tomek i ania 07.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam wieczorkiemz kąd braliście, jeśli była taka potrzeba ziemię do wyrównania terenu na działeczkach względnie do obsypania fundamentu, potrzebuję 3 może 4 wywrotki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 07.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam wieczorkiem z kąd braliście, jeśli była taka potrzeba ziemię do wyrównania terenu na działeczkach względnie do obsypania fundamentu, potrzebuję 3 może 4 wywrotki, pozdrawiam Ja dzisiaj bralem piasek do fundamentow od firmy Arleks. Wiem ze woza rowniez czarnoziem. 0501 154 308. Dzisiaj wiec ubili piasek, jutro zamierzaja jeszcze raz poskakac. W piatek zalewanie plyty i stan zero bedzie zakonczony bryta dzieki za namiar ale dzwonilem wiele razy i bylo zajete. Pozniej w czasie pracy wypadlo z glowy jutro jeszcze raz spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 07.11.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec. Pzd Witam Grupe, Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic. Pozdrawiam, zyczac udanych wyborow. Witam, dzieki za opinie.Tez mialam mieszane uczucia po rozmowie wstepnej. Czy jest szansa na rozmowe z kolezanka z Kobylanki bo ja tes tam sie buduje? Musze podjac decyzje do konca listopada co do ekipy od co i cwu. Pozdrawiam Nr telefonu wysle na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akon1 07.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dzieki Mirlandia. Czekam i pozdrawiam. Miraska tez dziekuje, doszedl priv(jesli chodzi o drugi).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam Wszystkich. Czy majac wyprowadzone w domu kominki wentylacyjne rowniez trzeba robic kominek pomiedzy domem i szambem . Czy macie jakies pomocne uwagi przy montazu szamba .Czy ocieplaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 08.11.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich, ponowię pytanie odnośnie wolnej ekipy do skończenia stanu surowego jeśli ktoś ma kogoś do polecenia i akurat wolnego to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Gdzie oprocz Castoramy dostane metalowe polki,drabinki i inne elementy do zabudowy garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich. Mam pytanie. Czy ktoś ostatnio korzystał z sewisu kotłów Viessmann? Na przykład robił przegląd roczny? Próbowałem się dzisiaj dodzwonić do firmy Techsan, która robiła przegląd w poprzednim roku, ale niestety bez powodzenia, natomiast na stronie Viessmanna na całe województwo jest wskazana tylko jedna firma "Zakład Usług Projektowych Janusz Hubeczek" z Pilchowa., może ktoś korzystał z ich usług i może się podzielić wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 08.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Gdzie oprocz Castoramy dostane metalowe polki,drabinki i inne elementy do zabudowy garderoby Hurtownia MAT na powstańców wlkp. wjazd w podwórze mają full akcesorii do kuchni ale i da szaf też pewnie cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam Wszystkich. Czy majac wyprowadzone w domu kominki wentylacyjne rowniez trzeba robic kominek pomiedzy domem i szambem . Czy macie jakies pomocne uwagi przy montazu szamba .Czy ocieplaliscie My jak montowaliśmy szambo ni dawaliśmy żadnych dodatkowych kominów wentylacyjnych, ocieplać też nie ocieplaliśmy, do tej pory nie mielismy żadnych problemów z szambem (oprócz tego, że czasem trzeba opróżniać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Gdzie oprocz Castoramy dostane metalowe polki,drabinki i inne elementy do zabudowy garderoby Hurtownia MAT na powstańców wlkp. wjazd w podwórze mają full akcesorii do kuchni ale i da szaf też pewnie cos jest Dzieki moze w tygodniu uda mi sie odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 WitamPodnosze i sie chwale. Dzisiaj zalali chudziak i stan zero zakonczony. Dzisiaj pogoda nie rozpieszczala. Zobaczymy czy pogoda pozwoli zaczac stawiac sciany od poniedzialku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 10.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 WITAM, MOGŁA BY TA ZIMA TROSZECZKĘ SIĘ OPÓŹNIĆ, POŁOWA TYNKÓW W ŚRODKU ZROBIONA A TU MRÓZ ZAGLĄDA, KUPIŁEM 3 FARELKI I KOZĘ ALE I BEZ OCIEPLONEGO DACHU TEMPERATURA I TAK SIĘ NIE PODNOSI, A WEŁNA PRZYJEDZIE DOPIERO WE CZWARTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 10.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam współtowarzyszy trudów ponoszonych w imię póżniejszej radości z komfortu posiadania wymarzonego domku. Znowu pytam, gdzie w Szczecinie mozna kupic ładną - nie wyglądajaca jak halogen budowlany - lampę nad drzwi od zewnatrz włączająca się na czujnki ruchu czy cos podobnego, w każdym razie włączająca się gdy ktos podchodzi. Widziałam w jednym sklepie elektrycznym ale wyglądała własnie jak lampa robocza. I może jakieś fajne latarenki ogrodowe, są teraz jakies automatycze cuda ale nie mam rozeznania. Ja z kolei moge podpowiedziec, że duzy wybór oświetlenia pokojowego i łazienkowego jest przy pętli 8 na Gumieńcach, tam sa tez meble. Widziałam kilka ciekawych wzorów tylko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 10.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam współtowarzyszy trudów ponoszonych w imię póżniejszej radości z komfortu posiadania wymarzonego domku. Znowu pytam, gdzie w Szczecinie mozna kupic ładną - nie wyglądajaca jak halogen budowlany - lampę nad drzwi od zewnatrz włączająca się na czujnki ruchu czy cos podobnego, w każdym razie włączająca się gdy ktos podchodzi. Widziałam w jednym sklepie elektrycznym ale wyglądała własnie jak lampa robocza. I może jakieś fajne latarenki ogrodowe, są teraz jakies automatycze cuda ale nie mam rozeznania. Ja z kolei moge podpowiedziec, że duzy wybór oświetlenia pokojowego i łazienkowego jest przy pętli 8 na Gumieńcach, tam sa tez meble. Widziałam kilka ciekawych wzorów tylko tam. proponuję kupić osobno czujnik ruchu i lampeczkę, ja mam tak w planach i już położyłem kable osobno do czujnika i światełek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 10.11.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dzięki ale jak potem łączysz ten czujnik z lampą, sama tego nie zrobię więc będę musiała wytłumaczyc elektrykowi jak to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dzięki ale jak potem łączysz ten czujnik z lampą, sama tego nie zrobię więc będę musiała wytłumaczyc elektrykowi jak to zrobic. jeśli musisz tłumaczyć elektrykowi takie rzeczy, to jak najszybciej zmień elektryka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.11.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja z kolei moge podpowiedziec, że duzy wybór oświetlenia pokojowego i łazienkowego jest przy pętli 8 na Gumieńcach, tam sa tez meble. Widziałam kilka ciekawych wzorów tylko tam. Czy to jest gdzieś w pobliżu Selfy i salonu firmowego Koła? Pamiętasz nazwę sklepu? Witam już niedzielnie. U mnie w tym tygodniu przybyły podłogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 11.11.2007 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam Poszukuję wykonawcy schodów zbrojonych,betonowych Opieszałosć mojego wykonawcy zmusza mnie do szukania innego fachowcy do zrobienia schodów,bez nich nie mogę zakończyc wszystkich scianiek działowych i rozpoczęcia tynkowania Wszelkie informacje proszę kierować na Priv. P.S Dziękuje za jakąkolwiek pomoc w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 11.11.2007 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam współtowarzyszy trudów ponoszonych w imię póżniejszej radości z komfortu posiadania wymarzonego domku. Znowu pytam, gdzie w Szczecinie mozna kupic ładną - nie wyglądajaca jak halogen budowlany - lampę nad drzwi od zewnatrz włączająca się na czujnki ruchu czy cos podobnego, w każdym razie włączająca się gdy ktos podchodzi. Widziałam w jednym sklepie elektrycznym ale wyglądała własnie jak lampa robocza. I może jakieś fajne latarenki ogrodowe, są teraz jakies automatycze cuda ale nie mam rozeznania. Ja z kolei moge podpowiedziec, że duzy wybór oświetlenia pokojowego i łazienkowego jest przy pętli 8 na Gumieńcach, tam sa tez meble. Widziałam kilka ciekawych wzorów tylko tam. W Leroi Merlin są podobne lamy do tej http://i3.tinypic.com/71qtn9s.jpg a wygląda lepiej od zwykłych halogenów.Lub na tej stronce moze cos się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts