matam 03.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ponawiam prosbe o dostawcow stali z okolic Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4_tulipany 03.10.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Czy ktoś buduje przy ul. Frezjowej w Dobrej? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Hej, ja jestem wlasnie na etapie ku[powania dzialki na Tulipanowej - to chyba sasiednie ulice pzd Witam! W jakiej cenie działki w Dobrej? Robert ja płacę 210 zl za metr (z pełnym uzbrojeniem)- slyszalam o 239 i 270!! wrrrr ceny szaleją! pzd ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 03.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ponawiam prosbe o dostawcow stali z okolic Dobrej. Mirosław Nosal 091 3113582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 03.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kto to wymyślił II?? Witam poniedziałkowo, wtorkowo, środowo, itd......... Sztuczne nabijanie postów ? Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenie to może lepiej....... złoto niż srebro Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kto to wymyślił II?? Witam poniedziałkowo, wtorkowo, środowo, itd......... Sztuczne nabijanie postów ? Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenie to może lepiej....... złoto niż srebro Jańcio Idź może lepiej wypocząć, jeśliś zmęczony, zamiast wyładowywać frustrację na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 03.10.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ktoś kiedyś na liście podawał namiary na hurtownię niemiecką z materiałami budowlanymi, czy mogę prosić o powtórkę, bo nie mogę tego odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 03.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kto to wymyślił II?? Witam poniedziałkowo, wtorkowo, środowo, itd......... Sztuczne nabijanie postów ? Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenie to może lepiej....... złoto niż srebro Jańcio Idź może lepiej wypocząć, jeśliś zmęczony, zamiast wyładowywać frustrację na forum chyba mylisz pojęcia Zmęczony może i jestem ale na pewno nie przeglądaniem forum Gdzie szukam informacji i pomocy w jedną i drugą stronę Uważam że posty typu "witam poniedziałkowo", bądź "dawno cię nie było" to bzdura Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to się milczy Nie odbieraj tego personalnie Chodzi mi o całokształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.10.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 chyba mylisz pojęcia Zmęczony może i jestem ale na pewno nie przeglądaniem forum Gdzie szukam informacji i pomocy w jedną i drugą stronę Uważam że posty typu "witam poniedziałkowo", bądź "dawno cię nie było" to bzdura Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to się milczy Nie odbieraj tego personalnie Chodzi mi o całokształt Już kiedyś była dyskusja na tym forum w tej sprawie, specjalistycznej wiedzy budowlanej jeśli z forum ...... to należy szukać w konkretnych grupach lub konkretnych postach, a to forum w dużej mierze służy do niezobowiązujących "spotkań" towarzyskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kto to wymyślił II?? Witam poniedziałkowo, wtorkowo, środowo, itd......... Sztuczne nabijanie postów ? Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenie to może lepiej....... złoto niż srebro Jańcio Idź może lepiej wypocząć, jeśliś zmęczony, zamiast wyładowywać frustrację na forum Racja . To juz przywitac sie nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 chyba mylisz pojęcia Zmęczony może i jestem ale na pewno nie przeglądaniem forum Gdzie szukam informacji i pomocy w jedną i drugą stronę Uważam że posty typu "witam poniedziałkowo", bądź "dawno cię nie było" to bzdura Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to się milczy Nie odbieraj tego personalnie Chodzi mi o całokształt Już kiedyś była dyskusja na tym forum w tej sprawie, specjalistycznej wiedzy budowlanej jeśli z forum ...... to należy szukać w konkretnych grupach lub konkretnych postach, a to forum w dużej mierze służy do niezobowiązujących "spotkań" towarzyskich . Wlasnie spotkan popoludniowych przy kawce i komputerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibi1 03.10.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mieszkam przy ul. Paproci. To tuż obok Frezjowej i blisko do Tulipanowej (jakby kto dalej pytał). Ciekawy jestem tej listy wykonwców. Jeżeli możecie, to proszę prześlijcie mi ją. W zasadzie jest mi już niepotrzebna, ale z ciekawości sprawdziłbym, czy np,. nie zakradli się tam partacze, którzy budowali u mnie i których dom w Wołczkowie przy Lipowej 48 spalił się (z Warszewa ich wygonili przed końcem, a w Kościnie ostrzegałem przed nimi i okazało się, że słusznie). U mnie budowała firma Warko ze Szczecina ul. Twardowskiego. Ale to tacy "cichociemni", którzy wspólnie prowadzili interesy z innymi partaczami. Myślę, że taką listę warto sprawdzić dla innych budujących. Mój adres : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kto to wymyślił II?? Witam poniedziałkowo, wtorkowo, środowo, itd......... Sztuczne nabijanie postów ? Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenie to może lepiej....... złoto niż srebro Jańcio Idź może lepiej wypocząć, jeśliś zmęczony, zamiast wyładowywać frustrację na forum chyba mylisz pojęcia Zmęczony może i jestem ale na pewno nie przeglądaniem forum Gdzie szukam informacji i pomocy w jedną i drugą stronę Uważam że posty typu "witam poniedziałkowo", bądź "dawno cię nie było" to bzdura Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to się milczy Nie odbieraj tego personalnie Chodzi mi o całokształt wiec...... witaj srodkowo i nie ma nic do rzeczy tutaj nabijanie postow czy to ze ktos wiecej nie pisze....i wcale to nie znaczy ze nie ma nic do powiedzenia..... tyle...i bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Kto to wymyślił II?? Witam poniedziałkowo, wtorkowo, środowo, itd......... Sztuczne nabijanie postów ? Jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenie to może lepiej....... złoto niż srebro Jańcio Idź może lepiej wypocząć, jeśliś zmęczony, zamiast wyładowywać frustrację na forum Racja . To juz przywitac sie nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mieszkam przy ul. Paproci. To tuż obok Frezjowej i blisko do Tulipanowej (jakby kto dalej pytał). Ciekawy jestem tej listy wykonwców. Jeżeli możecie, to proszę prześlijcie mi ją. W zasadzie jest mi już niepotrzebna, ale z ciekawości sprawdziłbym, czy np,. nie zakradli się tam partacze, którzy budowali u mnie i których dom w Wołczkowie przy Lipowej 48 spalił się (z Warszewa ich wygonili przed końcem, a w Kościnie ostrzegałem przed nimi i okazało się, że słusznie). U mnie budowała firma Warko ze Szczecina ul. Twardowskiego. Ale to tacy "cichociemni", którzy wspólnie prowadzili interesy z innymi partaczami. Myślę, że taką listę warto sprawdzić dla innych budujących. Mój adres : [email protected] jesli oni tez buduja szkieletowe, to w koscinie wywalili mine.......przykladem jest np: instalacja co i elektryczna wychodzi z fundamentow.....nawet nie wiem jak oni to zrobili, ludzie maja w plecy, musza skuwac wszystko....ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 aha i pragne grupce przypomniec....ze dawno spotkania nie bylo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 aha i pragne grupce przypomniec....ze dawno spotkania nie bylo..... A dziś sprzątałem na "ogrodzie" w okolicach naszego ogniska i mi się tęskniło za przedbudowlanym luzem a teraz trzeba zap............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone To cena z materialem czy bez i przy jakiej grubosci wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 03.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witajcie kochani, dawno mnie nie było...Od dziasiaj mam nareszcie internet i mam nadzieję, że teraz będę mogła częściej pisać; od lipca mieszkam już w nowym domku i jestem szczęsliwa,że tak wiele już za mną, jeszcze brakuje mi paneli w trzech pokojach na górze i paru drobiazgów, ale to juz zostawiłam na ''deser''.Pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts