Maggie 23.11.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kamień mi dziś spadł z serca - pięciu chłopa wtaszczyło wąskimi schodami granitowy blat do łazienki i umieściło na miejscu. Udało się! Na poddaszu kończą się robić podłogi, na parterze finiszują płytkarze, w poniedziałek montaż drzwi wewnętrznych ... i swieta w domku? Chyba zdecydowanie przed świętami. Ja już nie mogę doczekać się przeprowadzki! tomek i ania, najpierw wielkie sprzątanie, dopiero potem zdjęcia do galerii bimbelt, może na Wielkanoc się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 23.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 WITAM MOŻECIE POLECIĆ KOGOŚ OD WYLEWEK? oczywiscie p. Bejnarowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 witam wszystkich, melduję, że wczoraj podpisałam akt notarialny : sprzedaż mieszkania Teraz pozostały 3 tygodnie do wyprowadzki a jeszcze mnóstwo do zrobienia. Pozdrawiam Maggie : u mnie też w poniedziałek montaż drzwi wewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 23.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witam piatkowo Mam pytanie do doswiadczonych forumowiczow : chodzi o drzwi wejsciowe zewnetrzne, w naszym projekcie sa drzwi z doswietleniami bocznymi, otwor przeznaczony na dzwi to az 180cm, koszt takich drzwi to ok. 7-9tys. i moze latwiej sie przez nie wlamac Co o tym myslicie, moze lepiej zamienic je na standardowe drzwi wejsciowe np. 90-tki? http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=elewacje&sid=m4433893798b7f Z gory dziekuje za Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 A gdzie oprocz Media Marktu mozna kupic antene i tunery . Wiecie chodzi mi o fachowa porade bryta, najprościej pogadać z fachowcem, co doradzi i wszystko zrobi nam robił p. Maciek, wszystko wytłumaczył, zrobił tak jak chcieliśmy, i chyba wcale niedrogo (1200 pln za robociznę, anteny, switch, skrzynkę etc) tel. 505362289 Dzieki Telefon zapisalam pogadam jeszcze z moim elektrykiem czy tez zalozy hej wszystkim Bryta-sasiadko z prawobrzeża -u nas dzisiaj był pan/panowie i zakładali antene i cyfrowy polsat(1 miesiac dodatkowo wszystkie programy za darmo i nowa promocja -nie płacisz przez 5 mcy)-na słonecznym miedzy heliosami jest sklepik ,,KĄTEK,,-miła obsługa,montaż gniazdek i całą reszta polecam- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 23.11.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witam piatkowo Mam pytanie do doswiadczonych forumowiczow : chodzi o drzwi wejsciowe zewnetrzne, w naszym projekcie sa drzwi z doswietleniami bocznymi, otwor przeznaczony na dzwi to az 180cm, koszt takich drzwi to ok. 7-9tys. i moze latwiej sie przez nie wlamac Co o tym myslicie, moze lepiej zamienic je na standardowe drzwi wejsciowe np. 90-tki? http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=elewacje&sid=m4433893798b7f Z gory dziekuje za Wasze opinie Witajcie, U mnie w projekcie mialem otwor drzwiowy na 2m szerokosci. Nie spodobalo nam sie to i zmniejszylismy do 1.40m, tak aby wyszlo jedno doswietle. Oczywiscie sa domy, do ktorych pasuja wielkie i reprezentacyjne drzwi. Z kolei,moim skromnym zdaniem, drzwi wejsciowe powinny być w jakiś sposob zaakcentowane, dlatego uwazam ze 90cm to ciut za malo. To moze skrzydlo na 100cm? czyli otwór na jakies 115 cm. U nas wyszło tak: http://www.album.astral.pl/album/fotos/5569/2/5194/12.jpeg pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Kamień mi dziś spadł z serca - pięciu chłopa wtaszczyło wąskimi schodami granitowy blat do łazienki i umieściło na miejscu. Udało się! Na poddaszu kończą się robić podłogi, na parterze finiszują płytkarze, w poniedziałek montaż drzwi wewnętrznych ... i swieta w domku? Chyba zdecydowanie przed świętami. Ja już nie mogę doczekać się przeprowadzki! tomek i ania, najpierw wielkie sprzątanie, dopiero potem zdjęcia do galerii bimbelt, może na Wielkanoc się uda? Nie ma innej mozliwosci. Jak dzisiaj zobaczylem posadzki, to od razu sie chcialem wprowadzic Pieknie sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 24.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Poradźcie proszę, jaka membranę-folię kupić pod dachówkę ceramiczną (jakiej firmy i gdzie) tak, żeby cenowo było rozsadnie i jakościowo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 niedzielnie witam...i podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam piatkowo Mam pytanie do doswiadczonych forumowiczow : chodzi o drzwi wejsciowe zewnetrzne, w naszym projekcie sa drzwi z doswietleniami bocznymi, otwor przeznaczony na dzwi to az 180cm, koszt takich drzwi to ok. 7-9tys. i moze latwiej sie przez nie wlamac Co o tym myslicie, moze lepiej zamienic je na standardowe drzwi wejsciowe np. 90-tki? http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=elewacje&sid=m4433893798b7f Z gory dziekuje za Wasze opinie Witajcie, U mnie w projekcie mialem otwor drzwiowy na 2m szerokosci. Nie spodobalo nam sie to i zmniejszylismy do 1.40m, tak aby wyszlo jedno doswietle. Oczywiscie sa domy, do ktorych pasuja wielkie i reprezentacyjne drzwi. Z kolei,moim skromnym zdaniem, drzwi wejsciowe powinny być w jakiś sposob zaakcentowane, dlatego uwazam ze 90cm to ciut za malo. To moze skrzydlo na 100cm? czyli otwór na jakies 115 cm. U nas wyszło tak: http://www.album.astral.pl/album/fotos/5569/2/5194/12.jpeg ładne drzwi.... ja mam 90 z witarzem i tez wygladaja dobrze pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam piatkowo Mam pytanie do doswiadczonych forumowiczow : chodzi o drzwi wejsciowe zewnetrzne, w naszym projekcie sa drzwi z doswietleniami bocznymi, otwor przeznaczony na dzwi to az 180cm, koszt takich drzwi to ok. 7-9tys. i moze latwiej sie przez nie wlamac Co o tym myslicie, moze lepiej zamienic je na standardowe drzwi wejsciowe np. 90-tki? http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=elewacje&sid=m4433893798b7f Z gory dziekuje za Wasze opinie Witajcie, U mnie w projekcie mialem otwor drzwiowy na 2m szerokosci. Nie spodobalo nam sie to i zmniejszylismy do 1.40m, tak aby wyszlo jedno doswietle. Oczywiscie sa domy, do ktorych pasuja wielkie i reprezentacyjne drzwi. Z kolei,moim skromnym zdaniem, drzwi wejsciowe powinny być w jakiś sposob zaakcentowane, dlatego uwazam ze 90cm to ciut za malo. To moze skrzydlo na 100cm? czyli otwór na jakies 115 cm. U nas wyszło tak: http://www.album.astral.pl/album/fotos/5569/2/5194/12.jpeg ładne drzwi.... ja mam 90 z witarzem i tez wygladaja dobrze pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 A gdzie oprocz Media Marktu mozna kupic antene i tunery . Wiecie chodzi mi o fachowa porade bryta, najprościej pogadać z fachowcem, co doradzi i wszystko zrobi nam robił p. Maciek, wszystko wytłumaczył, zrobił tak jak chcieliśmy, i chyba wcale niedrogo (1200 pln za robociznę, anteny, switch, skrzynkę etc) tel. 505362289 tez zapisalam...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 no to ja teraz trochę podniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 25.11.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam,Mam prosbe, poszukuje namiarów na ludzi którzy robią solidnie kominy a bardziej może o takie które dobrze obkładają kominy klinkierem. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.11.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam, Mam prosbe, poszukuje namiarów na ludzi którzy robią solidnie kominy a bardziej może o takie które dobrze obkładają kominy klinkierem. Z góry dziękuję. może być ciężko, bo z reguły robi to ekipa od stanu surowego.... nie słyszałem o żadnej ekipie tylko od kominów chyba, że chodzi tylko o klinkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam szydas ile kosztował cię orientacyjnie 1 m ogrodzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam szydas ile kosztował cię orientacyjnie 1 m ogrodzenia ?? ten z siatki z podmurówką niecałe 100 pln/mb. klinkier 2,50 za cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam szydas ile kosztował cię orientacyjnie 1 m ogrodzenia ?? ten z siatki z podmurówką niecałe 100 pln/mb. klinkier 2,50 za cegłę Rozumiem ze 2,5 to cena materialu+robocizna. A co z podmurówką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam szydas ile kosztował cię orientacyjnie 1 m ogrodzenia ?? ten z siatki z podmurówką niecałe 100 pln/mb. klinkier 2,50 za cegłę Rozumiem ze 2,5 to cena materialu+robocizna. A co z podmurówką ?? nie do końca - 2,50 to robocizna, cegła coś koło 2,60, do tego zaprawa i fuga. podmurówkę, a właściwie fundament robiłem sam, za beton wyszło jakieś 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam szydas ile kosztował cię orientacyjnie 1 m ogrodzenia ?? ten z siatki z podmurówką niecałe 100 pln/mb. klinkier 2,50 za cegłę Rozumiem ze 2,5 to cena materialu+robocizna. A co z podmurówką ?? nie do końca - 2,50 to robocizna, cegła coś koło 2,60, do tego zaprawa i fuga. podmurówkę, a właściwie fundament robiłem sam, za beton wyszło jakieś 1500 Oki nie mialem pojecia ile kosztuje klinkierowka, to dopiero przedemna. A na jaka glebokosc zalales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts