maro74 19.10.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam wszystkich.Tomadyna widzę, że też robiłeś z solbetu na klej. Ja mam tak samo i z galerii widziałem, że zaczeliście zimą chyba w lutym , Napisz do jakich najniżsszych temperatur kleiliście bloczki, żeby nie zaszkodziło ścianom. Ja się trochę martwię o pogodę bo na worku jest że można kleić od +5 st. a perspektywy pogodowe nie najlepsze, jak pamiętasz no napisz jak to było u ciebie. Jak ktoś z forumowiczów też miał podobną sytuację to podpowiedzcie coś w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.10.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam wszystkich. Tomadyna widzę, że też robiłeś z solbetu na klej. Ja mam tak samo i z galerii widziałem, że zaczeliście zimą chyba w lutym , Napisz do jakich najniżsszych temperatur kleiliście bloczki, żeby nie zaszkodziło ścianom. Ja się trochę martwię o pogodę bo na worku jest że można kleić od +5 st. a perspektywy pogodowe nie najlepsze, jak pamiętasz no napisz jak to było u ciebie. Jak ktoś z forumowiczów też miał podobną sytuację to podpowiedzcie coś w temacie Kleiłem na "zimowy" klej firmy Alpol. Najważniejsze to by bloczki nie były zmrożone, pokryte lodem. Ja osobiście zacząłem murowanie jak już "teoretycznie" zima przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 19.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witajcie! Mam prośbę. Potrzebuję namiarów na speców od elewacji. Możecie kogoś polecić i podesłać namiar na priva? ps. wszystkim nowym budowniczym życzę powodzenia starym zresztą też żeby się nie wykończyli przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 19.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 i zostawialas ot tak sobie ?????? ciekawe...wiesz, bo mojego kierownika tez oszukala osoba z tego forum...nie zaplacila mu drugiej czesci umowionej kasy...mimo ze umawiala sie parokrotnie.... To może zróbmy listę "inwestorów" z forum. Będziemy rozliczać delikwentów na ognisku. Ja się nie boję. Odnośnie listy to Klaus zap....... na budowie i jak wczoraj wracałem z budowy o 23.00 to u niego jeszcze światło. Poproszę go by mi przesłał Wasze opinie spróbuję je wmontować na listę, choć też ciągle z czasem nie wyrabiam. To może zacząć przesyłać do Ciebie opinie i namiary. Dobrze byłoby poszerzyć opinię o datę, wtedy też jest to jakiś punkt odniesienia. Czekam na decyzję i wyślę kilka namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam wszystkich Trochę wyszliśmy na prostą po wyrzuceniu ekipy, o której tu pisałam. Z mężem się nie widuję, ale ... w przyszłym tygodniu będziemy malować na kolorowo pokoje. Powoli do przodu. A może ktoś poszukuje dwu-pokojowego mieszkania na Os. Bukowym ? Chętnie sprzedam Maggie : sprzedałaś mieszkanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A może ktoś poszukuje dwu-pokojowego mieszkania na Os. Bukowym ? Chętnie sprzedam Ja poszukuję ale koniecznie na tej lepszej stronie szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.10.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 To może zacząć przesyłać do Ciebie opinie i namiary. Dobrze byłoby poszerzyć opinię o datę, wtedy też jest to jakiś punkt odniesienia. Czekam na decyzję i wyślę kilka namiarów. Wysyłka do Klausa już przetestowana więc może korzystajmy z ustalonego kanału - dziś wysłałem mu prośbę o przesłanie do mnie Waszych komentarzy, jak znajdę chwilę to wstawię na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Liste ma Klaus . Ostatnio nie widac go na forum . Mi tez by sie przydala lista bo mam ale bardzo stara Ta lista nie jest wiarygodna niestety ci co okreslani jako ok już ok nie są a ci, którzy rzekomo niepolecani okazują się ok (bynajmniej część z nich co sprawdziłam) wydaje mi się, że to kwestia tzw "momentu" na tę chwilę komuś cos nie wyszło (źle dobrana ekipa, niewypłacalny inwestor, wtopione pieniądze itp.), w innym "momencie" sprawdza sie doskonale Sama prowadzę działalnośc usługową, gdzie zatrudniam ludzi i niestety mam coraz więcej nieuczciwych odbiorców. Mimo, iz profil moich działań jest spoza budowlanki to doskonale rozumiem te firmy, zasada ta sama - borykają sie i motają pomiędzy wymagającym klientem, który najchetniej nic by nie zapłacił (nie wspomnę o ciagłych zmianach w umowie i dodatkowych pracach mimo terminów i wiele wiele innych grzechów inwestorów o których tu sie nie pisze, bo jakże siebie oczerniać ), a pracownikami, których nie ma i którzy dyktuja warunki. Wielu z nas inwestorów chyba nie ma pojęcia co sie dzieje poza czubkiem naszego nosa Dlatego tak ważne jest abyśmy to my wydając o kimś opinię byli uczciwi i 10razy przemyśleli zanim coś napiszemy. Mnie i moją firmę oszukała osoba z naszego forum - nie zapłaciła za usługę, a sporo jest tej osoby komentarzy na liście i opinii na temat wykonawców. i zostawialas ot tak sobie ?????? ciekawe...wiesz, bo mojego kierownika tez oszukala osoba z tego forum...nie zaplacila mu drugiej czesci umowionej kasy...mimo ze umawiala sie parokrotnie.... Ja teraz już wiem "kto to taki" i wiem, że ta osoba nie jeden taki numer wykręciła, ale........szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam wszystkich Trochę wyszliśmy na prostą po wyrzuceniu ekipy, o której tu pisałam. Z mężem się nie widuję, ale ... w przyszłym tygodniu będziemy malować na kolorowo pokoje. Powoli do przodu. A może ktoś poszukuje dwu-pokojowego mieszkania na Os. Bukowym ? Chętnie sprzedam Maggie : sprzedałaś mieszkanko ? Musicie sprzedawać? A może lepiej wynająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 witam wszystkich Trochę wyszliśmy na prostą po wyrzuceniu ekipy, o której tu pisałam. Z mężem się nie widuję, ale ... w przyszłym tygodniu będziemy malować na kolorowo pokoje. Powoli do przodu. A może ktoś poszukuje dwu-pokojowego mieszkania na Os. Bukowym ? Chętnie sprzedam Maggie : sprzedałaś mieszkanko ? Witam, niestety nie sprzedałam. Ludzie przychodzą, oglądają, ale jak na razie nic konkretnego z tego nie wynika . A ja się już czuję jak etatowa sprzątaczka, bo w tej sytuacji nie można sobie pofolgować z codziennym bałaganikiem . A może ktoś szuka czteropokojowego na osiedlu Zawadzkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 To może zacząć przesyłać do Ciebie opinie i namiary. Dobrze byłoby poszerzyć opinię o datę, wtedy też jest to jakiś punkt odniesienia. Czekam na decyzję i wyślę kilka namiarów. Wysyłka do Klausa już przetestowana więc może korzystajmy z ustalonego kanału - dziś wysłałem mu prośbę o przesłanie do mnie Waszych komentarzy, jak znajdę chwilę to wstawię na listę. tomadyna, czy nowe komentarze dalej wysyłać do Klausa, czy można do Ciebie? Idziesz z budową jak burza, zaraz mnie dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 połaziłam wczoraj po kilku budowach w poszukiwaniu konteneru na moją działkę i poza katarem nic nie udało mi sie zdobyć.. czy ktoś z forumowiczów podjąłby sie zrobienia wc, albo zna osobe, która mogłaby sie tego podjąć? i poprosze jeszcze o podpowiedzi co do tego budynku tymczasowego - gdzie tanio kupię taki kontenerek czy garaz blaszak? Kasia, a spróbuj przewertować "Kontakt" - różne rzeczy ludzie sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ale dzisiaj zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 19.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja poszukuję ale koniecznie na tej lepszej stronie szczecina Dwupokojowe poddaszowe na Lukasinskiego (osiedle Horeszkow/Robaka) w II polowie przyszlego roku chetnie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaMarcin1719502044 19.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 martelia My też z bukowego A gdzie się budujesz? Również 2 pokojowe na bukowym do sprzedania od przyszłego roku Z tym sprzedawaniem to tak właśnie będzie wyglądać, wiecznie sprzątanie dla oglądających. Oby było tego jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 19.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Wielu z nas inwestorów chyba nie ma pojęcia co sie dzieje poza czubkiem naszego nosa Brawo W końcu ktoś to powiedział. I dodam jeszcze że wielu po zbudowaniu zachowuje się tak jakby byli alfą i omegą - razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts