bryta 29.11.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zbiornik jest izolowany problem tkwi w tym ze osuwala sie ziemia i nie udalo nam sie go wkopac .Jest on bardzo ciezki mam nadzieje ze nie wybije . Pozostaje mi go albo skrucic oczywiscie bede miala miejsza pojemnosc . - dolaczyc do niego kaskodowo jeszcze jedna komore . -przecierpiec do kanalizacji tylko kiedy to bedzie -zrobic nowy np wylewany a ten z powodu kosztow przeznaczyc na wody opadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 29.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bryta z samym wkopaniem nie powinno być problemów - musisz to zrobić dużą koparą, która błyskawicznie wybierze ziemię, do tego pompy do wody i zrobią to. Powiem Ci, że u nas robili wymianę gruntu gdzie woda była już na 50 cm a kopali w niektórych miejscach do 3 metrów, czyli ponad 2 metry pod wodą... ale pompy cały czas chodziły... a zresztą woda nie napływa aż tak szybko, żeby duża koparka i sprawny koparkowy nie wykonali tego zadania Nasz koparkowy to było mistrzostwo świata - ja tam bym się bała w tej koparce nawet siedzieć tak się wszystko wkoło trzęsło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bryta z samym wkopaniem nie powinno być problemów - musisz to zrobić dużą koparą, która błyskawicznie wybierze ziemię, do tego pompy do wody i zrobią to. Powiem Ci, że u nas robili wymianę gruntu gdzie woda była już na 50 cm a kopali w niektórych miejscach do 3 metrów, czyli ponad 2 metry pod wodą... ale pompy cały czas chodziły... a zresztą woda nie napływa aż tak szybko, żeby duża koparka i sprawny koparkowy nie wykonali tego zadania Nasz koparkowy to było mistrzostwo świata - ja tam bym się bała w tej koparce nawet siedzieć tak się wszystko wkoło trzęsło Tylko u mnie dodatkowo jest zolty piach jak na plazy i wszystko sie obsuwa. Okazalo sie ze firma ktora robila dla mnie szambo miala i inne zbiorniki na 1,5 wysokie tylko nikt mnie nie poinformowal aby kupic takie 2 i polaczyc Dodatkowo nie moge sie u Kowalskich doprosic wstawienia drzwi Co za dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Małgolinka co u ciebie ?? jakos nic nie piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 29.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Małgolinka co u ciebie ?? jakos nic nie piszesz. Nie piszę bo nic nie robimy Zrobiliśmy sobie przerwę Bryta my usuwaliśmy torf.... a torf z wodą to jest niezłe błotko rozpływa się momentalnie ale porządny koparkowy da sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Małgolinka co u ciebie ?? jakos nic nie piszesz. Nie piszę bo nic nie robimy Zrobiliśmy sobie przerwę Bryta my usuwaliśmy torf.... a torf z wodą to jest niezłe błotko rozpływa się momentalnie ale porządny koparkowy da sobie radę Nie dal i to dobry koparkowy . Najgorzej jestem wkurzona ze firma ktora robila mi szambo nie poinformowala mnie ze maja inny asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 30.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam w piątek i pozdrawiam wszystkich Andrzejów,gdzie kupowaliście styropiam na posadzki i elewacje, dotychczas kupowałem takie rzeczy w APA STRIP na Gdańskiej, ale wk..... mnie ich podejście do klienta, jakby łachę robili człowiekowi, a zostawiłem u nich już kupę forsy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam w piątek i pozdrawiam wszystkich Andrzejów, gdzie kupowaliście styropiam na posadzki i elewacje, dotychczas kupowałem takie rzeczy w APA STRIP na Gdańskiej, ale wk..... mnie ich podejście do klienta, jakby łachę robili człowiekowi, a zostawiłem u nich już kupę forsy. Pozdrawiam. euroklinkier, mozna oddać nawet pojedyńcze płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam w piątek i pozdrawiam wszystkich Andrzejów, gdzie kupowaliście styropiam na posadzki i elewacje, dotychczas kupowałem takie rzeczy w APA STRIP na Gdańskiej, ale wk..... mnie ich podejście do klienta, jakby łachę robili człowiekowi, a zostawiłem u nich już kupę forsy. Pozdrawiam. Kupowalam w Agroma w Dabiu tez daja rabaty ja bralam swisspora . Terminowi tel 091 469 35 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 I mam jeszcze jedno pytanie: Czy ktoś coś wie na temat prywatnego gimnazjum w Dąbiu? Didi moj syn tam chodzil..mowisz o talent promocja postep? jesli tak to bardzo polecam!!!!! atmosfera rodzinna,nauczyciele znaja dzieci po imionach, najwazniejsze jest to...ze kazdy mogl miec swoje zdanie - i TRZEBA sporo sie uczyc.....w klasie Adama bylo 8 osob, po 4 godz w tyg angielskiego i niemieckiego...wf to silownia i lodogryf, basen....wszystko w czesnym... zaluje ze go nie zostawilam w liceum.....bo zderzenie z tzw betonami nauczycielami w liceum panstwowym...zle na niego wplynelo....za czesto uzywal zdania....a ja sie nie zgadzam- uwazam ze.......no mial klopoty... Teska Jest to gimnazjum przy ulicy Taborowej a może Towarowej (nie wiem). Jeśli to jest właśnie na jakiejś takiej ulicy to o nie chodzi. Koleżanka che córkę tam wysłać. A te kłopoty syna........to zależy tylko i wyłącznie od nauczycieli. Ja w swojej średniej szkole miałam prawo do dyskusji - to było wręcz wymagane. Czasami jak cała klasa tak samo myślała to np nauczycielka od polskiego wskazywała kilka osób, które miały dać argumenty przeciwne (na historii tak samo). tak to to gimnazjum.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 andrzejkowo witam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GłupiJasio 30.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 I mam jeszcze jedno pytanie: Czy ktoś coś wie na temat prywatnego gimnazjum w Dąbiu? Didi moj syn tam chodzil..mowisz o talent promocja postep? jesli tak to bardzo polecam!!!!! atmosfera rodzinna,nauczyciele znaja dzieci po imionach, najwazniejsze jest to...ze kazdy mogl miec swoje zdanie - i TRZEBA sporo sie uczyc.....w klasie Adama bylo 8 osob, po 4 godz w tyg angielskiego i niemieckiego...wf to silownia i lodogryf, basen....wszystko w czesnym... zaluje ze go nie zostawilam w liceum.....bo zderzenie z tzw betonami nauczycielami w liceum panstwowym...zle na niego wplynelo....za czesto uzywal zdania....a ja sie nie zgadzam- uwazam ze.......no mial klopoty... Teska Jest to gimnazjum przy ulicy Taborowej a może Towarowej (nie wiem). Jeśli to jest właśnie na jakiejś takiej ulicy to o nie chodzi. Koleżanka che córkę tam wysłać. A te kłopoty syna........to zależy tylko i wyłącznie od nauczycieli. Ja w swojej średniej szkole miałam prawo do dyskusji - to było wręcz wymagane. Czasami jak cała klasa tak samo myślała to np nauczycielka od polskiego wskazywała kilka osób, które miały dać argumenty przeciwne (na historii tak samo). tak to to gimnazjum.Polecam! Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.11.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 TeskaA co z tą inwestycją niedaleko mnie? Skontaktowałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 podciągnę, bo grupa chyba bawi się na imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.11.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam wieczorkowo Gdzie można w tym roku spędzić Andrzejki Ja robię pierwszą noc w naszym nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.11.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No to widac wiecej nocnych markow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.12.2007 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wiecej nocnych markow sie nie ujawnilo. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Teska A co z tą inwestycją niedaleko mnie? Skontaktowałaś się? niestety sie nie udalo......byla cisza, i tak naprawde to nic nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wiecej nocnych markow sie nie ujawnilo. Dobranoc matam......spac nie mogles? ( as) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts