master_am 23.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wstawka? nikt mi nigdzie takiej nie proponował.. ile to dodatkowo kosztuje? http://firmy.pkt.pl/firma/michalow__marek_michalczyszyn__ogrodzenia_betonowe__nadproza_c3p5MDdfODkyNV9CcmFteSwgb2dyb2R6ZW5pYSwga3JhdHlfX2FkczE=.html tu jest kontakt do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master_am 23.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/ogrodzenia-betonowe-producent-zachodniopomorskie-michalow-wegorzyno_1989506.html jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master_am 23.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/ogrodzenia-betonowe-producent-zachodniopomorskie-michalow-wegorzyno_1989506.html jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 23.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master_am 23.10.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 tam juz dzwoniłam i faktycznie jest na 1,75 nie wszystkie firmy takie rozwiązanie mają w swojej ofercie cały czas jednak cena mnie przerasta.. no to moja wina 175, ale tam pamietam było tanio, w pyrzycach np: było 2 razy drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam środkowo Podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Zaspałem trochę z izolacją balkonów, a tu się okazało że można wykonywać ją tylko pow. 10 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master_am 24.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam środkowo Podciągam bo grozi nam koniec łańcucha pokarmowego Zaspałem trochę z izolacją balkonów, a tu się okazało że można wykonywać ją tylko pow. 10 stopni. na pewno bedzzie jeszcze ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 24.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master_am 24.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a ja znowu męcze temat ogrodzenia.. mam 120 m do ogrodzenia betonowe wyniesie mnie ok. 7 tys. no i mam watpliwości co do wyglądu może lepiej jednak sztachety i drewienko? co polecacie? kupiłem ostatnio jakąs gazete i tam było o ogrodzeniach, jutro powiem Ci gdzie to bylo. Ale sztachety to taniej nie bedzie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a ja znowu męcze temat ogrodzenia.. mam 120 m do ogrodzenia betonowe wyniesie mnie ok. 7 tys. no i mam watpliwości co do wyglądu może lepiej jednak sztachety i drewienko? co polecacie? Jakoś nie mam przekonania do betonowych (względy estetyczne). Może jednak lepiej drewienko? A może siatka nie okaże się nadmiernie droga, a może częściowo obsadzić roślinami i stworzyć zieloną zaporę (gatunki szybko rosnące)? Wybór zależy od wielu czynników, między innymi od stylu budynku, terenu, sąsiedztwa, potencjalnych zagrożeń, posiadania zwierząt domowych itd, itd. Sama jednak musisz ocenić, co bardziej będzie pasować klimatem do reszty (domu) i co jest w zasięgu Twoich możliwości finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam Czy ktoś zakładał u siebie pompy ciepła jeśli tak możecie podzielić się swoimi spostrzeżeniami i ewentualnie podać koszty utrzymania (ogrzania domu) i urządzenia z montażem. Jakie firmy polecacie w okolicach Szczecina Przegryzałam temat w Climakomfort. Instalacja droga, na pewno nie zwróci się w sensownym czasie ale jest rozwiązaniem w przypadku braku dostępu do gazu ziemnego lub dla osób bez ograniczeń finansowych i nastawionych ekopozytywnie (też dyskusyjne). Dla mojego domu o powierzchni całkowitej około 280 m2 przy gruncie gliniasto - ilastym i dość wysokim poziomie wód gruntowych (korzystne), przy zastosowaniu kolektorów poziomych (tańsze) całkowity koszt instalacji, łącznie z drugą pompą ogrzewającą wodę użytkową, bez wykonywania podłogówki (która była już rozłożona) wyliczono ponad pół roku temu na około 70 tysięcy zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a ja mam pytanie dotyczące ogrodzenia betonowe, w częsci ażurowe na 1,5 m czy na 2 m lepiej zakupić? i gdzie w Szczecinie (tudziez okolicach) mozna je dostać?? w Stargardzie w Eko III są , ale dośc drogo, może gdzies są taniej.. przed Warzymicami w drodze do przeclawia jest producent ( wiecej nie znam szczegolow - jezdze tamtedy stad wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witam grupke...... Tomadyna......co Ty tak pedzisz na drodze??? ( szary peugeot kombi?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.10.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam po dłuższej przerwie. Podczas nieobecności udało mi się zmienić stan cywilny, a także wyrwać się na urlop budowlany zwany w tym przypadku podróżą poślubną. Po powrocie zastałem na budowie gotowe tynki oraz zamontowaną bramę garażową. Mamy już zatem zamknięty dom, niestety strasznie wilgotny i zimny, brr. Obecnie staram się nadrobić zaległości i zapewnić ciągłość budowy. Troche z tym urwanie głowy, ale tak to już bywa po urlopie. Mam nadzieje, że grupa pomoże mi ogarnąć pewne tematy. Potrzebuje:- kozy, piecyka gazowego lub czegokolwiek co pozwoli mi pracować wewnątrz mojego okrutnie zimnego domu. Jeśli ktoś ma na zbyciu bardzo prosze o kontakt.- sprawnej ekipy do obrobienia balkonów Za udzielenie pomocy przysługuje jak zawsze moja dozgonna wdzięczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bede sie budowal w Ploni... Ale nie sadze, bym zaczal wczesniej niz na latem przyszlego roku, lub za dwa. Nie spieszy mi sie... a chcialbym miec jak najwiecej rzeczy przemyslanych Pozdrawiam, Szymek Czyzbym mial przyjemnosc przywitac na forum sasiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 pozdrawiam popoludniowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam po dłuższej przerwie. Podczas nieobecności udało mi się zmienić stan cywilny, a także wyrwać się na urlop budowlany zwany w tym przypadku podróżą poślubną. Gratulacje i samych pomyślności w budowaniu podstawowej komórki społecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam, bimbelt, serdecznie gratuluję! Jak to, miesiąc miodowy, a Ty się do kozy będziesz przytulał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts