Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich

Prosze o rade gdzie najlepiej zamówic więźbe dachową. Napewno macie doswiadczenie w tym wzgledzie wiecie gdzie jest ona w rozsądnej cenie i wmiare dobrej jakości z góry dziekuje.

Witam

Ja dzisiaj zamówiłem więźbę w Elgeronie, cena 800 zl za kubik. Kilka osób z forum brało. U kudry cena byłą wyższa, ponadto mój wykonawca narzekał na Kudre.

ja brałem ze słwlandu i mogę polecić - cena bezkonkurencyjna, jakoś ok i jako jedyni bezproblemowo wycieli nam grube przekroje bez dopłaty!!

witam wszystkich

Prosze o rade gdzie najlepiej zamówic więźbe dachową. Napewno macie doswiadczenie w tym wzgledzie wiecie gdzie jest ona w rozsądnej cenie i wmiare dobrej jakości z góry dziekuje.

Witam

Ja dzisiaj zamówiłem więźbę w Elgeronie, cena 800 zl za kubik. Kilka osób z forum brało. U kudry cena byłą wyższa, ponadto mój wykonawca narzekał na Kudre.

ja brałem ze słwlandu i mogę polecić - cena bezkonkurencyjna, jakoś ok i jako jedyni bezproblemowo wycieli nam grube przekroje bez dopłaty!!

ja brałem w lipcu u Kudry na Ku Słońcu i nie narzekam, co dziwne w Mierzynie chcieli 800 zł a na Ku Słońcu płaciłem 760. Jak im powiedziałem, że tam jest taniej i czy nie ma możliwości trochę zejścia z ceny to mnie zbyli głupimi uśmieszkami, także odradzam ten skład.

witam wszystkich

Witam

ja brałem w lipcu u Kudry na Ku Słońcu i nie narzekam, co dziwne w Mierzynie chcieli 800 zł a na Ku Słońcu płaciłem 760. Jak im powiedziałem, że tam jest taniej i czy nie ma możliwości trochę zejścia z ceny to mnie zbyli głupimi uśmieszkami, także odradzam ten skład.

Jak można zauważyć co osoba to opinia. Tyle czy u Kudry masz transport w cenie ??

WITAM

MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ OD WYLEWEK?

Witam Wszystkich .

Bralam niedawno Ferlasa z listy .Wydaje mi sie ze porzadnie jest zrobione i terminowo .Duzo taniej niz Bejnarowicz bo ten chcial zaporowa cene az 45 zl metr :lol:

To ile płaciłaś ??

Samo wylewanie (bez styropianu ) zbrojenie w garazu niecale 30 zl :lol:

wył. z pr. rolnej robi geodeta na podstawie rys. od architekta (gdzie będzi stał dom, gdzie będzie bruk itp.) do tego potrzebne sa dok. z Urzędu - m.in. inf. o pochodzeniu gleby, geodeta wyznacza ile m2 zostaje wyłączone, dok. idą w komplecie do Urzędu i na tej podstawie - decyzja z działu środowiskowego

Jesli podpisałes umowę z arch. na całośc usługi to on pewnie ma układy z jakimś geodetą, który to załatwia.

Faktycznie dzisiaj się dowiadywałam u geodety i on musi przeprowadzić podział na podstawie położenia domu na działce. Dzieki Szydas i Kasiastargard. Asia

Witam .

Czy ktos z Was robil ostatnio podloge na legarach z czego i jakie sa koszty .

Co dawaliscie miedzy legary :lol:

Ja właśnie robię drewnianą podłogę ale nie na legarach tylko 22mm deski klejone bezpośrednio do podłoża (podobnie jak parkiet)

Po ile tak wychodza deski i robocizna .Czym wykanczasz