matam 01.12.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wiecej nocnych markow sie nie ujawnilo. Dobranoc matam......spac nie mogles? ( as) moglem ... Witam porannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Jak to dobrzeze juz grudzien jeszcze trzeba troche pozarabiac na budowe a pozniej odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.12.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 A ja dzisiaj w koncu znalazlem chwile zeby obejrzec posadzki. Jestem milo zaskoczony. Rowniutkie i gladziutkie. W dwoch naroznikach i przy jednym oknie tarasowym niewielkie odchylki, ale ogolnie wrazenia bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam Wszystkich . Kurcze spierniczylam sprawe. Kupilam zelbetowe szambo i okazalo sie ze nie idzie go wkopac .Jest wysokie na 3m a przy 2 m pojawila sie woda wszystko sie obsuwa . Co z tym zrobic Nie wiem, czy zauważyłaś, ale u mojej koleżanki,a twojej sąsiadki jest taki wyniesiony kawałek terenu ponad resztę trawnika - można to potem fajnie zagospodarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.12.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 witan niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.12.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 to ja też powitam, żeby troszkę podciągnąć grupkę z forumowych czeluści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam wieczorkiem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.12.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Właśnie założyłam album, bo do starego zapomnieliśmy hasła. Nie wiem jak wkleić na forum zdjęcia, może później poćwiczę, ale są pod www w pasku. Jak by ktoś nie miał co robić, to może jakiś komentarz co do elewacji please. Mam nadzieję że u was się otworzy nie tylko u mnie, bo będzie obciach Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 02.12.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 witam, kurcze po dzisiejszej wizytacji budowy odkryłem że mi lekko dach przecieka gdzieś przy kominie, a sam sprawdzałem jak robili i wydawało się że nie ma prawa. Dobrze że jeszcze nie ma wełny i płyt gips. bo by była bardzo brzydko , no i ekipa pod ręką. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.12.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A jak masz zrobiona obrobke komina? Blacha wpuszczona w sciane komina czy tylko uszczelnienie vakaflexem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.12.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Właśnie założyłam album, bo do starego zapomnieliśmy hasła. Nie wiem jak wkleić na forum zdjęcia, może później poćwiczę, ale są pod www w pasku. Jak by ktoś nie miał co robić, to może jakiś komentarz co do elewacji please. Mam nadzieję że u was się otworzy nie tylko u mnie, bo będzie obciach Asia Kurcze, ale fajny projekt znaleźliście ! Mozna jakies szczegóły bliższe, czy to indywidualna robota? Z elewacji podobają mi się 1 i 2 , a najlepiej byłoby cos pomiędzy Może biała elewacja do tego jaśniejszego klinkieru, albo nie taka wprost żółta, tylko złamana biel, jasmin.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.12.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Teska A co z tą inwestycją niedaleko mnie? Skontaktowałaś się? niestety sie nie udalo......byla cisza, i tak naprawde to nic nikt nie wie może to jakieś ciemne interesy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 03.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A jak masz zrobiona obrobke komina? Blacha wpuszczona w sciane komina czy tylko uszczelnienie vakaflexem? vakaflex i u góry pasek blachy uszczelnione jeszcze silikonem dekarskim, poczakamy jak się pogoda poprawi i się zobaczy, boję się tylko żeby nie zamokła izolacja komina systemowego bo akutat przy nim cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.12.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A jak masz zrobiona obrobke komina? Blacha wpuszczona w sciane komina czy tylko uszczelnienie vakaflexem? vakaflex i u góry pasek blachy uszczelnione jeszcze silikonem dekarskim, poczakamy jak się pogoda poprawi i się zobaczy, boję się tylko żeby nie zamokła izolacja komina systemowego bo akutat przy nim cieknie Slyszalem juz wiele podobnych historii o kominach obrobionych Vakaflexem. Prawie zawsze sa problemy ze szczelnoscia, a to dlatego, ze wiezba nowego domu uklada sie pod ciezarem dachowki i pod wplywami atmosferycznymi. Przez to uszczelnienie komina trzeba pozniej poprawiac. Pewnie podobnie jest u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam, już od soboty jesteśmy w nowym domku . Jest super, choć jeszcze sporo pracy przed nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.12.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam, już od soboty jesteśmy w nowym domku . Jest super, choć jeszcze sporo pracy przed nami! A co się śniło Rodzinie pierwszej nocy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.12.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam, już od soboty jesteśmy w nowym domku . Jest super, choć jeszcze sporo pracy przed nami! A co się śniło Rodzinie pierwszej nocy?????? Mnie się śniło na przykład, że prowadziłam knajpę dla harleyowców gdzieś nad morzem . A reszta rodziny twardo spała po trudach przeprowadzki i nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.12.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam, już od soboty jesteśmy w nowym domku . Jest super, choć jeszcze sporo pracy przed nami! A co się śniło Rodzinie pierwszej nocy?????? Mnie się śniło na przykład, że prowadziłam knajpę dla harleyowców gdzieś nad morzem . A reszta rodziny twardo spała po trudach przeprowadzki i nie pamięta Czyli czekamy na ziszczenie snu tak zeby bylo miejsce do spotkan forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.12.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dzisiaj zalali nam strop nad garazem i o dziwo w czasie lania nie padalo. Prosze o jeszcze jeden tydzien pogody tak aby za tydzien zalac strop nad salonem . Nie powiem zebym chcial tylko tydzien ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts