matam 08.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam W dniu dzisiejszym z dzialki zostal zdjety humus. Jutro tyczenie i kopanie pod fundamenty. Moge radosnie oswiadczyc ze rozpoczelismy prace budowlane, mam nadzieje ze rowniez radosnie oswiadcze ze zakonczylem budowe. Czego zycze wszystkim uczestnikom tego forum. Zdjecia do obejrzenia w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 08.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam W dniu dzisiejszym z dzialki zostal zdjety humus. Jutro tyczenie i kopanie pod fundamenty. Moge radosnie oswiadczyc ze rozpoczelismy prace budowlane, mam nadzieje ze rowniez radosnie oswiadcze ze zakonczylem budowe. Czego zycze wszystkim uczestnikom tego forum. Zdjecia do obejrzenia w galerii. Matam gratuluję rozpoczęcia prac !!!! Super zdjęcia... chyba ja też muszę założyć albumik... chociaż nie za bardzo jest się czym chwalić ... u nas w tej chwili to samo co u Was tylko bardziej księżycowy krajobraz po wymianie Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki żeby prace płynnie szły do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 08.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Na ile wczesniej musze zaklepac ekipe? Jak w tej chwili ksztaltuja sie ceny m2 przy surowym otwartym? Rozladam sie za sciagnieciem ekipy gdzies z Polski. Czy ktos z Was rozliczal sie w godzinowce zamiast w metrach??? Kochani sasiedzi, czy ktos widzial, jak nam szybko urosl po sasiedzku domeczek? No migiem po prostu! Moj maz myslal, ze ulice pomyli Trzy tygodnie nie bylismy na dzialce (a moze dwa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam W dniu dzisiejszym z dzialki zostal zdjety humus. Jutro tyczenie i kopanie pod fundamenty. Moge radosnie oswiadczyc ze rozpoczelismy prace budowlane, mam nadzieje ze rowniez radosnie oswiadcze ze zakonczylem budowe. Czego zycze wszystkim uczestnikom tego forum. Zdjecia do obejrzenia w galerii. Witam wtorkowo, gratuluję dobrego początku! A jakie plany - stan surowy przed zimą? Właśnie uświadomiłam sobie, że my zaczynaliśmy rok temu, też na początku października. I gdyby nie niespodziewanie długa przerwa letnio-jesienna (miały być 3 tygodnie, były ponad 2 miesiące , to pewnie moglibyśmy już zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Na ile wczesniej musze zaklepac ekipe? Jak w tej chwili ksztaltuja sie ceny m2 przy surowym otwartym? Rozladam sie za sciagnieciem ekipy gdzies z Polski. Czy ktos z Was rozliczal sie w godzinowce zamiast w metrach??? Kochani sasiedzi, czy ktos widzial, jak nam szybko urosl po sasiedzku domeczek? No migiem po prostu! Moj maz myslal, ze ulice pomyli Trzy tygodnie nie bylismy na dzialce (a moze dwa?) azalko, pewnie na kilka miesiący naprzód, szczególnie te lepsze ekipy. Więc jeśli planujesz budowę na wiosnę, to czas najwyższy. A cóż to za pomysł, żeby płacić za godziny? Szczerze odradzam, będzie się ekipa obijać jak złoto. Płacimy za wykonane dzieło i to w uzgodnionym terminie. Co do cen - nie pomogę. Moje już pewnie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 09.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, CZY MOŻECIE POLECIĆ DOBRE DREWNIANE DRZWI ZEWNĘTRZNE INNE NIŻ CAL, PRZYMIERZAŁEM SIĘ DO ZAKUPU WŁAŚNIE DRZWI CALA, ALE SIĘ CZEKA OK. 7 TYGODNI, A TO DLA MNIE STOSUNKOWO ZA DŁUGO , POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 09.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam i o okna pytam Czy macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę dobrych okien drewnianych? Poza tym mam taki malutki problem, że mam okno 3x2m, witrynę, nieotwieralną, i chcę teraz wyjąć szklenie (ładne, zespolone) i wymienić tylko ramę z tego (......) plastiku na solidne drewno. Da się? Ma być zwykła rama, okno nieowieralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, CZY MOŻECIE POLECIĆ DOBRE DREWNIANE DRZWI ZEWNĘTRZNE INNE NIŻ CAL, PRZYMIERZAŁEM SIĘ DO ZAKUPU WŁAŚNIE DRZWI CALA, ALE SIĘ CZEKA OK. 7 TYGODNI, A TO DLA MNIE STOSUNKOWO ZA DŁUGO , POZDRAWIAM Witam Wszystkich Teraz to wszedzie terminy po 2-3 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 09.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 09.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, CZY MOŻECIE POLECIĆ DOBRE DREWNIANE DRZWI ZEWNĘTRZNE INNE NIŻ CAL, PRZYMIERZAŁEM SIĘ DO ZAKUPU WŁAŚNIE DRZWI CALA, ALE SIĘ CZEKA OK. 7 TYGODNI, A TO DLA MNIE STOSUNKOWO ZA DŁUGO , POZDRAWIAM CAL robi naprawdę solidne drzwi. terminy jak wszędzie PS. Mojemu sąsiadowi pomylili kolory - problem z dociepleniem domu a ekipa na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Czy ktos z was wie gdzie moze kupowal zelbetowe szambo bo na rynku tylko sa plastikowe Pilne bo przed przymrozkami chciala bym zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dziekuje za gratulujacje. Dzisiaj wytyczono budynek i kopia pod fundamenty. Zaraz jede zobaczyc jak im idzie. Dzisiaj tez odbior pradu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 09.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, CZY MOŻECIE POLECIĆ DOBRE DREWNIANE DRZWI ZEWNĘTRZNE INNE NIŻ CAL, PRZYMIERZAŁEM SIĘ DO ZAKUPU WŁAŚNIE DRZWI CALA, ALE SIĘ CZEKA OK. 7 TYGODNI, A TO DLA MNIE STOSUNKOWO ZA DŁUGO , POZDRAWIAM CAL robi naprawdę solidne drzwi. terminy jak wszędzie PS. Mojemu sąsiadowi pomylili kolory - problem z dociepleniem domu a ekipa na budowie WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z OBJAZDÓWKI PO MIEŚCIE I CHYBA ZOSTANĘ PRZY TYM CALU, 7 TYGODNI TO JESZCZE NIE JEST ŹLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, SZUKAM PILNIE FIRMY OD TYNKÓW WEWNĘTRZNYCH, DZISIAJ RANO ZADZWONIŁ FACET W FIRMY EURO-TYNKI, Z KTÓRĄ BYŁEM UMÓWIONY 2 MIEŚ TEMU I POWIEDZIAŁ, ŻE NIE PRZYJDĄ ROBIĆ BO NABRALI TYLE ROBOTY, ŻE SIĘ NIE WYROBIĄ W TYM ROKU, ALE DOMYŚLAM SIĘ ŻE JUŻ WYBIERAJĄ TYLKO DOMKI POWYŻEJ 250 M2, ALE BYŁEM GŁUPI, ŻE NIE SPISAŁEM WCZEŚNIEJ UMOWY, ALE CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH TYLKO SZKODA,ŻE NA SWOICH Witam poniedziałkowo, współczuję . Niestety pisemna umowa to podstawa. Ja się tak przejechałam na kafelkarzach - z polecenia, wszystko ustnie domówiliśmy, odbyliśmy x konsultacji telefonicznych i .... panowie olali sprawę. Przez nich mam miesiąc w plecy. maggie???? czy to P ? Piechowiak, znasz? nie nie znam, myslalam ze moze ten co ja polecalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Na ile wczesniej musze zaklepac ekipe? Jak w tej chwili ksztaltuja sie ceny m2 przy surowym otwartym? Rozladam sie za sciagnieciem ekipy gdzies z Polski. Czy ktos z Was rozliczal sie w godzinowce zamiast w metrach??? Kochani sasiedzi, czy ktos widzial, jak nam szybko urosl po sasiedzku domeczek? No migiem po prostu! Moj maz myslal, ze ulice pomyli Trzy tygodnie nie bylismy na dzialce (a moze dwa?) ten dom powstal w DWA dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam i o okna pytam Czy macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę dobrych okien drewnianych? Poza tym mam taki malutki problem, że mam okno 3x2m, witrynę, nieotwieralną, i chcę teraz wyjąć szklenie (ładne, zespolone) i wymienić tylko ramę z tego (......) plastiku na solidne drewno. Da się? Ma być zwykła rama, okno nieowieralne. zapytaj w M&S u Blazej albo pawla na gdanskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ten dom powstal w DWA dni.... WOW!!! No to zapewne zamieszkaja do konca roku, jak chcieli. I bede miec sasiada. I cos w rodzaju drogi nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, SZUKAM PILNIE FIRMY OD TYNKÓW WEWNĘTRZNYCH, DZISIAJ RANO ZADZWONIŁ FACET W FIRMY EURO-TYNKI, Z KTÓRĄ BYŁEM UMÓWIONY 2 MIEŚ TEMU I POWIEDZIAŁ, ŻE NIE PRZYJDĄ ROBIĆ BO NABRALI TYLE ROBOTY, ŻE SIĘ NIE WYROBIĄ W TYM ROKU, ALE DOMYŚLAM SIĘ ŻE JUŻ WYBIERAJĄ TYLKO DOMKI POWYŻEJ 250 M2, ALE BYŁEM GŁUPI, ŻE NIE SPISAŁEM WCZEŚNIEJ UMOWY, ALE CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH TYLKO SZKODA,ŻE NA SWOICH Witam poniedziałkowo, współczuję . Niestety pisemna umowa to podstawa. Ja się tak przejechałam na kafelkarzach - z polecenia, wszystko ustnie domówiliśmy, odbyliśmy x konsultacji telefonicznych i .... panowie olali sprawę. Przez nich mam miesiąc w plecy. maggie???? czy to P ? Piechowiak, znasz? nie nie znam, myslalam ze moze ten co ja polecalam:) A pro pos tych, co polecałaś mi... wszytsko mielismy uzgodnione, ale czekam na wycenę i... nie odbieraja telefonu od ponad tygodnia, masz do niego jakiś inny namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAM, SZUKAM PILNIE FIRMY OD TYNKÓW WEWNĘTRZNYCH, DZISIAJ RANO ZADZWONIŁ FACET W FIRMY EURO-TYNKI, Z KTÓRĄ BYŁEM UMÓWIONY 2 MIEŚ TEMU I POWIEDZIAŁ, ŻE NIE PRZYJDĄ ROBIĆ BO NABRALI TYLE ROBOTY, ŻE SIĘ NIE WYROBIĄ W TYM ROKU, ALE DOMYŚLAM SIĘ ŻE JUŻ WYBIERAJĄ TYLKO DOMKI POWYŻEJ 250 M2, ALE BYŁEM GŁUPI, ŻE NIE SPISAŁEM WCZEŚNIEJ UMOWY, ALE CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH TYLKO SZKODA,ŻE NA SWOICH Witam poniedziałkowo, współczuję . Niestety pisemna umowa to podstawa. Ja się tak przejechałam na kafelkarzach - z polecenia, wszystko ustnie domówiliśmy, odbyliśmy x konsultacji telefonicznych i .... panowie olali sprawę. Przez nich mam miesiąc w plecy. maggie???? czy to P ? Piechowiak, znasz? nie nie znam, myslalam ze moze ten co ja polecalam:) A pro pos tych, co polecałaś mi... wszytsko mielismy uzgodnione, ale czekam na wycenę i... nie odbieraja telefonu od ponad tygodnia, masz do niego jakiś inny namiar? on ma nowy numer zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ten dom powstal w DWA dni.... WOW!!! No to zapewne zamieszkaja do konca roku, jak chcieli. I bede miec sasiada. I cos w rodzaju drogi nawet niemce przyjechali. tiot plus dzwig i dwa dni im to zajelo....drugiego dnia dachowlke juz ukladali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts