Asia i Robert 03.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Czy ktoś buduje przy ul. Frezjowej w Dobrej? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Hej, ja jestem wlasnie na etapie ku[powania dzialki na Tulipanowej - to chyba sasiednie ulice pzd Witam! W jakiej cenie działki w Dobrej? Robert ja płacę 210 zl za metr (z pełnym uzbrojeniem)- slyszalam o 239 i 270!! wrrrr ceny szaleją! pzd ewelina Czyli jednak ceny oszalały a nie stanęły w miejscu. Powodzenia w finalizowaniu zakupu. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 03.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam:) poroton wybrany. będzie 30 z ociepleniem (chcemy choć trochę zbliżyć się do domu pasywnego) i kolejna prośba:) którą hurtownię polecacie żeby zamawiać poroton? pozdrawiamwitam polecem EUROKLINKIER rozmawiac z p.Piotrem (kierownik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam:) poroton wybrany. będzie 30 z ociepleniem (chcemy choć trochę zbliżyć się do domu pasywnego) i kolejna prośba:) którą hurtownię polecacie żeby zamawiać poroton? pozdrawiamwitam polecem EUROKLINKIER rozmawiac z p.Piotrem (kierownik) A może Allegro np: http://www.allegro.pl/item249338930_poroton_roben_308x240x238.html. Ja przez Allegro kupiłem BK Solbet , sprzedawca ze Szczecina, cenę zaoferował mi najniższą ze wszystkich hurtowni. Gość handluje wszystkim możesz spróbować zapytac o ten poroton tez u niego tutaj masz namiar http://www.allegro.pl/item252064517_beton_komorkowy_suporeks_gazobeton_24cm_solbet.html. Towar u mnie juz jest na budowie nie miałem żadnych problemów z tą transakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.10.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny a masz listę wykonawców? tam jest moja opinia o jednej takiej wiodącej firmie od rolet..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.10.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone To cena z materialem czy bez i przy jakiej grubosci wylewki Z materiałem za posadzkę w garażu (10cm) dopłata chyba 2 złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 04.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 maro74 i Slaw79 dziękuje Wam bardzo, na pewno się zorientujemy w cenach:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone To cena z materialem czy bez i przy jakiej grubosci wylewki Z materiałem za posadzkę w garażu (10cm) dopłata chyba 2 złote. Dzieki . Rozmawialam z firma co robila u kilku sasiadow i ze zbrojeniem chcieli 45 zl za m albo zle zrozumialam albo sa potwornie drodzy bo chyba tak to nie podrozalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 16 zł/m2 na moim materiale (dylatacja od ekipy) i delikatnie mówiąc zadowolenie mierne. w całym domu 16,5 cm, więc na warstwie styropianu 2x5 cm przy podłogówce 6 cm + styropian od hydraulików (chyba trójka) + 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Kupiłem okna trzyszybowe z roletami właśnie z MS Okna - i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mieszkam przy ul. Paproci. To tuż obok Frezjowej i blisko do Tulipanowej (jakby kto dalej pytał). Ciekawy jestem tej listy wykonwców. Jeżeli możecie, to proszę prześlijcie mi ją. W zasadzie jest mi już niepotrzebna, ale z ciekawości sprawdziłbym, czy np,. nie zakradli się tam partacze, którzy budowali u mnie i których dom w Wołczkowie przy Lipowej 48 spalił się (z Warszewa ich wygonili przed końcem, a w Kościnie ostrzegałem przed nimi i okazało się, że słusznie). U mnie budowała firma Warko ze Szczecina ul. Twardowskiego. Ale to tacy "cichociemni", którzy wspólnie prowadzili interesy z innymi partaczami. Myślę, że taką listę warto sprawdzić dla innych budujących. Mój adres : [email protected] jesli oni tez buduja szkieletowe, to w koscinie wywalili mine.......przykladem jest np: instalacja co i elektryczna wychodzi z fundamentow.....nawet nie wiem jak oni to zrobili, ludzie maja w plecy, musza skuwac wszystko....ech... Gdzie macie kierowników budów Nie popuścił bym takiej ekipie Nie dajmy się zwariować Ceny szaleją i w końcu płacimy grubą kasę z nastawieniem na solidność jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 04.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 04.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile? I bloczki fundamentowe?bloczki Police Domlux,beton THOMAS BETON,stal KORAX POLICE Po ile KORAX oferowal stal ?? moze byc na Priv. A moze ktos zaoferuje inne hurtownie z okolic Dobrej.KORAX (091)317-31-17 mila pani idzie sie "dogadac".Transport GRATIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 04.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Kupiłem okna trzyszybowe z roletami właśnie z MS Okna - i polecam MOIM SKROMNYM ZDANIEM OKNA 3-SZYBOWE POWINNO SIĘ MONTOWAĆ JAK SIĘ BUDUJE DOMEK PASYWNY, I TRZEBA BYĆ KONSEKWENTYM NA KAŻDYM ETAPIE - DACH, ŚCIANY, PODŁOGA ITD., U MNIE BYŁO 6 TYŚ RÓŻNICY I ZDECYDOWAŁEM SIĘ NA 2 SZYBKI, A OKNA MAM Z http://WWW.AVANTE.PL , POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 KORAX (091)317-31-17 mila pani idzie sie "dogadac".Transport GRATIS Korax to mała rodzinna firma z PolicPlus to na pewno transport, szybkość i możliwość wykonania prefabrykatówMinus - cena Co do dogadania się - to potwierdzam, że na 100 % warto rozmawiać Polecam też Budmaster - firmę z Dobrej Szczecińskiej091 311 35 82 - myślę że z panią Karoliną nie będzie problemu, a poza stalą mają też bloczki fundamentowe, porotherm, cement, oczywiście własny transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.10.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam Cena z Korax-u byla 15-20 gr wieksza niz cena dana przez M. Nosala. Z tej hurtowni biore rowniez bloczki, cement wiec bedzie mi latwiej sie rozliczac. Dlatego stanelo na tym ostatnim. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Kupiłem okna trzyszybowe z roletami właśnie z MS Okna - i polecam MOIM SKROMNYM ZDANIEM OKNA 3-SZYBOWE POWINNO SIĘ MONTOWAĆ JAK SIĘ BUDUJE DOMEK PASYWNY, I TRZEBA BYĆ KONSEKWENTYM NA KAŻDYM ETAPIE - DACH, ŚCIANY, PODŁOGA ITD., U MNIE BYŁO 6 TYŚ RÓŻNICY I ZDECYDOWAŁEM SIĘ NA 2 SZYBKI, A OKNA MAM Z http://WWW.AVANTE.PL , POZDRAWIAM Ja się zdecydowałam na 3 szyby tylko w drzwiach tarasowych (8m2 szklenia), ze względu na dużą powierzchnię i ekspozycję na zachód ( -> wiatr). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 04.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ZOSTAŁA MI PALETA PUSTAKÓW STROPOWYCH TERIVA, ODDAM DUŻO TANIEJ NIŻ W HURT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 04.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Kupiłem okna trzyszybowe z roletami właśnie z MS Okna - i polecam Czy polecam to jeszcze nie wiem bo narazie stan surowy zamknięty ale tez kupiłem trzyszybowe z roletami w MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wieczorkowo Czy poza ceneo lub skąpcem macie gdzieś namiary na tańsze AGD ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts