Asia i Robert 13.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Właśnie założyłam album, bo do starego zapomnieliśmy hasła. Nie wiem jak wkleić na forum zdjęcia, może później poćwiczę, ale są pod www w pasku. Jak by ktoś nie miał co robić, to może jakiś komentarz co do elewacji please. Mam nadzieję że u was się otworzy nie tylko u mnie, bo będzie obciach Asia Kurcze, ale fajny projekt znaleźliście ! Mozna jakies szczegóły bliższe, czy to indywidualna robota? Z elewacji podobają mi się 1 i 2 , a najlepiej byłoby cos pomiędzy Może biała elewacja do tego jaśniejszego klinkieru, albo nie taka wprost żółta, tylko złamana biel, jasmin.... Witam wszystkich. A projekt jest stary Orzechówka tylko z przesuniętym garażem. Jeszcze się nie zdecydowaliśmy na elewację ale dach będzie grafitowy. Chciałam gdzieś zobaczyć dom z klinkierem pod okna ale ciężko trafić, choć już trochę objeździliśmy. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam korzystając z okazji, że się dorwałam do cudzego internetu . O swój się nie mogę doprosić, stację radiówki mieli modernizować, ale się nie mogą zebrać. Kontenera na śmieci też Transnet nie postawił mimo dwukrotnych monitów. Ale poza tym mieszka się booooskooo! Wreszcie czuję się u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam poniedziałkowo A ja z innej "beczki". Gdzie w szczecinie można kupić szlafrok - chodzi mi o dobry jakościowo, ładny szlafrok. Na Wyszyńskiego są 2 sklepy (po drugiej stronie katedry) z pościelą, piżamami i szlafrokami. Zależy jaki szlafrok chcesz ciepły czy sexy . Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam poniedziałkowo A ja z innej "beczki". Gdzie w szczecinie można kupić szlafrok - chodzi mi o dobry jakościowo, ładny szlafrok. Na Wyszyńskiego są 2 sklepy (po drugiej stronie katedry) z pościelą, piżamami i szlafrokami. Zależy jaki szlafrok chcesz ciepły czy sexy . Asia tomadyna, czyżby pełen relaks po przeprowadzce? Szlafrok, fotel i ciepłe kapcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam korzystając z okazji, że się dorwałam do cudzego internetu . O swój się nie mogę doprosić, stację radiówki mieli modernizować, ale się nie mogą zebrać. Kontenera na śmieci też Transnet nie postawił mimo dwukrotnych monitów. Ale poza tym mieszka się booooskooo! Wreszcie czuję się u siebie! Zazdroszczę i gratuluję Maggi. Ja mam przeboje z architekt. Wczoraj powiedziała że złoży projekt na pozwolenie na budowę, więc wzięłam córkę i pojechałam do UM i siedziałam godzinę czekając, aż przyjedzie. Uprzedziłam ją że czekam pod okienkiem dlatego chyba przyjechała, bo na zudy to wniosek składała 2 tygodnie i jeszcze mnie okłamała że już dawno złożyła. także MAM ZŁOŻONY WNIOSEK O POZWOLENIE na budowę. Za to ekipa która miała budować właśnie wyjechała w zeszły weekend w góry i nie możemy podpisać umowy. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam korzystając z okazji, że się dorwałam do cudzego internetu . O swój się nie mogę doprosić, stację radiówki mieli modernizować, ale się nie mogą zebrać. Kontenera na śmieci też Transnet nie postawił mimo dwukrotnych monitów. Ale poza tym mieszka się booooskooo! Wreszcie czuję się u siebie! Zazdroszczę i gratuluję Maggi. Ja mam przeboje z architekt. Wczoraj powiedziała że złoży projekt na pozwolenie na budowę, więc wzięłam córkę i pojechałam do UM i siedziałam godzinę czekając, aż przyjedzie. Uprzedziłam ją że czekam pod okienkiem dlatego chyba przyjechała, bo na zudy to wniosek składała 2 tygodnie i jeszcze mnie okłamała że już dawno złożyła. także MAM ZŁOŻONY WNIOSEK O POZWOLENIE na budowę. Za to ekipa która miała budować właśnie wyjechała w zeszły weekend w góry i nie możemy podpisać umowy. Asia Wyjazd integracyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam korzystając z okazji, że się dorwałam do cudzego internetu . O swój się nie mogę doprosić, stację radiówki mieli modernizować, ale się nie mogą zebrać. Kontenera na śmieci też Transnet nie postawił mimo dwukrotnych monitów. Ale poza tym mieszka się booooskooo! Wreszcie czuję się u siebie! Zazdroszczę i gratuluję Maggi. Ja mam przeboje z architekt. Wczoraj powiedziała że złoży projekt na pozwolenie na budowę, więc wzięłam córkę i pojechałam do UM i siedziałam godzinę czekając, aż przyjedzie. Uprzedziłam ją że czekam pod okienkiem dlatego chyba przyjechała, bo na zudy to wniosek składała 2 tygodnie i jeszcze mnie okłamała że już dawno złożyła. także MAM ZŁOŻONY WNIOSEK O POZWOLENIE na budowę. Za to ekipa która miała budować właśnie wyjechała w zeszły weekend w góry i nie możemy podpisać umowy. Asia Wyjazd integracyjny? Nie Wrócili do domu na zimę. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Dzisiaj właśnie kończy 11 miesięcy, od 3 tygodni chodzi, od trzech tygodni ma też dwa ząbki. Za starszą siostrą on by poszła wszędzie. Jak widzi Anię to aż się trzęsie do niej. Ania też pięknie się opiekuje Emilką. Naprawdę mam szczęście, że obie tak się kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam korzystając z okazji, że się dorwałam do cudzego internetu . O swój się nie mogę doprosić, stację radiówki mieli modernizować, ale się nie mogą zebrać. Kontenera na śmieci też Transnet nie postawił mimo dwukrotnych monitów. Ale poza tym mieszka się booooskooo! Wreszcie czuję się u siebie! Zazdroszczę i gratuluję Maggi. Ja mam przeboje z architekt. Wczoraj powiedziała że złoży projekt na pozwolenie na budowę, więc wzięłam córkę i pojechałam do UM i siedziałam godzinę czekając, aż przyjedzie. Uprzedziłam ją że czekam pod okienkiem dlatego chyba przyjechała, bo na zudy to wniosek składała 2 tygodnie i jeszcze mnie okłamała że już dawno złożyła. także MAM ZŁOŻONY WNIOSEK O POZWOLENIE na budowę. Za to ekipa która miała budować właśnie wyjechała w zeszły weekend w góry i nie możemy podpisać umowy. Asia A jesteście już z nimi dogadani? Umowę można przesłać pocztą. Niestety projektowanie i załatwianie papierów u nas trwało tyle samo, co budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Dzisiaj właśnie kończy 11 miesięcy, od 3 tygodni chodzi, od trzech tygodni ma też dwa ząbki. Za starszą siostrą on by poszła wszędzie. Jak widzi Anię to aż się trzęsie do niej. Ania też pięknie się opiekuje Emilką. Naprawdę mam szczęście, że obie tak się kochają Gratuluję fantastycznych córek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Dzisiaj właśnie kończy 11 miesięcy, od 3 tygodni chodzi, od trzech tygodni ma też dwa ząbki. Za starszą siostrą on by poszła wszędzie. Jak widzi Anię to aż się trzęsie do niej. Ania też pięknie się opiekuje Emilką. Naprawdę mam szczęście, że obie tak się kochają No to super. Moja Ala (4 latka) to powiedziała że się ożeni ze starszym bratem Olkiem (11 lat). Na co Robert pyta jej się że przecież mówiła wcześniej, że z nim się ożeni. A ona na to: No co ty? Chyba chcesz mieć wnuki Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Dzisiaj właśnie kończy 11 miesięcy, od 3 tygodni chodzi, od trzech tygodni ma też dwa ząbki. Za starszą siostrą on by poszła wszędzie. Jak widzi Anię to aż się trzęsie do niej. Ania też pięknie się opiekuje Emilką. Naprawdę mam szczęście, że obie tak się kochają No to super. Moja Ala (4 latka) to powiedziała że się ożeni ze starszym bratem Olkiem (11 lat). Na co Robert pyta jej się że przecież mówiła wcześniej, że z nim się ożeni. A ona na to: No co ty? Chyba chcesz mieć wnuki Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam korzystając z okazji, że się dorwałam do cudzego internetu . O swój się nie mogę doprosić, stację radiówki mieli modernizować, ale się nie mogą zebrać. Kontenera na śmieci też Transnet nie postawił mimo dwukrotnych monitów. Ale poza tym mieszka się booooskooo! Wreszcie czuję się u siebie! Zazdroszczę i gratuluję Maggi. Ja mam przeboje z architekt. Wczoraj powiedziała że złoży projekt na pozwolenie na budowę, więc wzięłam córkę i pojechałam do UM i siedziałam godzinę czekając, aż przyjedzie. Uprzedziłam ją że czekam pod okienkiem dlatego chyba przyjechała, bo na zudy to wniosek składała 2 tygodnie i jeszcze mnie okłamała że już dawno złożyła. także MAM ZŁOŻONY WNIOSEK O POZWOLENIE na budowę. Za to ekipa która miała budować właśnie wyjechała w zeszły weekend w góry i nie możemy podpisać umowy. Asia A jesteście już z nimi dogadani? Umowę można przesłać pocztą. Niestety projektowanie i załatwianie papierów u nas trwało tyle samo, co budowa. Jesteśmy umówieni ale pan Bogdan powiedział że teraz odpoczywa i może w styczniu przyjedzie jak będzie ciepło. nie chciał wcześniej podpisywać umowy jak nie będzie pozwolenia, bo podobno z kimś tak wcześniej podpisał i potem 1 budowę miał mniej. Wcale mu się nie dziwię ale nasza architektka adaptację robi od sierpnia. Już bym sama to narysowała 10 razy bo zmian nie ma dużo. Teraz będę jeździć do UM i na bieżąco wyłapywać braki do uzupełnienia a potem codziennie ponaglać babę do roboty. Wiem że na pewno będą braki. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Dzisiaj właśnie kończy 11 miesięcy, od 3 tygodni chodzi, od trzech tygodni ma też dwa ząbki. Za starszą siostrą on by poszła wszędzie. Jak widzi Anię to aż się trzęsie do niej. Ania też pięknie się opiekuje Emilką. Naprawdę mam szczęście, że obie tak się kochają No to super. Moja Ala (4 latka) to powiedziała że się ożeni ze starszym bratem Olkiem (11 lat). Na co Robert pyta jej się że przecież mówiła wcześniej, że z nim się ożeni. A ona na to: No co ty? Chyba chcesz mieć wnuki Asia To widzę, że u Was taka sama różnica wieku i jak u moich dzieciaków, z tym, że nasz Michał ma 12, a Wercia 5 lat. Spryciula już sobie okręciła wokół paluszka wszystkich domowych panów - brata, tatę i dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Cześć Didi. Jak tam twoja córa? Ile ona już ma miesięcy i jak się "dogadują" ze starszą? Asia Dzisiaj właśnie kończy 11 miesięcy, od 3 tygodni chodzi, od trzech tygodni ma też dwa ząbki. Za starszą siostrą on by poszła wszędzie. Jak widzi Anię to aż się trzęsie do niej. Ania też pięknie się opiekuje Emilką. Naprawdę mam szczęście, że obie tak się kochają No to super. Moja Ala (4 latka) to powiedziała że się ożeni ze starszym bratem Olkiem (11 lat). Na co Robert pyta jej się że przecież mówiła wcześniej, że z nim się ożeni. A ona na to: No co ty? Chyba chcesz mieć wnuki Asia To widzę, że u Was taka sama różnica wieku i jak u moich dzieciaków, z tym, że nasz Michał ma 12, a Wercia 5 lat. Spryciula już sobie okręciła wokół paluszka wszystkich domowych panów - brata, tatę i dziadka U nas tak samo Wolne się skonczyło i jutro do pracy, więc lecę po zakupy i coś nagotuję z tej okazji lepszego. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.12.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 tomadyna, czyżby pełen relaks po przeprowadzce? Szlafrok, fotel i ciepłe kapcie? Fajnie by było ale .... niestety jeszcze nie Święta będą w nowym domu ale jeszcze czaka nas sporo roboty. Od wtorku mam urlop i jadę na budowie po 12 godzin, tak więc do tego szlafroka coraz bliżej ale i coraz bardziej tęskno do chwili oddechu. Już nie mogę się doczekać jak na wigilię napalę w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam Wszystkich . Sprawdzalam pogode na http://www.twojapogoda.pl i w swieta ma byc okolo 0 podajcie jakies inne portale z dlugoterminowa pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ponawiam pytanko czy moze ktos z was ma do oddania sprawna pralke???? jest potrzebujaca rodzina..... Napisz czy ci ludzie mieli by jakiś swój transport jeśli tak to chyba bym mógł taki sprzęt załatwić. o dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts