maro74 06.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dzisiaj szukalem stempli do ogrodzenia budowy sa ogloszenia w kontakcie ale zadzwonilem do nadlesnistwa i wychodzi ze taniej wyjdzie od nich. Jutro bede wiedzial ile, dzisiaj podal przyblizona cene. Z ogloszen stemple 2,5 m po 6-7 zl sztuka. http://www.szczecin.lasy.gov.pl/strony/1/i/30012.php To jak będziesz wiedział to daj znać 70 szt stempli do ogrodzenia 2,5 m to koszt okolo 200 zl. Jeden stempel to 0,012 kubika a kubik okolo 210 zl. Teraz sam mozesz sobie policzyc. Pytalem sie o dluzsze na strop ale on nie robi.Ja mam 3 metrowe 90 sztuk moge sprzedac daj namiary na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akon1 06.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec. Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GłupiJasio 06.11.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Słuchaj jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia a jedynie głupie i nic nie wnoszace uwagi to zachowaj je dla siebie Ja tylko rozmazyłem się, że zaówarzysz... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jak dlugo moze bolec po wyrwaniu zeba do czasu wzięcia tabletki p-bólowej plus jakieś 30 minut No, chyba że się zrobi suchy zębodół. Wtedy przerąbane na dłużej. U mnie chybo tak bylo po tygodniu ciaglego bolu dopiero dochodze do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam wieczorkowo, a właściwie nocnie Właśnie wróciłem z budowy i tak jadę od 4 dni (start o 7.00 koniec jak padamy na pysk). Za dwa dni powinna być pomalowana góra domu i wchodzi stolarz z podłogami, a ekipa zabiera się za dół domu. Dziś było wielkie „arylowanie” Zostało już niewiele czasu, święta i sylwester muszą być w nowym domu. Kominek już rozebrany i jutro ma się rozpocząć montaż od nowa, mam nadzieję że teraz jakość będzie zgodna z moimi oczekiwaniami. Lecę spać bo jutro o 6.00 muszę wstać do roboty Ja tez juz czuje potworne zmeczenie . Dobrze ze juz niedlugo wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Potrzebuje siatki zbrojeniowej z preta fi 3. Moze ktos widzial w jakiejs hurtowni ?? Dzisiaj obdzwonilem hurtownie stali i nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 witam no to doszliśmy do dylematu okien drewnianych: urzędowski, ms czy kowalscy - jakieś porady?? ja nieustannie, z własnego doświadczenia - kowalscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Potrzebuje siatki zbrojeniowej z preta fi 3. Moze ktos widzial w jakiejs hurtowni ?? Dzisiaj obdzwonilem hurtownie stali i nie maja. Duzo siatek mial centrostal( chyba nazywa sie Szczecinek a miesci sie niedaleko Castoramy ) tel 091-4624310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 witam no to doszliśmy do dylematu okien drewnianych: urzędowski, ms czy kowalscy - jakieś porady?? ja nieustannie, z własnego doświadczenia - kowalscy U mnie sa tez okna od Kowalskich terminowo ,porzadne ,tam tylko 1 klamka do wymiany zobaczymy czy wymiena przy montazu drzwi . tak wygladaja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35c133872a6f2ab0.html co do Urzedowskiego to kiedys byl znany z tego ze potrafil terminy niedotrzymywac do 2-3 miesiecy niewiem jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam jeszcze wtorkowo, u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego. Łazienka na ukończeniu, zostało kilka poprawek i drobnych prac. W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?" Tylko mieszkanie wciąż niesprzedane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 07.11.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec. Pzd Witam Grupe, Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic. Pozdrawiam, zyczac udanych wyborow. ps: bylo jeszcze pytanie o okna Kowalskich - ja zgodnym chorem z szydasem - dom powoli na ukonczeniu, ale jeszcze na takich profesjonalistow to nie trafilem. Po prostu mistrzostwo swiata pod kazdym wzgledem i warto za to zaplacic moze troche drozej. Zona wrecz zakazala mi kupowac gdziekolwiek indziej inne rzeczy drewniane - parapety,drzwi wewnetrzne itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 07.11.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam jeszcze wtorkowo, u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego. Łazienka na ukończeniu, zostało kilka poprawek i drobnych prac. W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?" Tylko mieszkanie wciąż niesprzedane... Tez chcialbym miec taki problem U mnie kasa sie konczy, a zadnego mieszkania do sprzedania nie mam. Na wykonczeniowke trzeba bedzie zarobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam jeszcze wtorkowo, u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego. Łazienka na ukończeniu, zostało kilka poprawek i drobnych prac. W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?" Tylko mieszkanie wciąż niesprzedane... Tez chcialbym miec taki problem U mnie kasa sie konczy, a zadnego mieszkania do sprzedania nie mam. Na wykonczeniowke trzeba bedzie zarobic. Kasa z kredytu się już skończyła . Teraz zapożyczyliśmy się gdzie się da, mam nadzieję, że przejściowo ... Czytałam w Twoim blogu, że masz już nowy adres? Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 07.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jesli ktos ma namiary na sprawdzone firmy kominkowe spoza listy, to bede bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akon1 07.11.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec. Pzd Witam Grupe, Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic. Pozdrawiam, zyczac udanych wyborow. Witam, dzieki za opinie.Tez mialam mieszane uczucia po rozmowie wstepnej. Czy jest szansa na rozmowe z kolezanka z Kobylanki bo ja tes tam sie buduje? Musze podjac decyzje do konca listopada co do ekipy od co i cwu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.11.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam wszystkich akon1-zobacz czy doszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.11.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec. Pzd Witam Grupe, Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic. Pozdrawiam, zyczac udanych wyborow. Witam, dzieki za opinie.Tez mialam mieszane uczucia po rozmowie wstepnej. Czy jest szansa na rozmowe z kolezanka z Kobylanki bo ja tes tam sie buduje? Musze podjac decyzje do konca listopada co do ekipy od co i cwu. Pozdrawiam no trzeba dodać ze jednak z najdroższych firm... pomijając już nawet ów brak elastyczności.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witajcie. Pozdrawiam wszystkich którzy nas pamiętają! I wszystkich pozostałych też Gdzie można zamówić na wymiar blat marmurowy do łazienki? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witajcie. Pozdrawiam wszystkich którzy nas pamiętają! I wszystkich pozostałych też Gdzie można zamówić na wymiar blat marmurowy do łazienki? Z góry dziękuję. W każdym zakładzie kamieniarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts