KasiaMarcin1719502044 01.10.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Również proszę o akutalną liste wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4_tulipany 01.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Czy ktoś buduje przy ul. Frezjowej w Dobrej? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Hej, ja jestem wlasnie na etapie ku[powania dzialki na Tulipanowej - to chyba sasiednie ulice pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 [quo czesc kobieto ty zyjes zyje te="Teska]niedzielnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 poniedzialkowo wieczornie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 01.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kochani chwilowo z innej beczki... PILNIE...poszukuję opiekunki... już kiedyś o tym tu było...ale ja wtedy nie potrzebowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaMarcin1719502044 01.10.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pytanko: Co robiliście ze śmieciami budowlanymi i z gruzem? U nas póki co nie jest tego dużo, ale po co ma leżeć przed domem i śmiecić? Myślałam, że kontenery są podstawiane aż do czasu ich zapełnienia. A tu się okazuje, że max wypożyczają je na 3-4 dni... A koszty też do niskich nie należą bo ponad 300zł.Znacie jakieś firmy które wypożyczają kontenery właśnie aż do czasu ich zapełnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 01.10.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam Pilnie potrzebuję Waszej rady. Czy deskę za rynną obić blachą czy tylko zaimpregnować. My jesteśmy za tym, żeby obić ale nasz wykonawca mówi, że to nie ma sensu, że się pofaluje pod wpływem ciepła. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja.k 01.10.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam Wszystkich na forum Mogłabym się dołączyć i prosic również o listę wykonawców. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 01.10.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam Niedawno do was dołączyłem i mam od razu prośbę możecie mi napisać gdzie najlepiej zaopatrywać się w materiały budowlane (będę sie budował w Dołujach). Druga sprawa to widzę, że krąży jakaś lista wykonawców czy można też ją dostać na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pytanko: Co robiliście ze śmieciami budowlanymi i z gruzem? U nas póki co nie jest tego dużo, ale po co ma leżeć przed domem i śmiecić? Myślałam, że kontenery są podstawiane aż do czasu ich zapełnienia. A tu się okazuje, że max wypożyczają je na 3-4 dni... A koszty też do niskich nie należą bo ponad 300zł. Znacie jakieś firmy które wypożyczają kontenery właśnie aż do czasu ich zapełnienia? u nas zdecydowana większość znalazła się pod schodami wejściowymi i tarasem. zasypane z wierzchu piaskiem i zagęszczone. jeśli chodzi o kontenery to niektóre firmy pozwalają na dzierżawę (tom-pol na przykład), płaci się wtedy za dzień korzystania (jakieś parę złotych) plus koszt wywiezienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam Pilnie potrzebuję Waszej rady. Czy deskę za rynną obić blachą czy tylko zaimpregnować. My jesteśmy za tym, żeby obić ale nasz wykonawca mówi, że to nie ma sensu, że się pofaluje pod wpływem ciepła. Co o tym sądzicie? moim zdaniem dobra impregnacja powinna wystarczyć.... w końcu aż tak dużo wody na tę deskę nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja nie mogę sprzedać mieszkania. Minął miesiąc a odzew mikry pomimo przystępnej ceny. Też chciałabym się za dwa miesiące wyprowadzić, kasa potrzebna, a tu bryndza . No widzisz ... moja sprzedaż trwała 7 dni a wziąłem chyba niemałe pieniądze bo 5300zł/m2. Podpisałem umowę na wyłączność, oczywiście przed podpisaniem negocjowałem prowizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 01.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja zaraz też muszę zająć się sprzedażą mieszkania.Zastanawiamy się,czy najpierw próbować bez pośredników,czy od razu z biurem.Mamy trochę czasu.Pieniądze będą potrzebne dopiero wiosną ,bo na stan 0 mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 01.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No widzisz ... moja sprzedaż trwała 7 dni a wziąłem chyba niemałe pieniądze bo 5300zł/m2. Podpisałem umowę na wyłączność, oczywiście przed podpisaniem negocjowałem prowizję Witam A mogę widzieć jakie to było mieszkanie (nowe bud. czy stare, ile m2, dzielnica itd). Ja posiadam mieszkanie 2 poziomowe (na dole 47m2 gdzie jest salon, kuchnia, łazienka, sypialnia i u góry 47m2 2 sypialnie i małe WC + piwnica) z 2004roku i zastanawiam sie ile mogę krzyknąć za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No widzisz ... moja sprzedaż trwała 7 dni a wziąłem chyba niemałe pieniądze bo 5300zł/m2. Podpisałem umowę na wyłączność, oczywiście przed podpisaniem negocjowałem prowizję Witam A mogę widzieć jakie to było mieszkanie (nowe bud. czy stare, ile m2, dzielnica itd). Ja posiadam mieszkanie 2 poziomowe (na dole 47m2 gdzie jest salon, kuchnia, łazienka, sypialnia i u góry 47m2 2 sypialnie i małe WC + piwnica) z 2004roku i zastanawiam sie ile mogę krzyknąć za całość Wejdz na nieruchomosci.szczecin.pl albo na gratka.pl i zobacz jakie tam sa ceny. jezeli pojdziesz do biura to napewno pomoga wycenic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja nie mogę sprzedać mieszkania. Minął miesiąc a odzew mikry pomimo przystępnej ceny. Też chciałabym się za dwa miesiące wyprowadzić, kasa potrzebna, a tu bryndza . No widzisz ... moja sprzedaż trwała 7 dni a wziąłem chyba niemałe pieniądze bo 5300zł/m2. Podpisałem umowę na wyłączność, oczywiście przed podpisaniem negocjowałem prowizję Rozumiem, że negocjowałeś prowizję którą płaci kupujący. Na ile zszedłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja nie mogę sprzedać mieszkania. Minął miesiąc a odzew mikry pomimo przystępnej ceny. Też chciałabym się za dwa miesiące wyprowadzić, kasa potrzebna, a tu bryndza . No widzisz ... moja sprzedaż trwała 7 dni a wziąłem chyba niemałe pieniądze bo 5300zł/m2. Podpisałem umowę na wyłączność, oczywiście przed podpisaniem negocjowałem prowizję Rozumiem, że negocjowałeś prowizję którą płaci kupujący. Na ile zszedłeś ?? Płaci kupujący - to pojęcie mocno względne. Raczej należałoby powiedzieć prowizję która jest potrącana z wartości mieszkania za jaką je sprzedajemy. Każdy kupujący raczej bierze pod uwagę całą wartość jaką musi zapłacić za określone metry - czyli tak naprawdę wartość poniesionych kosztów dzieli na m2. Więc moim zdaniem istotne było negocjowanie wartości prowizji którą zapłacił kupujący. Nazwijmy to tak - więcej zostało dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 01.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Czy ktoś kupował poroton w Niemczech? Jeżeli tak to gdzie, za ile i na jakich warunkach? Info dot. konretnych firm, proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 I od razu prośb: podeslijcie proszę wzór/Wasze wersje umów na realizację instalcji wod-kan, c.o., gazowej, kotłowni. Mój adres to: [email protected] Witam wszystkich i ... ... przypominam się z moją prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Szybkie pytanko: gdzie jest największy wybór dachówek w mieście? Tak by można było pooglądać w naturze nie w katalogach. Ja bym się nie sugerowała jedynie wrażeniami z wystawki - czasem jakość i wygląd dachówek na stojaku i w paletach są różne. Poza tym na dach patrzy się z pewnej odległości. Bardziej miarodajne jest poproszenie przedstawiciela handlowego o adresy inwestycji z danym dachem. najprościej to chyba pojechać na osiedle domków i obejrzeć. a jak się któraś spodoba to zapytać właściciela Słuszna uwaga. Skorzystaliśmy z pięknej pogody i odwiedziliśmy kilka miejsc. Byliśmy również w Dobrej. Przyznam że podobała nam się Wasza kolorystyka oraz kolorystyka sąsiadów (nr 29). Jak to nie tajemnica to poproszę o info odnośnie Waszych kolorów, producenta dachówki itd. Może znasz sąsiadów z przeciwka i masz możliwość również ich podpytać? Robert Dzieki Szydas powyżej mój wcześniejszy post. Jeśli możesz napisać jeszcze o Waszej dachówce? No i ewentualnie info na temat sąsiadów (jak wyżej) jak masz z nimi jakiś kontakt - różnie to bywa na nowych osiedlach dachówka to roeben brązowo-czarna. co do sąsiadówto zapytam jak wrócę z pracy - dachówka to też roeben, tyle że miedziana, a tynk będzie caparola, tylko muszę zapytać o kolor Dzięki. Zanotowałem i czekam na doniesienia z "akcji wywiadowczej" Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts