szydas 25.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam szydas ile kosztował cię orientacyjnie 1 m ogrodzenia ?? ten z siatki z podmurówką niecałe 100 pln/mb. klinkier 2,50 za cegłę Rozumiem ze 2,5 to cena materialu+robocizna. A co z podmurówką ?? nie do końca - 2,50 to robocizna, cegła coś koło 2,60, do tego zaprawa i fuga. podmurówkę, a właściwie fundament robiłem sam, za beton wyszło jakieś 1500 Oki nie mialem pojecia ile kosztuje klinkierowka, to dopiero przedemna. A na jaka glebokosc zalales ?? pod słupkami jest 60 cm, reszta 35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 26.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam, Mam prosbe, poszukuje namiarów na ludzi którzy robią solidnie kominy a bardziej może o takie które dobrze obkładają kominy klinkierem. Z góry dziękuję. może być ciężko, bo z reguły robi to ekipa od stanu surowego.... nie słyszałem o żadnej ekipie tylko od kominów chyba, że chodzi tylko o klinkier Kominy sa, razem z klinkierem zrobione tylko żle klinkier zrobili i teraz coś muszę z tym zrobić, ta ekipa mówi że będzie dobrze i poprawiają już miesiąc i efektów nie widać. tak jak mówisz bardziej poszukuję ekipy dobrej od klinkieru którzy by to zrobili dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam poniedziałkowo Już zaczynam mieć trochę przesyt budową to chyba wynik tempa które na koniec roku przyszło trzymać.Schody obłożone od dziś rozpoczyna się cyklinowanie podłóg, na koniec tygodnia montują drzwi wewnętrzne na piętrze. Łazienka górna powinna być też do tego czasu skończona. Dziś też powinni zamontować barierki na balkonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 witam Toamdyna...i swieta w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam poniedziałkowo Już zaczynam mieć trochę przesyt budową to chyba wynik tempa które na koniec roku przyszło trzymać. Schody obłożone od dziś rozpoczyna się cyklinowanie podłóg, na koniec tygodnia montują drzwi wewnętrzne na piętrze. Łazienka górna powinna być też do tego czasu skończona. Dziś też powinni zamontować barierki na balkonach. Witam, dobrze CIę rozumiem - ja też już kończę chyba siłą rozpędu. Dobrze, że to ostatni tydzień, bo już sił i cierpliwości brakuje. Parkiety na poddaszu gotowe, zostały tylko listwy do położenia. Parkieciarz spisał się na medal . Gorzej z drzwiami wewnętrznymi - jedna para na pewno do reklamacji, drugą muszę jeszcze jutro obejrzeć przy dziennym świetle Kafelkarz kończy - i w łazience i w wc zostało parę drobniejszych prac, myślę, że też do końca tygodnia będzie po wszystkim. Schody będą środa-czwartek Umyłam okna, odczyściłam kominek, kupiłam świąteczny świecznik. Tata zrobił furtkę i porządniejszą bramę wjazdową - na docelowe ogrodzenie niestety musimy poczekać, aż sprzedamy mieszkanie. Tego nam jeszcze do szczęścia brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A gdzie oprocz Media Marktu mozna kupic antene i tunery . Wiecie chodzi mi o fachowa porade bryta, najprościej pogadać z fachowcem, co doradzi i wszystko zrobi nam robił p. Maciek, wszystko wytłumaczył, zrobił tak jak chcieliśmy, i chyba wcale niedrogo (1200 pln za robociznę, anteny, switch, skrzynkę etc) tel. 505362289 Dzieki Telefon zapisalam pogadam jeszcze z moim elektrykiem czy tez zalozy hej wszystkim Bryta-sasiadko z prawobrzeża -u nas dzisiaj był pan/panowie i zakładali antene i cyfrowy polsat(1 miesiac dodatkowo wszystkie programy za darmo i nowa promocja -nie płacisz przez 5 mcy)-na słonecznym miedzy heliosami jest sklepik ,,KĄTEK,,-miła obsługa,montaż gniazdek i całą reszta polecam- Witam Wszystkich Tez myslalam o Polsacie .Czy masz moze do nich jakis telefon abym dopytala o szczegoly . Czy od umowy do montazu jest jest jakies czekanie na zamontowanie anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.11.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A gdzie oprocz Media Marktu mozna kupic antene i tunery . Wiecie chodzi mi o fachowa porade bryta, najprościej pogadać z fachowcem, co doradzi i wszystko zrobi nam robił p. Maciek, wszystko wytłumaczył, zrobił tak jak chcieliśmy, i chyba wcale niedrogo (1200 pln za robociznę, anteny, switch, skrzynkę etc) tel. 505362289 Dzieki Telefon zapisalam pogadam jeszcze z moim elektrykiem czy tez zalozy hej wszystkim Bryta-sasiadko z prawobrzeża -u nas dzisiaj był pan/panowie i zakładali antene i cyfrowy polsat(1 miesiac dodatkowo wszystkie programy za darmo i nowa promocja -nie płacisz przez 5 mcy)-na słonecznym miedzy heliosami jest sklepik ,,KĄTEK,,-miła obsługa,montaż gniazdek i całą reszta polecam- Witam Wszystkich Tez myslalam o Polsacie .Czy masz moze do nich jakis telefon abym dopytala o szczegoly . Czy od umowy do montazu jest jest jakies czekanie na zamontowanie anteny hej-termin jest króciutki ale zależny od pogody-dzisiaj jak byłam po umowe to umawiał sie pan z gosciem na jutro ale u nas jeden dzien wczesniej był na rozeznaniu co bedzie konkretnie potrzebne-tel.-091-4643759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.11.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dzieki Miraska . Zapisalam i przedzwonie Czy macie moze namiary na brykiety drzewne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A kuku! Co u Was? Dawno mnie nie było, bo czas cały zabiera mi moja córeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A gdzie oprocz Media Marktu mozna kupic antene i tunery . Wiecie chodzi mi o fachowa porade bryta, najprościej pogadać z fachowcem, co doradzi i wszystko zrobi nam robił p. Maciek, wszystko wytłumaczył, zrobił tak jak chcieliśmy, i chyba wcale niedrogo (1200 pln za robociznę, anteny, switch, skrzynkę etc) tel. 505362289 Dzieki Telefon zapisalam pogadam jeszcze z moim elektrykiem czy tez zalozy hej wszystkim Bryta-sasiadko z prawobrzeża -u nas dzisiaj był pan/panowie i zakładali antene i cyfrowy polsat(1 miesiac dodatkowo wszystkie programy za darmo i nowa promocja -nie płacisz przez 5 mcy)-na słonecznym miedzy heliosami jest sklepik ,,KĄTEK,,-miła obsługa,montaż gniazdek i całą reszta polecam- Witam Wszystkich Tez myslalam o Polsacie .Czy masz moze do nich jakis telefon abym dopytala o szczegoly . Czy od umowy do montazu jest jest jakies czekanie na zamontowanie anteny hej-termin jest króciutki ale zależny od pogody-dzisiaj jak byłam po umowe to umawiał sie pan z gosciem na jutro ale u nas jeden dzien wczesniej był na rozeznaniu co bedzie konkretnie potrzebne-tel.-091-4643759 A co trzeba mieć do podpisania umowy? Bo myślę o tym by na gwiazdkę kupić moim Rodzicom z opłaconym abonamentem na rok. Tylko nie wiem jakich formalności wymagają przy podpisaniu umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 I mam jeszcze jedno pytanie:Czy ktoś coś wie na temat prywatnego gimnazjum w Dąbiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.11.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A gdzie oprocz Media Marktu mozna kupic antene i tunery . Wiecie chodzi mi o fachowa porade bryta, najprościej pogadać z fachowcem, co doradzi i wszystko zrobi nam robił p. Maciek, wszystko wytłumaczył, zrobił tak jak chcieliśmy, i chyba wcale niedrogo (1200 pln za robociznę, anteny, switch, skrzynkę etc) tel. 505362289 Dzieki Telefon zapisalam pogadam jeszcze z moim elektrykiem czy tez zalozy hej wszystkim Bryta-sasiadko z prawobrzeża -u nas dzisiaj był pan/panowie i zakładali antene i cyfrowy polsat(1 miesiac dodatkowo wszystkie programy za darmo i nowa promocja -nie płacisz przez 5 mcy)-na słonecznym miedzy heliosami jest sklepik ,,KĄTEK,,-miła obsługa,montaż gniazdek i całą reszta polecam- Witam Wszystkich Tez myslalam o Polsacie .Czy masz moze do nich jakis telefon abym dopytala o szczegoly . Czy od umowy do montazu jest jest jakies czekanie na zamontowanie anteny hej-termin jest króciutki ale zależny od pogody-dzisiaj jak byłam po umowe to umawiał sie pan z gosciem na jutro ale u nas jeden dzien wczesniej był na rozeznaniu co bedzie konkretnie potrzebne-tel.-091-4643759 A co trzeba mieć do podpisania umowy? Bo myślę o tym by na gwiazdkę kupić moim Rodzicom z opłaconym abonamentem na rok. Tylko nie wiem jakich formalności wymagają przy podpisaniu umowy? dowód osobisty-teraz płacilismy za dekoder tylko a abonament dopiero zaczynamy płacic od 26 kwietnia-umowa na 2 lata witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A hej-termin jest króciutki ale zależny od pogody-dzisiaj jak byłam po umowe to umawiał sie pan z gosciem na jutro ale u nas jeden dzien wczesniej był na rozeznaniu co bedzie konkretnie potrzebne-tel.-091-4643759 A co trzeba mieć do podpisania umowy? Bo myślę o tym by na gwiazdkę kupić moim Rodzicom z opłaconym abonamentem na rok. Tylko nie wiem jakich formalności wymagają przy podpisaniu umowy? dowód osobisty-teraz płacilismy za dekoder tylko a abonament dopiero zaczynamy płacic od 26 kwietnia-umowa na 2 lata witam wszystkich Aha, no to podejdę kupić ale chyba dopiero w połowie grudnia, tak żeby Rodzice mieli jak najdłużej abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 witam Toamdyna...i swieta w nowym domku? Takie są założenia, ale jak będzie czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 27.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam Pochwale sie Ściany parteru prawie wybudowane, Prawie bo jest różnica poziomów między garażem a domem i po wylaniu stropu nad garażem domurują jedna warstwę bloczków. Zdjęcia w galerii. Od jutra będą stal kręcić, na poniedziałek planowane jest wylanie stropu nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 28.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Pochwale sie Ściany parteru prawie wybudowane, Prawie bo jest różnica poziomów między garażem a domem i po wylaniu stropu nad garażem domurują jedna warstwę bloczków. Zdjęcia w galerii. Od jutra będą stal kręcić, na poniedziałek planowane jest wylanie stropu nad garażem. TRZYMAMY KCIUKI, ŻEBY MROZU NIE BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 28.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Pochwale sie Ściany parteru prawie wybudowane, Prawie bo jest różnica poziomów między garażem a domem i po wylaniu stropu nad garażem domurują jedna warstwę bloczków. Zdjęcia w galerii. Od jutra będą stal kręcić, na poniedziałek planowane jest wylanie stropu nad garażem. TRZYMAMY KCIUKI, ŻEBY MROZU NIE BYŁO Wlasnie, tego oczekuje . Sprawdzanie pogody to obecnie podstawowa czynnosc dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 28.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Czy ktoś z szanownych forumowiczów malował tikkuriląInteresuje mnie czy Optyvią V po zagruntowaniu ścian wystarczy pomalować raz czy zacząć liczyć się z kosztami. Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A hej-termin jest króciutki ale zależny od pogody-dzisiaj jak byłam po umowe to umawiał sie pan z gosciem na jutro ale u nas jeden dzien wczesniej był na rozeznaniu co bedzie konkretnie potrzebne-tel.-091-4643759 A co trzeba mieć do podpisania umowy? Bo myślę o tym by na gwiazdkę kupić moim Rodzicom z opłaconym abonamentem na rok. Tylko nie wiem jakich formalności wymagają przy podpisaniu umowy? dowód osobisty-teraz płacilismy za dekoder tylko a abonament dopiero zaczynamy płacic od 26 kwietnia-umowa na 2 lata witam wszystkich Aha, no to podejdę kupić ale chyba dopiero w połowie grudnia, tak żeby Rodzice mieli jak najdłużej abonament teraz jest promocja..za grosze dekoder z dyskiem..i abonament pol roku gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Czy ktoś z szanownych forumowiczów malował tikkurilą Interesuje mnie czy Optyvią V po zagruntowaniu ścian wystarczy pomalować raz czy zacząć liczyć się z kosztami. Jańcio Jancio ja mam caly dom ja wymalowana - jest tak jak pisze producent taka dokladnie jest wydajnosc - musisz miec tylko podklad tikurilli - bo na innym farba moze sie zwazyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts