Asia i Robert 11.11.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam. U nas ciągle załatwianie papierków i wydaje się, że do wiosny już tak mało czasu zostało. . Nasza pani architekt jest z tych co trzeba poganiać i ciągle kontrolować. Było tanio i dużo czasu. Zostało już tylko tanio. Będziemy teraz załatwiać ZUD-y. Pozdrowienia dla wszystkich. Asia i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 11.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 witam no to doszliśmy do dylematu okien drewnianych: urzędowski, ms czy kowalscy - jakieś porady?? ja nieustannie, z własnego doświadczenia - kowalscy LEBOS Człuchów ceny 2x nizsze jakość - dla mnie b OK zamawiałem tez drzwi drewniane - 2,5 x tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 11.11.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam jeszcze wtorkowo, u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego. Łazienka na ukończeniu, zostało kilka poprawek i drobnych prac. W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?" Tylko mieszkanie wciąż niesprzedane... podłogi - jakie i kto - szukam do parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.11.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam jeszcze wtorkowo, u mnie robią się podłogi, dziś zamówiłam też schody u polecanego tu na forum p.Korzeniowskiego. Łazienka na ukończeniu, zostało kilka poprawek i drobnych prac. W jakich sklepach można zobaczyć w większym wyborze galanterię łazienkową - różne wieszaczki na ręczniki, rolki itp?" Tylko mieszkanie wciąż niesprzedane... podłogi - jakie i kto - szukam do parkietu Parkiet - też , na poddaszu. Na razie ułożony, czeka na cyklinowanie. Po zakończeniu prac podzielę się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 11.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Maggie Czy to jest gdzieś w pobliżu Selfy i salonu firmowego Koła? Pamiętasz nazwę sklepu? Jest to po tej samej stronie co Koło ale wcześniej ,na samym rogu tej ulicy i Ku Słońcu, trudno nie zauważyc, najpierw jest salon oświetleniowy - widac wystawę , dalej sie wchodzi i są meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Anna, dzięki, pewnie się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.11.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 witam wszystkich jejku ale nasze forum puściutkie - mam pytanie z działu elektryki-ile sie płaci za montaż gniazdek -w roku 2006 wołał pan 7 zł -niestety berker może jest dobry ale nawet pan z hurtowni nie umiał zamontowac i zrobił 2 razy zwarcie-chodzi o właczniki podświetlane a ja wymagałam od męża żeby to zrobił migusiem-z reszta nie ma kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.11.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam wszystkich, faktycznie ostatnio coś u nas pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 12.11.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 witam wszystkich jejku ale nasze forum puściutkie - mam pytanie z działu elektryki-ile sie płaci za montaż gniazdek -w roku 2006 wołał pan 7 zł -niestety berker może jest dobry ale nawet pan z hurtowni nie umiał zamontowac i zrobił 2 razy zwarcie-chodzi o właczniki podświetlane a ja wymagałam od męża żeby to zrobił migusiem-z reszta nie ma kłopotu A na czym polega problem z montazem tych wlacznikow? Moze sproboj do Grzegorza Walczaka z listy zadzwonic, moze bedzie ci umial pomoc. Sympatyczny czlowiek i nie zdziera. Forum ostatnio rzeczywiscie ciche jest. Ja widze dwie mozliwe przyczyny: 1. Wiekszosc pokonczyla budowy. 2. Wiekszosc zapadla w sen zimowy. A moze i jedno i drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 o 19 tej bedzie elektryk pomontowac najbardziej kłłopotliwe bajerki dlatego chciałam by na bieżąco z cenami ale niestet odzew jest zerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 12.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 o 19 tej bedzie elektryk pomontowac najbardziej kłłopotliwe bajerki dlatego chciałam by na bieżąco z cenami ale niestet odzew jest zerowy witaj, ja myślę że są też osoby które chciały by Ci pomóc, ale nie mają pojęcia bo to jeszcze przed nimi, np.JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam wieczorkowo melduję że Was podczytuję , ale z pisaniem już ciężko. w weekendzik z żoną pojechaliśmy sobie wypocząć do Barlinka, ale od dziś już ponownie na wysokich obrotach. Gosia zamówiła meble do kuchni i AGD, właśnie rozpoczął się montaż podłogi na piętrze, a w czwartek wchodzi stolarz i montuje schody. Dziś załatwiałem jeszcze spawanie aluminiowej konstrukcji do kuchni i latałem za blachą nierdzewną stalową. Potrzebuję namiarów osobę która jest w stanie na miejscu wykonać piaskowanie lustra (wzór z szablonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dziś załatwiałem jeszcze spawanie aluminiowej konstrukcji do kuchni i latałem za blachą nierdzewną stalową. Witam, a co to za konstrukcja i do czego będzie służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dziś załatwiałem jeszcze spawanie aluminiowej konstrukcji do kuchni i latałem za blachą nierdzewną stalową. Witam, a co to za konstrukcja i do czego będzie służyć? A to wymysły mojej żony i "wizjonerki" w kuchni na aluminiwej konstrukcji będzie wspierał się blat "barku", a w łazience lewitować będzie półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 13.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 witam wieczorkiem, w życiu bym nie przypuszczał że woda ma tak ogromną siłę niszczenia i wypłukiwania wszystkiego co jej stanie na drodze jak widziałem dzisiaj na mojej i sąsiada działce, panowie z Calbudu chcąc wymienić mały zaworek u sąsiada w studni z licznikiem z wodą uszkodzili główną rurę, która idzie do drugiej wioski akurat przez nasze działki , w jakieś 20 min. miałem już niezłe jeziorko na działce, sąsiadowi woda wdarła się do garażu, ogólnie gorszych chwil grozy od początku budowy nie przeżyłem. Sprawę drenażu miałem przesunąć do wiosny, ale po dzisiejszym dniu nawet jak bym miał sam kopać to do końca listopada muszę zrobić, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 13.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 witamja dalej w temacie okien - ma ktoś okna urzędowskiego?? jakieś uwagi?? skąd braliście?? i rolety zewnętrzne - skąd?? jakie?? czy też od dilera urzedowskich?? chciałbym z centralnym sterowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 14.11.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.11.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam środowo, aLien, zobacz na priv tomek i ania, niezły horror przeżyliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 14.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dzięki Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 14.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? Byle nie Termoinstal Bud II - tylko w gadaniu sa dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts