Maggie 24.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A propos: Jadę dziś Nowowiejską na Bezrzecze, a tu na środku drogi koza stoi - żywa . A pod naszą budowę to dziki podchodzą ! Znacie sposób na dzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A propos: Jadę dziś Nowowiejską na Bezrzecze, a tu na środku drogi koza stoi - żywa . A pod naszą budowę to dziki podchodzą ! Znacie sposób na dzika? na dzika? nie jestem fanem dziczyzny, ale dzika można na wiele sposobów przyrządzić najlepiej zgrać to z jakimś forumowym ogniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witam grupke...... Tomadyna......co Ty tak pedzisz na drodze??? ( szary peugeot kombi?) Staram się dogonić uciekający czas budowlany Choć dziś nie pędziłem bo miałem załadowany samochód. Raport budowlany: Udało mi się zamówić wreszcie barierki balkonowe Mam piękną skrzyneczkę z bezpiecznikami - Pan Bogumił S. i jego ekipa to mistrzostwo świata. W galerii pojawiły się nowe zdjęcia wreszcie widać całość elewacji (troszkę nam za żółty kolor - no cóż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 25.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam grupke...... Tomadyna......co Ty tak pedzisz na drodze??? ( szary peugeot kombi?) Staram się dogonić uciekający czas budowlany Choć dziś nie pędziłem bo miałem załadowany samochód. Raport budowlany: Udało mi się zamówić wreszcie barierki balkonowe Mam piękną skrzyneczkę z bezpiecznikami - Pan Bogumił S. i jego ekipa to mistrzostwo świata. W galerii pojawiły się nowe zdjęcia wreszcie widać całość elewacji (troszkę nam za żółty kolor - no cóż) Piekna elewacja. Jak mozesz, to pochwal sie kto ci robil blacharke na balkonie. Poszukuje kogos "na gwalt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 25.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam czwartkowo, czytam wątek na "wnętrzach" i zaczęłam wątpić. Do tej pory sądziłam, że zawsze najpierw kładzie się kafle w kuchni, a potem wstawia meble. Jak to jest u Was? Czy ktoś robił odwrotnie i czy lepiej wyszło? Płytki mają być małe, takie 10x10cm. Nie ukrywam, że liczę również na profesjonalną radę maro74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam wszystkich, kto się orientuje gdzie można najtaniej kupić styrodur?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 25.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jakie oświetlenie montowaliście w podbitce ?Wykonawca namawia mnie na zwykłe oprawy ledCo wy na to ?Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jakie oświetlenie montowaliście w podbitce ? Wykonawca namawia mnie na zwykłe oprawy led Co wy na to ? Jańcio trochę zimne jest takie oświetlenie, ale co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jakie oświetlenie montowaliście w podbitce ? Wykonawca namawia mnie na zwykłe oprawy led Co wy na to ? Jańcio jak dla mnie za słabe światło i za zimne. no i oprawa z ledami kosztuje ogromne pieniądze w porównaniu ze zwykłym halogenem. tyle, że zużywa dużo mniej prądu i teoretycznie jest dużo trwalsza.... ja mam zwykłe halogeny z castoramy, powymieniałem żarówki na lepszej jakości (te firmowe bardzo szybko się przepalają) i jestem zadowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A ja tkwie w temacie ogrodzenia.. z uporem maniaka poszukuję rozwiązania i takie oto mam wyliczenia: Castorama - sztachety ponad 5 zł/szt. (znajde gdzies taniej poza allegro??) Mam 120 m ogrodzenia co daje mi ok. 40 sztachet i jeden słupek na 3 m = ok. 250 zł/kpl dalej: 250 zł/kpl x 40 kpl. = 10 tys. + transport + malowanie + robocizna + podmurówka.. czy u stolarzy będzie mniej za sztachety? gdzie pytać? może zredukowac ilośc sztachet? (ale ile opcjonalnie?) betonowe wychodzi mniej (o ok. 3 tys.), ale i gorzej z montażem (droższa robocizna) i gorzej wygląda, no i termin oczekiwania na ich wykonanie jest dość długi Siatka nie sprawdziła się - drewniane belki połamane, siatka pogięta (wiatr, zwierzęta), pies sąsiada podkopuje się i siatka nie zakrywa mi brzydkiego widoku na warsztat, którego nie chcę widzieć. co proponujecie? jakieś namiary? (może byc na priv) zdecydowanie wolalabym sztachety niz betonowy plot- pomysl bardzo dlugo bedziesz na to patrzec.... widzialam tez takie ogrodzenia - dlugie surowe ciete drzewo ( zamocowane poziomo - pozniej zabejcowane - wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 mar28 odpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 25.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Proszę, poradźcie. Buduję Irmę. Obecnie kończę stawiać ściany i muszę położyć strop. Jakie macie więźby? Jeśli drewniane, to jakich wymiarów macie belki, te które zastępują HEB-y? i ile ich jest dwie czy trzy? Proszę pomocy, bo budowa mi stanie. Mój projektant ma coś tam wyliczone, ale wiem, że Wy już pod takimi Irmami mieszkacie i więźby macie drewniane. Proszę pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 25.10.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Proszę, poradźcie. Buduję Irmę. Obecnie kończę stawiać ściany i muszę położyć strop. Jakie macie więźby? Jeśli drewniane, to jakich wymiarów macie belki, te które zastępują HEB-y? i ile ich jest dwie czy trzy? Proszę pomocy, bo budowa mi stanie. Mój projektant ma coś tam wyliczone, ale wiem, że Wy już pod takimi Irmami mieszkacie i więźby macie drewniane. Proszę pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Proszę, poradźcie. Buduję Irmę. Obecnie kończę stawiać ściany i muszę położyć strop. Jakie macie więźby? Jeśli drewniane, to jakich wymiarów macie belki, te które zastępują HEB-y? i ile ich jest dwie czy trzy? Proszę pomocy, bo budowa mi stanie. Mój projektant ma coś tam wyliczone, ale wiem, że Wy już pod takimi Irmami mieszkacie i więźby macie drewniane. Proszę pomocy! Kamila juz ci odpisalam....zerknij na meila u mnie sa dwie kratownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Proszę, poradźcie. Buduję Irmę. Obecnie kończę stawiać ściany i muszę położyć strop. Jakie macie więźby? Jeśli drewniane, to jakich wymiarów macie belki, te które zastępują HEB-y? i ile ich jest dwie czy trzy? Proszę pomocy, bo budowa mi stanie. Mój projektant ma coś tam wyliczone, ale wiem, że Wy już pod takimi Irmami mieszkacie i więźby macie drewniane. Proszę pomocy! Kamila znalazlam swoj aneks z rysunkami technicznymi tych kratownic.( sa dwie) czekam zadzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 25.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tesko dzwonię i dzwonię, nie odbierasz. Czy wysłałaś mi dobry numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 25.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Teska dzwonię. Nie odbierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 25.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzwonię i dzwonię. nie moge sie dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka II 25.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzwonię i dzwonię. nie moge sie dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts