Teska 14.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ponawiam pytanko czy moze ktos z was ma do oddania sprawna pralke???? jest potrzebujaca rodzina..... Napisz czy ci ludzie mieli by jakiś swój transport jeśli tak to chyba bym mógł taki sprzęt załatwić. Marcin, transport biore na spolke z kumpelka - zaplacimy za niego.... privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam wszysrkich, pochwalę się , że wkońcu po ciężkich mekach z moją ekipą dzisiaj wylaliśmy strop. . Teska poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.12.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam wszysrkich, pochwalę się , że wkońcu po ciężkich mekach z moją ekipą dzisiaj wylaliśmy strop. . Teska poszło na priv. To gratuluje Napisz po ile brales beton . Ja zalewam w poniedzialek. Pogoda ma byc w okolicach 0 i bez deszczu. Ekipa postawila tez jeden szczyt i czaesc scian kolankowych nad 1 stropem. Wiezba dachowa tez czeka na odebranie. Ojc zwalilo sie wiele rzeczy ale jest dobrze. Mam nadzieje ze pogoda pozwoli na wymurowanie 2 pozostalych szczytow i dach bedzie mozna robic nawet przy ujemnych temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 15.12.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam !!!! Współczuję architekta ślimaka i jeszcze kłamcy !!! az nie wyobrazam sobie jak mozna sklamac ze sie papiery złożyło gdy faktycznie tak nie jest !!! Nasz z koleii to sztan wcielony -my za nim nie nadązamy załatwiać to co chce -tylko dzwoni i ponagla nas ze mamy dzi s coż tam dosłac lub dowiezdz bo on juz czeka i czeka a chce wszystko złożyc itd . poprawki projektu nanióśł w 3 dni a troszkę ich było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 niedzielnie witam...no i podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 16.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.12.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam! I mam nietypowe pytanie: gdzie w Szczecinie kupię wysokościomierz ale taki do mierzenia wysokości przedmiotów w otwartej przestrzeni. Czy jest w Szczecinie taki sklep dla leśników????? Z tego, co wiem, wystarczy osprzęt geodezyjny typu teodolit, czy warto kupować nie wiem, ale może zacznij od telefonu do takich firm. A tak na oko, to wystarczy pomierzyć kąt i rozwiązać trójkąt prostokątny, nie wiem, o jakiej dokładności myślisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Czy ktoś może korzystał z profesjonalnej firmy sprzątającej w domu? Może ktoś dysponuje namiarami i referencją dla takiej firmy. Stałam raz na światłach za takim jednym samochodem i spisałam namiary: sprzątanie, malowanie 608474728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 16.12.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam Kto brał brame Normsthal i skad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam Kto brał brame Normsthal i skad ?? Ja jeszce nie brałem ale brałem ofertę z MS oni nimi handlują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 16.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam Kto brał brame Normsthal i skad ?? Bralem z MS i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 16.12.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Pytanie do mieszkancow prawobrzeza: Z kim macie podpisane umowy na wywoz smieci i ile placicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.12.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam poniedziałkowo. Bałem się że po weekendzie nie będę w stanie przebrnąć przez posty które napisaliście Ja weekend spędziłem oczywiście budowlanie, ale ............................. udało się święta w nowym domu będą już na 100%. Dom wymalowany, zostało jeszcze tylko kila popraweczek i montaż gniazdek, kafle położone, dziś montują ostatnie drzwi wew., a od jutra kuchnię (AGD już zajechało). W sobotę zrobiłem z kumplem satelitę tak więc dostęp do wiadomości już też jest Na piątek zamówiłem firmę sprzątającą i powinno już być czyściutko i fajniutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 tomadyna - gratulacje pozdrawiam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.12.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam wszystkich,a u mnie strop wysycha po wylaniu. Niestety przez moich popaprańców w tym roku już na pewno nie zdąże z więźbą nie wspominając o pokryciu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 17.12.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Tomadyna gratujuje. maro74 tobie rowniez gratulacje. Ja wlasnie wrocilem z budowy po zalaniu stropu. Przezylem maly stres bo po 2 gruszkach wydawalo sie ze betonu zabraknie tak z 1 kubik. Naszczescie starczylo na styk i to co bylo w koszu wylano do przygotowanego wienca. Pogoda na strop jak na grudzien super, jak podeschnie to ruszaja ze sciana kolankowa i murowaniem szczytow. Aktualny Plan jest taki aby do swiat wybudowac szczyty. Dodam ze plan na ten rok zakladal zrobienie stanu zero . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.12.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Tomadyna gratujuje. maro74 tobie rowniez gratulacje. Ja wlasnie wrocilem z budowy po zalaniu stropu. Przezylem maly stres bo po 2 gruszkach wydawalo sie ze betonu zabraknie tak z 1 kubik. Naszczescie starczylo na styk i to co bylo w koszu wylano do przygotowanego wienca. Pogoda na strop jak na grudzien super, jak podeschnie to ruszaja ze sciana kolankowa i murowaniem szczytow. Aktualny Plan jest taki aby do swiat wybudowac szczyty. Dodam ze plan na ten rok zakladal zrobienie stanu zero . Pozdrawiam Ja jak zalewałęm to też się wystraszyłem że braknie a sam wyliczałem ale jednak starczyło co do grama zostało nam dosłownie wiadro betonu i to już ze schodów. Ty to masz już 300 % normy wykonane . Mój plan już dawno diabli wzięli przez popaprańców budowlańców. Miał być w tym roku dach a jak zdążą coś pomurować ze ścian poddasza to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 17.12.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Tomadyna gratujuje. maro74 tobie rowniez gratulacje. Ja wlasnie wrocilem z budowy po zalaniu stropu. Przezylem maly stres bo po 2 gruszkach wydawalo sie ze betonu zabraknie tak z 1 kubik. Naszczescie starczylo na styk i to co bylo w koszu wylano do przygotowanego wienca. Pogoda na strop jak na grudzien super, jak podeschnie to ruszaja ze sciana kolankowa i murowaniem szczytow. Aktualny Plan jest taki aby do swiat wybudowac szczyty. Dodam ze plan na ten rok zakladal zrobienie stanu zero . Pozdrawiam Ja jak zalewałęm to też się wystraszyłem że braknie a sam wyliczałem ale jednak starczyło co do grama zostało nam dosłownie wiadro betonu i to już ze schodów. Ty to masz już 300 % normy wykonane . Mój plan już dawno diabli wzięli przez popaprańców budowlańców. Miał być w tym roku dach a jak zdążą coś pomurować ze ścian poddasza to będzie dobrze. Kiedy zaczeles budowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 17.12.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 To was pociesze, ze ja tez mam problem z terminami, ale juz sie z tym pogodzilem. Marzylo mi sie zamieszkanie przed Bozym Narodzeniem, a wprowadze sie pewnie na Wielkanoc. Z drugiej strony, jak patrze na stan portfela, to moze to i lepiej. Wam tez pewnie na koniec kasy braknie, wiec przesuniecie terminu zakonczenia moze byc w takim przypadku na reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts