Teska 28.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 witam grupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 28.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 witajcie , czy 20 zł/m2 za pomalowanie dysperbitem podłogi, położenie papy, folli i styropianu to normalna cena czy troszkę za dużo?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 28.11.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam szanownych forumowiczow . Znacie kogos kto wykonalby usuniecie humusu w Dobrej, najlepiej kogos kto jest z tej okolicy. Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 witajcie , czy 20 zł/m2 za pomalowanie dysperbitem podłogi, położenie papy, folli i styropianu to normalna cena czy troszkę za dużo? pozdrawiam Za pape placilam po 10 zl ,za folie +styropian 8 zl .za metr,dysperbitu nie robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 28.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 WitamDlugo mnie nie bylo tutajBudowa pochlania moj czas,takze praca i maly urwisMAm pytanieMozecie dac jakies namiary na firmy (tanie)z oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 I mam jeszcze jedno pytanie: Czy ktoś coś wie na temat prywatnego gimnazjum w Dąbiu? Didi moj syn tam chodzil..mowisz o talent promocja postep? jesli tak to bardzo polecam!!!!! atmosfera rodzinna,nauczyciele znaja dzieci po imionach, najwazniejsze jest to...ze kazdy mogl miec swoje zdanie - i TRZEBA sporo sie uczyc.....w klasie Adama bylo 8 osob, po 4 godz w tyg angielskiego i niemieckiego...wf to silownia i lodogryf, basen....wszystko w czesnym... zaluje ze go nie zostawilam w liceum.....bo zderzenie z tzw betonami nauczycielami w liceum panstwowym...zle na niego wplynelo....za czesto uzywal zdania....a ja sie nie zgadzam- uwazam ze.......no mial klopoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 no i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 I mam jeszcze jedno pytanie: Czy ktoś coś wie na temat prywatnego gimnazjum w Dąbiu? Didi moj syn tam chodzil..mowisz o talent promocja postep? jesli tak to bardzo polecam!!!!! atmosfera rodzinna,nauczyciele znaja dzieci po imionach, najwazniejsze jest to...ze kazdy mogl miec swoje zdanie - i TRZEBA sporo sie uczyc.....w klasie Adama bylo 8 osob, po 4 godz w tyg angielskiego i niemieckiego...wf to silownia i lodogryf, basen....wszystko w czesnym... zaluje ze go nie zostawilam w liceum.....bo zderzenie z tzw betonami nauczycielami w liceum panstwowym...zle na niego wplynelo....za czesto uzywal zdania....a ja sie nie zgadzam- uwazam ze.......no mial klopoty... Teska Jest to gimnazjum przy ulicy Taborowej a może Towarowej (nie wiem). Jeśli to jest właśnie na jakiejś takiej ulicy to o nie chodzi. Koleżanka che córkę tam wysłać. A te kłopoty syna........to zależy tylko i wyłącznie od nauczycieli. Ja w swojej średniej szkole miałam prawo do dyskusji - to było wręcz wymagane. Czasami jak cała klasa tak samo myślała to np nauczycielka od polskiego wskazywała kilka osób, które miały dać argumenty przeciwne (na historii tak samo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Pochwale sie Ściany parteru prawie wybudowane, Prawie bo jest różnica poziomów między garażem a domem i po wylaniu stropu nad garażem domurują jedna warstwę bloczków. Zdjęcia w galerii. Od jutra będą stal kręcić, na poniedziałek planowane jest wylanie stropu nad garażem. TRZYMAMY KCIUKI, ŻEBY MROZU NIE BYŁO Wlasnie, tego oczekuje . Sprawdzanie pogody to obecnie podstawowa czynnosc dnia. Ja również gratuluję i trzymam kciuki za pogodę odpowiednią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A no i oczywiście Witam Grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam.Dziekuje za kciuki. Przydadza sie na poniedzialek. Narazie prognoza mowi o 4-6 stopniach wiec byloby dobrze tylko ma padac, ale u nas na budowie to standard ze jak leja beton to pada, tak byly przy fundamentach i chudziaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 witajcie , czy 20 zł/m2 za pomalowanie dysperbitem podłogi, położenie papy, folli i styropianu to normalna cena czy troszkę za dużo? pozdrawiam Ja placilem niedawno 13zl/m2 za dysperbit i pape, wiec moze ta cena jest normalna. Co nie znaczy, ze jest niska. Targuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic A tam gdzie kupilas nie da sie wymienic ?? Bo z ta woda to moga byc klopoty gdyz moze szambo wyprzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic A tam gdzie kupilas nie da sie wymienic ?? Bo z ta woda to moga byc klopoty gdyz moze szambo wyprzec. Niestety nie da sie wymienic ,kupilam zelbetowy aby woda nie wymyla . CZy szambo jeszcze mi osiadzie wazy 10 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic A tam gdzie kupilas nie da sie wymienic ?? Bo z ta woda to moga byc klopoty gdyz moze szambo wyprzec. Niestety nie da sie wymienic ,kupilam zelbetowy aby woda nie wymyla . CZy szambo jeszcze mi osiadzie wazy 10 ton Ja bym tutaj zdal sie na opinie kierownika budowy. On/ona zapewne zna rodzaj gruntu i ma jakies doswiadczenie. Zadaj pytanie na forum ale ogolnym, moze ktos mial podobny problem i Ci pomoze, bo ze da sie zakopac to napewno bo zrobia duuuza dziure i w koncu dokopia soe do tych 3 metrow, ale co pozniej czy woda nie wygoni tej studni z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic A tam gdzie kupilas nie da sie wymienic ?? Bo z ta woda to moga byc klopoty gdyz moze szambo wyprzec. Niestety nie da sie wymienic ,kupilam zelbetowy aby woda nie wymyla . CZy szambo jeszcze mi osiadzie wazy 10 ton Ja bym tutaj zdal sie na opinie kierownika budowy. On/ona zapewne zna rodzaj gruntu i ma jakies doswiadczenie. Zadaj pytanie na forum ale ogolnym, moze ktos mial podobny problem i Ci pomoze, bo ze da sie zakopac to napewno bo zrobia duuuza dziure i w koncu dokopia soe do tych 3 metrow, ale co pozniej czy woda nie wygoni tej studni z powrotem. Sama woda zbiornika nie wygoni bo jest potwornie ciezki . Chodzi tylko o to ze jesli by wystawal z 30 cm nad poziomem to bylo by ok bo ziemia + kostki bylo by dobrze . kurcze watpie aby dalo sie takl dokopac . Moze trzeba bedzie go skrucic i dolozyc najwyzej kaskadowo jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 29.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic A tam gdzie kupilas nie da sie wymienic ?? Bo z ta woda to moga byc klopoty gdyz moze szambo wyprzec. Niestety nie da sie wymienic ,kupilam zelbetowy aby woda nie wymyla . CZy szambo jeszcze mi osiadzie wazy 10 ton Ja bym tutaj zdal sie na opinie kierownika budowy. On/ona zapewne zna rodzaj gruntu i ma jakies doswiadczenie. Zadaj pytanie na forum ale ogolnym, moze ktos mial podobny problem i Ci pomoze, bo ze da sie zakopac to napewno bo zrobia duuuza dziure i w koncu dokopia soe do tych 3 metrow, ale co pozniej czy woda nie wygoni tej studni z powrotem. Sama woda zbiornika nie wygoni bo jest potwornie ciezki . Chodzi tylko o to ze jesli by wystawal z 30 cm nad poziomem to bylo by ok bo ziemia + kostki bylo by dobrze . kurcze watpie aby dalo sie takl dokopac . Moze trzeba bedzie go skrucic i dolozyc najwyzej kaskadowo jeszcze jeden witam, jest na formum muratora u kogoś w dzienniku budowy zdjęcie jak po dużum deszczu puste szambo betonowe poprostu wypłynęło na powierzchnie, nie mogę teraz znaleźć tego, kiedyś barki betonowe też robili i pływały , ja bym pomyślał o innym szambie trochę bardziej płaskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic A tam gdzie kupilas nie da sie wymienic ?? Bo z ta woda to moga byc klopoty gdyz moze szambo wyprzec. Niestety nie da sie wymienic ,kupilam zelbetowy aby woda nie wymyla . CZy szambo jeszcze mi osiadzie wazy 10 ton Ja bym tutaj zdal sie na opinie kierownika budowy. On/ona zapewne zna rodzaj gruntu i ma jakies doswiadczenie. Zadaj pytanie na forum ale ogolnym, moze ktos mial podobny problem i Ci pomoze, bo ze da sie zakopac to napewno bo zrobia duuuza dziure i w koncu dokopia soe do tych 3 metrow, ale co pozniej czy woda nie wygoni tej studni z powrotem. Sama woda zbiornika nie wygoni bo jest potwornie ciezki . Chodzi tylko o to ze jesli by wystawal z 30 cm nad poziomem to bylo by ok bo ziemia + kostki bylo by dobrze . kurcze watpie aby dalo sie takl dokopac . Moze trzeba bedzie go skrucic i dolozyc najwyzej kaskadowo jeszcze jeden witam, jest na formum muratora u kogoś w dzienniku budowy zdjęcie jak po dużum deszczu puste szambo betonowe poprostu wypłynęło na powierzchnie, nie mogę teraz znaleźć tego, kiedyś barki betonowe też robili i pływały , ja bym pomyślał o innym szambie trochę bardziej płaskim Na szybko i tak nic nie wykombinuje a firma ktora mi je sprzedala nie chce go spowrotem i mnie olala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 bryta pomyslalem ze jak masz mozliwosc zrzutu wody np do rowu to moze drenaz opaskowy wokol szamba i wtedy woda by nie zagrazala ??Co twoj Kierownik mowi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts