Maggie 19.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Poszukuje transportu do stali waga około 3,5 tony długość 12 m. a do forumowicza kombi dzwoniłaś? Kilka osób z grupy korzystało z jego usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Poszukuje transportu do stali waga około 3,5 tony długość 12 m. a do forumowicza kombi dzwoniłaś? Kilka osób z grupy korzystało z jego usług Nie dzwonilem bo na liscie napisane ze przewozi max 1,5 t. Wiec wyszłoby ze 3 kursy. Jutro zadzwonię i sie spytam czy coś sie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 WITAM MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ OD WYLEWEK? Witam Wszystkich . Bralam niedawno Ferlasa z listy .Wydaje mi sie ze porzadnie jest zrobione i terminowo .Duzo taniej niz Bejnarowicz bo ten chcial zaporowa cene az 45 zl metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 19.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam wszystkich Prosze o rade gdzie najlepiej zamówic więźbe dachową. Napewno macie doswiadczenie w tym wzgledzie wiecie gdzie jest ona w rozsądnej cenie i wmiare dobrej jakości z góry dziekuje. Witam Ja dzisiaj zamówiłem więźbę w Elgeronie, cena 800 zl za kubik. Kilka osób z forum brało. U kudry cena byłą wyższa, ponadto mój wykonawca narzekał na Kudre. ja brałem ze słwlandu i mogę polecić - cena bezkonkurencyjna, jakoś ok i jako jedyni bezproblemowo wycieli nam grube przekroje bez dopłaty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.11.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 WITAM MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ OD WYLEWEK? Witam Wszystkich . Bralam niedawno Ferlasa z listy .Wydaje mi sie ze porzadnie jest zrobione i terminowo .Duzo taniej niz Bejnarowicz bo ten chcial zaporowa cene az 45 zl metr To ile płaciłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 19.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 WITAM MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ OD WYLEWEK? Witam Wszystkich . Bralam niedawno Ferlasa z listy .Wydaje mi sie ze porzadnie jest zrobione i terminowo .Duzo taniej niz Bejnarowicz bo ten chcial zaporowa cene az 45 zl metr dzięki , zadzwonię do obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 19.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam wszystkich Prosze o rade gdzie najlepiej zamówic więźbe dachową. Napewno macie doswiadczenie w tym wzgledzie wiecie gdzie jest ona w rozsądnej cenie i wmiare dobrej jakości z góry dziekuje. Witam Ja dzisiaj zamówiłem więźbę w Elgeronie, cena 800 zl za kubik. Kilka osób z forum brało. U kudry cena byłą wyższa, ponadto mój wykonawca narzekał na Kudre. ja brałem ze słwlandu i mogę polecić - cena bezkonkurencyjna, jakoś ok i jako jedyni bezproblemowo wycieli nam grube przekroje bez dopłaty!! ja brałem w lipcu u Kudry na Ku Słońcu i nie narzekam, co dziwne w Mierzynie chcieli 800 zł a na Ku Słońcu płaciłem 760. Jak im powiedziałem, że tam jest taniej i czy nie ma możliwości trochę zejścia z ceny to mnie zbyli głupimi uśmieszkami, także odradzam ten skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witam wszystkich Prosze o rade gdzie najlepiej zamówic więźbe dachową. Napewno macie doswiadczenie w tym wzgledzie wiecie gdzie jest ona w rozsądnej cenie i wmiare dobrej jakości z góry dziekuje. Witam Ja dzisiaj zamówiłem więźbę w Elgeronie, cena 800 zl za kubik. Kilka osób z forum brało. U kudry cena byłą wyższa, ponadto mój wykonawca narzekał na Kudre. ja brałem ze słwlandu i mogę polecić - cena bezkonkurencyjna, jakoś ok i jako jedyni bezproblemowo wycieli nam grube przekroje bez dopłaty!! ja brałem w lipcu u Kudry na Ku Słońcu i nie narzekam, co dziwne w Mierzynie chcieli 800 zł a na Ku Słońcu płaciłem 760. Jak im powiedziałem, że tam jest taniej i czy nie ma możliwości trochę zejścia z ceny to mnie zbyli głupimi uśmieszkami, także odradzam ten skład. Jak można zauważyć co osoba to opinia. Tyle czy u Kudry masz transport w cenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 WITAM MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ OD WYLEWEK? Witam Wszystkich . Bralam niedawno Ferlasa z listy .Wydaje mi sie ze porzadnie jest zrobione i terminowo .Duzo taniej niz Bejnarowicz bo ten chcial zaporowa cene az 45 zl metr To ile płaciłaś ?? Samo wylewanie (bez styropianu ) zbrojenie w garazu niecale 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam Wszystkich. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.11.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 wył. z pr. rolnej robi geodeta na podstawie rys. od architekta (gdzie będzi stał dom, gdzie będzie bruk itp.) do tego potrzebne sa dok. z Urzędu - m.in. inf. o pochodzeniu gleby, geodeta wyznacza ile m2 zostaje wyłączone, dok. idą w komplecie do Urzędu i na tej podstawie - decyzja z działu środowiskowego Jesli podpisałes umowę z arch. na całośc usługi to on pewnie ma układy z jakimś geodetą, który to załatwia. Faktycznie dzisiaj się dowiadywałam u geodety i on musi przeprowadzić podział na podstawie położenia domu na działce. Dzieki Szydas i Kasiastargard. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam . Czy ktos z Was robil ostatnio podloge na legarach z czego i jakie sa koszty . Co dawaliscie miedzy legary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.11.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam . Czy ktos z Was robil ostatnio podloge na legarach z czego i jakie sa koszty . Co dawaliscie miedzy legary Ja właśnie robię drewnianą podłogę ale nie na legarach tylko 22mm deski klejone bezpośrednio do podłoża (podobnie jak parkiet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a ja z innej beczki Mam pytanie odnosnie : czy ktos kupujac nowa pralke nie wie co zrobic ze stara???? jest potrzebujaca rodzina...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 pozdrawiam wtorkowo! tez wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witam, a gdzie można kupić, w atrakcyjnej cenie, drewno do kominka, do natychmiastowego palenia ? Czy teraz kupić drewno, które miałoby sezonować czy kiedy zrobić to najlepiej ? A tak w ogóle to o co chodzi z sezonowaniem drewna do kominka ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 20.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 matam Co do narzekania to mowil ze miesza drewno sosnowe ze swierkowym. dziękuje, będę patrzec co dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 20.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witam, szukam fachowca do ocieplenia poddasza i ogólnie od regipsów, polecicie kogoś?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam . Czy ktos z Was robil ostatnio podloge na legarach z czego i jakie sa koszty . Co dawaliscie miedzy legary Ja właśnie robię drewnianą podłogę ale nie na legarach tylko 22mm deski klejone bezpośrednio do podłoża (podobnie jak parkiet) Po ile tak wychodza deski i robocizna .Czym wykanczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts