Teska 14.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 a swoją droga to kiedy przestanę mowic na dom...budowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.03.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 U nas nic nowego ale na wiosnę planujemy zrobić elewację i cokoły, odprowadzenie wody deszczowej, podjazd do garażu i takie "drobne" porządki na działce Kiedy przestaniesz mówić budowa? Myślę, że wcześniej niż my i życzę Ci tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Linka jak moja połowa wroci to tez chcemy nawiesc ziemi i zrobic odprowadzenie deszczówki ,zrobic kostke granitową na podjazd i do drzwi wejsciowych..chce pokusic sie o kostke granitowa jeszcze wokół domku...ale zobaczymy jak to cenowo wyjdzie. W domku wszystko mam skonczone, tylko ogrodzenie podjazd nio i trawkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 14.03.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Yupi w śodę będzie 15 st.C Nidziela po śniadanku,teraz do Kościółka po południu jogging i .......... budowa czy dom trzeba działać- hehe Mam w projekcie rynny PLASTMO i stoję przed wyborem 3 narożnoków wewnętrznych 80st.,100st.,90st.,(śr.155mm.) i problem w tym,że jeśli nie zastosuję w przypadku 100 i 80-tki-zbironika(kosza)przyjmującego wodę z 2 połaci dachu to będę miał przelanie jak WY wybrneliście z takowego problemu????? Dodam,że kosz wygląda jak wiadro,a więcej niż jeden odpływ z pow.dachu szpeci może jaki fachowiec coś dopowie???? Bo to jest chyba forum budowlane-nie ???-kontrowersyjny mariuszsan- Pozdrawiam wszystkich niedzielowiczów ! Teska -- im częściej jestem w Kościnie,tym coraz bardziej żaluję,że mi tam nie wyszło z budową! piknie i tyle A Bolek śmieszny facet-oprowadził nas po włościach ginekologa jak po swoim-hehe-a gość od instalacji grzewczych z Nowogardu to po częśći ktoś z Bimsu+-hihi-świat mały jest-szczegóły wkrótce-cześć.Pozdrowienia od żonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Mariusz witaj.... ja do Ciebie wiesz w wiadomej sprawie...posiałam numer tego fajnego na motorze z drabinką na pleckach moge namiarek?? nio to mamy wiosenkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 jedno pytanko: czy macie kogos w telekomunikacji??? chodzi o fon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 zerknijcie tutaj: http://www.herby.com.pl/herby/indexslo.html ile to ludzi w Polsce nosi wasze nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.03.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Witajcie w niedzielę,potrzebny pilnie hydraulik do co i wod.-kan. Sumienny, niedrogi i nie robiący ludzi w konia. I taki co by dojechał do Pniewa. Zapewniona robota na dwa domy. I mający potrzebne uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 hej hej komu piwka????? Joziu na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Czołem! Teska - zimne piwko dla odstresowania, to jest to! Szczególnie, że moje chłopaki cały weekend szalały na działce, a ja zostałam na służbie w domu z usmarkaną dwulatką . Ale przynajmniej - działka zaorana i zbronowana, paliki na ogrodzenie i szopkę zamówione, wszystkie projekty na finiszu! Szukam namiarów na hurtownię elektryczną, gdzie można tanio kupić szafkę przyłączeniowo-pomiarową. Na razie wyczaiłam dwa adresy: Świerczewska i Huzarów/Cukrowa (?). Może ktoś mógłby polecić coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Maggie huzarów to myslisz o Bychowej?? jesli tak to wal do P.Macka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Maggie huzarów to myslisz o Bychowej?? jesli tak to wal do P.Macka Ehm, firma się nazywa "Lebaski" . Czy to ta sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 15.03.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Dzień dobry Józia po poludniu dzwonię z hydraulikiem i stemplami pozdrawiam i życze miłego dnia i tygodnia Wiosna za oknami lalalalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.03.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Dzień doby w poniedziałek,Maksiu, dawaj zdjęcia.Zaliczkowałam w sobotę kominek. tyle się mówi o doprowadzeniu powietrza do kominka, a ja nigdzie nie mogłam znależć odpowiedniej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.03.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Iwona, ty ranny ptaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.03.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Witam was na początku nowego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.03.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 No i właśnie się dowiedziałam, że 779 osób w Polsce nosi moje raczej rzadkie nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo cieszę się, że mogłam osobiście poznać niektórych (obecnych w pt) przesympatycznych forumowiczów mariuszr - a jak dołączę to tych bram to będzie taniej? teska - to już mieszkasz? w kwestii mojej wody w domu - byłam w sobotę u Pańki. Połechtałam, że inni chwalą (Didi), że nie mogą tego zepsuć. efekt? wchodzą do mnie od wtorku - cena 1,6k. no i właśnie o to chodzi znowu życie nabrało rumieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.03.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Maggi nie to nie to samo bychowa to inna hurtownia. Czupurek w tym miesiacu bede mieszkac..dzisiaj stolarz wstawia drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 mariuszr ja się piszę na ten układ z bramą garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts