Didi 03.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam, już od soboty jesteśmy w nowym domku . Jest super, choć jeszcze sporo pracy przed nami! A co się śniło Rodzinie pierwszej nocy?????? Mnie się śniło na przykład, że prowadziłam knajpę dla harleyowców gdzieś nad morzem . A reszta rodziny twardo spała po trudach przeprowadzki i nie pamięta Hmm..a to ciekawe ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.12.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Maggie to ciekawy mialas sen Nie moge doprosic sie Kowalskich o wstawienie dzwi juz 2 tygodnie Co robiliscie z tynkami gipsowymi moje sa bardzo dobrze zrobione ale gdzieniegdzie wypadalo by sie poszpachlowac ile to kosztuje a ile malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam wszystkich i zwracam się z prosbą o POMOC. Poszukuję ekipy, która mogła bym skończyć stan surowy a dokładnie wymurowanie ścian poddasza, kominy systemowe, położenie więźby i dachówki. Może ktoś zna jakąś ekipę która ma jakies luzy i mogła by wejść od zaraz. U mnie partacze już 4 tydzień grzebią się ze stropem teriva 80m2 a jeszcze z tydzień im zejdzie i jak mi w takim tempie będa robić resztę to mnie zastanie wielkanoc z dachem . Długo by jeszce o nich pisac a szkoda mi nerwów. Jeszcze raz prosze o jakiekolwiek namiary na ekipy wolne lub kończące u kogoś z was. Moja budowa jest w Policach możliwy noclego w przyzwoitym kempingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 maggie --- gratulacje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Ponawiam pytanie ile placiliscie za wykanczanie tynkow gipsowych np szpachlowanie ,malowanie lub inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.12.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 szpachlowanie dwukrotne 14 zł za mkw, plus malowanie dwukrotne 12 zł za mkw.wyszło sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 szpachlowanie dwukrotne 14 zł za mkw, plus malowanie dwukrotne 12 zł za mkw.wyszło sporo O kurcze to rzeczywiscie duzo jak czlowiek liczy kazdy grosz Czy te ceny zawieraja material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A dlaczego dwukrotne szpachlowanie czy to normalnie tak sie robi czy wina zle polozonych tynkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.12.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A dlaczego dwukrotne szpachlowanie czy to normalnie tak sie robi czy wina zle polozonych tynkow tynki były idealne i gdybym dzisiaj wiedziała jak to wygląda to bym tylko raz szpachlowała .... ale coż juz poszłooooo , czasami po jednym razie zwłaszcza pod halogenami czy kinkietami moga wyjść nierowności i tam dwa razy ceny nie zawieraja matriału niestety u mnie robili gotowa masa szpachlowa rotband wiadro chyba z 70 dych, a poszło ich na cały dom .... nie pamiętam ale chyba z 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A dlaczego dwukrotne szpachlowanie czy to normalnie tak sie robi czy wina zle polozonych tynkow tynki były idealne i gdybym dzisiaj wiedziała jak to wygląda to bym tylko raz szpachlowała .... ale coż juz poszłooooo , czasami po jednym razie zwłaszcza pod halogenami czy kinkietami moga wyjść nierowności i tam dwa razy ceny nie zawieraja matriału niestety u mnie robili gotowa masa szpachlowa rotband wiadro chyba z 70 dych, a poszło ich na cały dom .... nie pamiętam ale chyba z 20 Czy to jest bardzo brudna robota chodzi mi o (parapety i drzwi wewnetrzne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.12.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 niestety trzeba dobrze wszystko okleić wprawiony malarz nie tyle nachlapie co naszlifuje gładzi , a to jest strasznee pył jest wszędzie nawet w zębach potencjalnych przechodniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.12.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki Kacha Czy ktos dawal moze do pokoi tapete albo raufaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki Kacha Czy ktos dawal moze do pokoi tapete albo raufaze A nie szkoda ci ladnych scian ? Ja zwykle w mieszkaniu kladlem tapete ale sciany pozostawialy sporo do zyczenia, a jak masz nowe to wg mnie szkoda, chyba ze chcesz uzyskac jakis efekt lub podoba ci sie jakis wzor wtedy to juz inna inszosc i rzecz oczywista oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.12.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki Kacha Czy ktos dawal moze do pokoi tapete albo raufaze A nie szkoda ci ladnych scian ? Ja zwykle w mieszkaniu kladlem tapete ale sciany pozostawialy sporo do zyczenia, a jak masz nowe to wg mnie szkoda, chyba ze chcesz uzyskac jakis efekt lub podoba ci sie jakis wzor wtedy to juz inna inszosc i rzecz oczywista oczywiscie. Chodzi mi o tapety tylko do 2 malych sypialni . Bylam ostatnio w duzym markecie budowlanym w berlinie i az sie zdziwilam jakie teraz super tapety sa na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.12.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hej przyjaciele, zajrzyjcie proszę pod poniższy link http://forum.muratordom.pl/tak-wyglada-10-dziel-sztuki-po-30-zl,t118607.htm i weźcie czynny udziałpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.12.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki Kacha Czy ktos dawal moze do pokoi tapete albo raufaze cześc wszystkim ja narazie dawałam tapetę u córki-tak fragmentarycznie i u syna na jednej małej sciance -tak dla urozmaicenia. od zawsze mam tez zamiar położyc na jednej scianie w sypialni a jesli nie tam to w jadalni. tapety naprawde są piękne-ostatnio w katalogu widziała jakby drapowane kwiaty -jednokolorowe i aranżacje-po bokach brąz a w srodku złote czy zółtawe-jak dla mnie super-cena troche mniej(170 rolka)-ale po nocach ja widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 04.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Gdzie znajde w Szczecinie plytki GRESPANIA?????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 04.12.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam Wszystkich po dłuugiej przerwie W końcu osiągneliśmy etap stanu surowego zamkniętego, już czujemy spore zmęczenie a i tak pewnie najgorsze jeszcze przed nami. Chciałabym się dowiedzieć jaki jest koszt położenia papy (jakiejś lepsiejszej) na posadzkach(chudziak) z materiałem i robocizną. Nasz wykonawca woła za to 20zl/m2. Może można się jeszcze potargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 04.12.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Gdzie znajde w Szczecinie plytki GRESPANIA?????????????????????????????????????????????????????????????????? Witaj, Salon łazienkowy " MAK" na Santockiej. Też wybraliśmy trochę Grespanii i jesteśmy zadowoleni choć leżą na razie w kartonach a nie na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.12.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam Wszystkich po dłuugiej przerwie W końcu osiągneliśmy etap stanu surowego zamkniętego, już czujemy spore zmęczenie a i tak pewnie najgorsze jeszcze przed nami. Chciałabym się dowiedzieć jaki jest koszt położenia papy (jakiejś lepsiejszej) na posadzkach(chudziak) z materiałem i robocizną. Nasz wykonawca woła za to 20zl/m2. Może można się jeszcze potargować? Ja płaciłem 13zl za metr robocizny + jakies 10zl za material, wiec twoja cena z matrialem chyba nie jest najgorsza. Zalezy jeszcze jak trudny masz teren. U mnie bylo troche przeszkod na podlodze (kable, rury odkurzacza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts