz sporo czasu. Uda się. Trzymam kciuki.

Pozdrowionka

Aleksandra

Witam

Jest tu nowy ale mam nadzieje, że będę zaglądał tu często. Planuje budowę domu http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=295&IdKolekcji= i może ktoś ze Szczecina i okolic buduje go.

Kupiłem działkę w Dołujach w kierunku na Lubieszyn (okolice ulicy Bratkowej, Bławatkowej) może ktoś jest z tych okolic kto się buduje

Hej aLien01! :D

Witaj w Grupie. Fajny projekt. Też się kiedyś nad nim zastanawiałam, ale stanęło na Niewielkim M05a.

Pozdrowionka

Aleksandra

Witam wieczorkowo

Tomadyna, dasz radę:-) 65 dni to bardzo duzo czasu. W czasie wykończeniowki dużo i szybko się dzieje. W zesżłym roku o tej porze bylismy na podobnym etapie, a wprowadzilismy sie w listopadzie. oczywiscie na stan lekko budowlany - widziałes;-)

Bedzie dobrze, jak przezyjesz, będzie dobrze:-)

ulanka

Tomek Ula wie co mówi

u mnie wykończeniówka weszła na początku czerwca a w sierpniu sie wprowadzilam i wcale to nie byl calkiem budowlany stan

ZDĄŻYSZ

Witam wieczorkowo

Tomadyna, dasz radę:-) 65 dni to bardzo duzo czasu. W czasie wykończeniowki dużo i szybko się dzieje. W zesżłym roku o tej porze bylismy na podobnym etapie, a wprowadzilismy sie w listopadzie. oczywiscie na stan lekko budowlany - widziałes;-)

Bedzie dobrze, jak przezyjesz, będzie dobrze:-)

ulanka

Tomek Ula wie co mówi

u mnie wykończeniówka weszła na początku czerwca a w sierpniu sie wprowadzilam i wcale to nie byl calkiem budowlany stan

ZDĄŻYSZ

Faktycznie trzeba mieć niezłe tempo ale powinniście zdążyć. Życzymy powodzenia.

Pogoda raczej nie jest "budowlana" ale chyba wszyscy na budowach :D

Witam grupę szczecińską :D

Chciałabym przyłączyć się do Was i podzielić się swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o tych co dopiero zaczynają. Jestem na etapie stanu surowego, w ponie4działek będą kłaść mi dachówkę.

Pozdrawiam Wszystkich

Majka :D

a gdzie dokladnie budujesz?

Witam wieczorkowo

To Święta w nowym domu!

Myślę, że sobie poradzisz. Trzymam kciuki. Ja jestem na etapie stropu, a za 125 powinnam zamieszkaś u siebie. Coraz trudniej mi w to uwierzyć i mam pietra.

___________Czesc

Czy moglbym sie dowiedziec gdzie kupowaliscie stropy

Pozdrowionka

Aleksandra[/quote