Asia i Robert 17.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam Czy koś może podać mi namiary na firmę która kompleksowo zajmuje się instalacjami grzewczymi. Potrzebuje zrobić komplet tzn. kominek z płaszczem wodnym do tego piec gazowy kondensacyjny + podłogówka + grzejniki w sypialniach. Jaką firmę polecacie? To i ja się dołączę do pytania. Jak widać to trudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.11.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witamjeżeli chodzi o instalacje grzewcze i cały pozostały bałagan to u mnie robiła firma Elgro z Dąbia .... przyzwoicie namiary powinny byc na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 17.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu.Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks?I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 17.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 witam , włąśnie jestem po zakupie wełny na poddasze - URSA SF 35/GR. 18CM, pewien Pan w Dębnie sprzedaje rolka 103 zł(4 m.kw), wydaje mi się że dobra cena, ogłoszenie jest w kontakcie, ale jak ktoś chce to podam nr , jeszcze miał trochę,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 17.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Paweł _Ania- my planujemy zacząć maj -czerwiec i też zdecydowliśmy się na suporeks.Z tego co wiem to sporo osób korzysta z niego . Co do hyrtowni to jeszcze zieleni w tym jesteśmy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Paweł _Ania- my planujemy zacząć maj -czerwiec i też zdecydowliśmy się na suporeks.Z tego co wiem to sporo osób korzysta z niego . Co do hyrtowni to jeszcze zieleni w tym jesteśmy !!! Ja buduję z Solbetu na klej. Kupowałem na Allegro od gościa ze Szczecina, dał mi najlepszą cenę. Z budowania w tego mkateriału jestem bardzo zadowolny. Łatwy w obróbce i można praktycznie każdy kawałek wykorzystać co przy ceramice nie jest juz takie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam wieczorkowo Dziś kolejny dzień walki na budowie. Na piętrze podłoga położona - już jesteśmy zadowoleni z efektu, a jeszcze nie jest wycyklinowana i zaolejowana. Dziś udało się stolarzowi położyć 7 schodów, jutro dalsze schody, a we wtorek powinny być skończone wraz z barierkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich budujących w okolicach Szczecina! Dopinam sprawy papierkowe i obecnie szukam wykonawcy. Wstępnie rozmawiałem z przedstawicielem firmy PPHU Drewbud. Stąd też moje pytanie. Czy ktoś z Was już z nimi budował lub ma jakieś informacje? Pozdrawiam, Tomek. w Koscinie buduje drewbud....bynajmniej jest reklama na budowanym budynku...domy z drewbudu... a kto jest tam szefem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu. Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks? I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Hurtownia jest w samej dobrej- na wylocie niestety nie mam numeru tel.ale trafic tam latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 niedzielnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu. Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks? I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Hurtownia jest w samej dobrej- na wylocie niestety nie mam numeru tel.ale trafic tam latwo W samej Dobrej sa 3 hurtownie: Bimar - materialy na stan surowy plus drzewo Budmaster - glownie materialy na stan surowy WodKan - specjalizacja wodno-kanalizacyjna ale maja tez inne materialy Budmaster oferuje matrial z transportem, co jest dosc korzystne. W sobote dowozilem material ze szczecina. Kosztowal 450 zl. Natomiast za transport krzyczeli 150 zl !! Udalo mi sie w rodzinie zalatwic transport, ale szukajac materialow liczcie transport. WodKan rowniez dowozil mi material na budowe. (styropian i rury PCV) Z Bimaru nie korzystalem nie bylo potrzeby, wiec nie wiem jak jest z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji na wiosnę. Pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.11.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu. Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks? I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Hurtownia jest w samej dobrej- na wylocie niestety nie mam numeru tel.ale trafic tam latwo W samej Dobrej sa 3 hurtownie: Bimar - materialy na stan surowy plus drzewo Budmaster - glownie materialy na stan surowy WodKan - specjalizacja wodno-kanalizacyjna ale maja tez inne materialy a nawet 4, bo jest jeszcze hurtownia koło stacji benzynowej (jak zwykle nie pamiętam jak się nazywa), też z materiałami na stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 szydas zerknij na privka[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.11.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 szydas zerknij na privka zerknąłem, twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu. Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks? I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Hurtownia jest w samej dobrej- na wylocie niestety nie mam numeru tel.ale trafic tam latwo W samej Dobrej sa 3 hurtownie: Bimar - materialy na stan surowy plus drzewo Budmaster - glownie materialy na stan surowy WodKan - specjalizacja wodno-kanalizacyjna ale maja tez inne materialy a nawet 4, bo jest jeszcze hurtownia koło stacji benzynowej (jak zwykle nie pamiętam jak się nazywa), też z materiałami na stan surowy To wlasnie jest Budmaster. Czyli jeszcze jakas pominelem. Gdzie ta czwarta sie znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.11.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu. Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks? I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Hurtownia jest w samej dobrej- na wylocie niestety nie mam numeru tel.ale trafic tam latwo W samej Dobrej sa 3 hurtownie: Bimar - materialy na stan surowy plus drzewo Budmaster - glownie materialy na stan surowy WodKan - specjalizacja wodno-kanalizacyjna ale maja tez inne materialy a nawet 4, bo jest jeszcze hurtownia koło stacji benzynowej (jak zwykle nie pamiętam jak się nazywa), też z materiałami na stan surowy To wlasnie jest Budmaster. Czyli jeszcze jakas pominelem. Gdzie ta czwarta sie znajduje ? hmmm... to może jednak 3 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 18.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam weekendowo! Planujemy budowe domu na Lipiec, zastanawiamy sie nad budowaniem z suporeksu. Czy ktos z Was budowal dom i uzyl wlasnie suporeks? I czy ktos zna hurtownie blisko Dobrej. Pozdrawiam Hurtownia jest w samej dobrej- na wylocie niestety nie mam numeru tel.ale trafic tam latwo Witam Wielkie dzieki za odpowiedz. Tak pytalem w tej hurtowni w Dobrej ale oni niestety suporeksu nie maja w sprzedazy. znalazlem przedstawiciela Solbetu w Szczecinie na Santockie 39, musze tam popytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 18.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich. Nasza pani Archtekt doprowadza nas do szału. Wniosek na zudy miała złożyć w zeszłym tygodniu ostatecznie (w zasadzie to 3 tygodnie temu po kilkukrotnym przekładaniu terminu) i pomimo, że powiedziała, że jest złożony to jutro chcemy żeby pokazała nam potwierdzenie. Ostatnio ciężko się do niej dodzwonić i cokolwiek dowiedzieć. Zastanawiamy się nad tym żeby zabrać jej projekt i uciekać do kogoś innego, tylko problem do kogo - tak na ostatnią chwilę. Może ma ktoś namiar na szybkiego architekta do adaptacji. Poza tym miała zająć się odrolnieniem działki ale coś zapomniała . A teraz się zastanawia, czy można odrolić tylko część działki, na której stoi dom. Może ktoś z Was odrolniał i wie, czy to jest możliwe takie częściwe odrolnienie. Na pewno dopiszę ją na listę Klausa, bo jestem w szoku, że można tak zwodzić. Wniosek o pozwolenie miała złożyć we wrześniu .... . Pozdrawiam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich. A teraz się zastanawia, czy można odrolić tylko część działki, na której stoi dom. Może ktoś z Was odrolniał i wie, czy to jest możliwe takie częściwe odrolnienie. Pozdrawiam. Asia można tak zrobić, my też tak mamy - odralnia się tylko tę część działki która będzie zabudowana. dzięki temu płaci się niższy podatek od nieruchomości czy jakiś tam. ale widzę, że architekci już do końca się rozbestwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts