Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzisiaj szukalem stempli do ogrodzenia budowy sa ogloszenia w kontakcie ale zadzwonilem do nadlesnistwa i wychodzi ze taniej wyjdzie od nich. Jutro bede wiedzial ile, dzisiaj podal przyblizona cene. Z ogloszen stemple 2,5 m po 6-7 zl sztuka.

http://www.szczecin.lasy.gov.pl/strony/1/i/30012.php

To jak będziesz wiedział to daj znać

70 szt stempli do ogrodzenia 2,5 m to koszt okolo 200 zl. Jeden stempel to 0,012 kubika a kubik okolo 210 zl. Teraz sam mozesz sobie policzyc. Pytalem sie o dluzsze na strop ale on nie robi.

Ja mam 3 metrowe 90 sztuk moge sprzedac

daj namiary na siebie

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wieczorkowo, a właściwie nocnie :x

Właśnie wróciłem z budowy i tak jadę od 4 dni (start o 7.00 koniec jak padamy na pysk).

Za dwa dni powinna być pomalowana góra domu i wchodzi stolarz z podłogami, a ekipa zabiera się za dół domu. Dziś było wielkie „arylowanie” :roll:

Zostało już niewiele czasu, święta i sylwester muszą być w nowym domu.

Kominek już rozebrany :x i jutro ma się rozpocząć montaż od nowa, mam nadzieję że teraz jakość będzie zgodna z moimi oczekiwaniami.

Lecę spać bo jutro o 6.00 muszę wstać do roboty :evil:

Ja tez juz czuje potworne zmeczenie .

Dobrze ze juz niedlugo wylewki :D

witam

no to doszliśmy do dylematu okien drewnianych: urzędowski, ms czy kowalscy - jakieś porady??

ja nieustannie, z własnego doświadczenia - kowalscy

U mnie sa tez okna od Kowalskich

terminowo ,porzadne ,tam tylko 1 klamka do wymiany zobaczymy czy wymiena przy montazu drzwi .

tak wygladaja

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35c133872a6f2ab0.html

co do Urzedowskiego to kiedys byl znany z tego ze potrafil terminy niedotrzymywac do 2-3 miesiecy :-? niewiem jak teraz :lol:

Witam jeszcze wtorkowo,

u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego.

Łazienka na ukończeniu, zostało kilka poprawek :x i drobnych prac.

W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?"

Tylko mieszkanie wciąż niesprzedane... :(

Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec.

Pzd

Witam Grupe,

Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic.

Pozdrawiam, zyczac udanych wyborow.

ps:

bylo jeszcze pytanie o okna Kowalskich - ja zgodnym chorem z szydasem - dom powoli na ukonczeniu, ale jeszcze na takich profesjonalistow to nie trafilem. Po prostu mistrzostwo swiata pod kazdym wzgledem i warto za to zaplacic moze troche drozej.

Zona wrecz zakazala mi kupowac gdziekolwiek indziej inne rzeczy drewniane - parapety,drzwi wewnetrzne itp :)

Witam jeszcze wtorkowo,

u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego.

W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?"

Tez chcialbym miec taki problem ;)

U mnie kasa sie konczy, a zadnego mieszkania do sprzedania nie mam. Na wykonczeniowke trzeba bedzie zarobic.

Witam jeszcze wtorkowo,

Tez chcialbym miec taki problem ;)

U mnie kasa sie konczy, a zadnego mieszkania do sprzedania nie mam. Na wykonczeniowke trzeba bedzie zarobic.

Kasa z kredytu się już skończyła :-? . Teraz zapożyczyliśmy się gdzie się da, mam nadzieję, że przejściowo ... :roll:

Czytałam w Twoim blogu, że masz już nowy adres? Fajnie :)

Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec.

Pzd

Witam Grupe,

Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic.

:)

Witam,

dzieki za opinie.Tez mialam mieszane uczucia po rozmowie wstepnej.

Czy jest szansa na rozmowe z kolezanka z Kobylanki bo ja tes tam sie buduje?

Musze podjac decyzje do konca listopada co do ekipy od co i cwu.

Pozdrawiam

Pzd

Witam Grupe,

:)

Witam,

dzieki za opinie.Tez mialam mieszane uczucia po rozmowie wstepnej.

Czy jest szansa na rozmowe z kolezanka z Kobylanki bo ja tes tam sie buduje?

Musze podjac decyzje do konca listopada co do ekipy od co i cwu.

Pozdrawiam

no trzeba dodać ze jednak z najdroższych firm... pomijając już nawet ów brak elastyczności..

pozdrawiam

m.