urszulak 14.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? Ja też poproszę .Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 14.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? To ja też poproszę .Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akon1 14.11.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? Ja też poproszę .Dziękuję Ja tez bardzo poprosze.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 15.11.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Maggie,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 witam grupke.... ktos pytal o lampke halogenowa...ja ma z catoramy - niemiecjiej firmy - kosztuje jedna cos okolo 200 zł....sa biale i czarne... nad wejsciem do domku mam wiszaca od kompletu ogrodowego...moja polowa dorobila czujnik i jest oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.11.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam U nas ekipa zaczęła murować ściany parteru, a ja z niepokojem obserwuje pogodę. Na jednym z wątków na tym forum polecili tą stronkę http://polish.wunderground.com/global/stations/12205.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam U nas ekipa zaczęła murować ściany parteru, a ja z niepokojem obserwuje pogodę. Na jednym z wątków na tym forum polecili tą stronkę http://polish.wunderground.com/global/stations/12205.html ja używam tego http://weather.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php?gm=Dobra&pow=policki&woj=ZP często aktualizują i sprawdza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam U nas ekipa zaczęła murować ściany parteru, a ja z niepokojem obserwuje pogodę. Na jednym z wątków na tym forum polecili tą stronkę http://polish.wunderground.com/global/stations/12205.html ja używam tego http://weather.icm.edu.pl/gpp/meteogram.php?gm=Dobra&pow=policki&woj=ZP często aktualizują i sprawdza się Pogoda z ICM-u jest całkowicie numeryczna i się sprawdza przeważnie dla najbliższych 24 h. Później już mogą być niespodzianki. Ale to we wszystkich. Ach ten efekt motyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 15.11.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? To ja też poproszę .Dziękuję. Witam Wszystkich, z uwagi na kończący się proces budowy własnego lokum mam chroniczny brak czasu na udzielanie sie na forum ale staram sie przynajmniej regularnie obserwować co się dzieje. W temacie ogrzewanie z czystym sumieniem mogę polecić firmę Remus na ul. Wojska Polskiego nr domu chyba 215 ale nie jestem pewien (obok kortów tenisowych) tel. 091- 43-16-027. U mnie zakładalii piec kondensacyjny, zbiornik na wodę (300L), kominek z płaszcem wodnym, podłogówka prawie po całości i 3 grzejniki w pokojach gdzie są panele. Wszystko zrobione świetnie, bez żadnych poprawek i działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeeF 15.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam wszystkich budujących w okolicach Szczecina!Dopinam sprawy papierkowe i obecnie szukam wykonawcy. Wstępnie rozmawiałem z przedstawicielem firmy PPHU Drewbud. Stąd też moje pytanie. Czy ktoś z Was już z nimi budował lub ma jakieś informacje? Pozdrawiam,Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam, ponawiam pytanie sprzed kilkunastu dni: Szukam sprawdzonej firmy przeprowadzkowej: panowie do noszenia mebli + meblowóz. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 15.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam, ponawiam pytanie sprzed kilkunastu dni: Szukam sprawdzonej firmy przeprowadzkowej: panowie do noszenia mebli + meblowóz. Możecie kogoś polecić? znajomy korzystał z ich usług i było ok. mam tylko numer- 601780473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 15.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 skad wziąć tanie kruszywo na utwardzenie drogi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 16.11.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 skad wziąć tanie kruszywo na utwardzenie drogi?? WITAM I PODŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA, PODOBNO GDZIEŚ NA TAMIE POMORZAŃSKIEJ KTOŚ MA, ALE NIE WIEM GDZIE DOKŁADNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.11.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 16.11.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 WITAM !!!! Czytam i czytam i zazdroszczę ze juz macie tyle za sobą !!!My jesteśmy na etapie wstępnych rozmów z panem budowlancem za ile zrobi stan surowy zamknięty???Chcemy zacząc gdzieś w maj-czerwiec.Na pewno sie orientujecie ile u nas budowlańcy biora ???? Dodam ze dom jest dośc spory bo dwupokoleniowyhttp://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=170&unset=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.11.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam, tomek i ania, dzięki Ponieważ więcej osób pyta o kontakt do instalatora, podaję publicznie: Firma Kuzo, tel. 600 372 437 Dwóch panów robiło u mnie instalację wodną, kanalizacyjną, gazową, grzewczą (podłogówka + kaloryfery) razem z piecem. Kompetentni, solidni i cenowo rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.11.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 witam wszystkich Maggie : rozumiem, że Wasze święta już w nowym domu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 witam wszystkich Maggie : rozumiem, że Wasze święta już w nowym domu ? pozdrawiam może nawet i trochę przed świętami Jak tam u Was? Już na walizkach? Dziękuję za odpowiedzi na mój apel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 hej, my jeszcze nie na walizkach, na razie wykańczamy. Sądzę, że wyprowadzka nastąpi ok. 10 XII. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts